forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VČ ZS naslovnice
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/04/2022 : 08:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Kvalitet varira, ali skoro svaka naslovnica makar tehnički (kadriranje, postavka figura, ideja, stilistička nepristranost) mete SBE pozerske korice.

OK. Vreme je onda da kupim naočare i upišem tečaj kadriranja i postavke figura na naslovnicama. Meni je velika većina ofrlje urađena.

Pokaži mi tu većinu

Jedine koje stvarno gube u poređenju su Talajićeva Nasilhe u Darkvudu, Mikičina Kuća užasa, Dilan Dog Čudovišna gozba (koja nije ni ofrlje, samo mi se ni stil ni postavka ne sviđaju) i Zagor Vuk Samotnjak jer je domaća varijanta samo statičnija od originala (ali ne i loše nacrtana).

To je četiri naspram 38. Dodaj na to još možda dve do max tri naslovne, opet teško da ćeš doseći značajan procenat, a kamoli veliku većinu.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 18/04/2022 08:40:32
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/04/2022 : 07:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Tako sam i mislio

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25765 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/04/2022 : 08:30:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Tako sam i mislio

Šta si mislio?

Na odmoru sam, pa zamisli kad nemam vremena da trčim da odgovaram odmah. Obrazložiću ti sve jednom prilikom, ali i za to ne vidim svrhu,pošto su tebi skoro sve odlične. Za razliku od tebe, ja ne želim da drugima nametnem svoje razmišljanje i da ih ubedim u svoj stav. Kažem svoj stav, saslušam tuđ i to je otprilike to. To se takođe naziva razmena mišljenja.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 21/04/2022 : 22:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Opusti se, bre. Prckam malo ne bismo li koraknuli dalje od Ivanovog zevanja, Herculovog meketanja ili tvojih oftamoloških boljki
Ovde se sve nešto umočvarilo, svi bi samo da razmenjuju politički korektna i generalizovana mišljenja umesto da ga stoički nameću odnosno RASPRAVLJAJU.

A jbno me zanima koja je to po vama naslovnica loša. Gajić? Really?

Pa ona "kleta" ZS trojka izgleda sto puta bolje od Ferrijeve.

Edit: nije valjda da pišeš kad si na poslu?

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 21/04/2022 22:28:50
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1306 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 22/04/2022 : 20:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Kvaliteta varira, ali uglavnom od svih zamjenskih naslovnica po broju bude bar jedna (meni) dobra/vrlo dobra. Dobro za ljude koji ne žele dizajn A naslovnice - biraju po svom ukusu, a tu mogućnost odabira nemamo baš često.

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

Siljak66
Junior Member

Iraq
351 Posts

Member since 15/06/2022

Posted - 15/06/2022 : 15:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Siljak66 a Private Message  Reply with Quote
Kako koja... Ja recimo volim one retro od Mikice i sl. Mada generalno izdanje nije ni blizu LMS od Golconde, ne liči na stari serijal.
Go to Top of Page

kostard
Starting Member

32 Posts

Member since 07/05/2023

Posted - 10/05/2023 : 15:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kostard a Private Message  Reply with Quote
Šteta što nije bila opcija grozne, pa sam glasovao da su u najmanju ruku loše, ne?
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000