a šta će napisat?slijedeći broj za 43 dana? misec ipo dana? nebitno je to što piše na najavi.izaći će 8 regularnih texova i to je ok kad se već ne prodaje za više.
Bolje da izlazi svaka 3 mjeseca nego li nikako. Čitate kad završi cijela priča tako da ne zaboravite dok izađe nastavak
Pa ne bih se slozio, da cekam 6 meseci , pa nacrtacu sam za to vreme. U Srbiji za godinu dana izadje .ebena 4 broja, iskreno da nije hrvatskih raznih izdanja Texa ovi mladji ne bi ni znali da postoji Tex. Pre nekih 10 dana sam prodao moju kolekciju Veselog Cetvrtka 1-75 i kad kad se skupi za 10 godina 40 brojeva kupicu odjednom i procitacu. Trenutno kupujem kolor klasik Tex i one odabrane price u boji od Texa,izlaze redovno i mesecno. Nije bolje ni sa Martijem , gomila zaostalih i neizdatih izdanja ni od jednog izdavaca. A Kapetan Miki, Blek samo piche. Ne razumem
Bolje da izlazi svaka 3 mjeseca nego li nikako. Čitate kad završi cijela priča tako da ne zaboravite dok izađe nastavak
Pa ne bih se slozio, da cekam 6 meseci , pa nacrtacu sam za to vreme. U Srbiji za godinu dana izadje .ebena 4 broja, iskreno da nije hrvatskih raznih izdanja Texa ovi mladji ne bi ni znali da postoji Tex. Pre nekih 10 dana sam prodao moju kolekciju Veselog Cetvrtka 1-75 i kad kad se skupi za 10 godina 40 brojeva kupicu odjednom i procitacu. Trenutno kupujem kolor klasik Tex i one odabrane price u boji od Texa,izlaze redovno i mesecno. Nije bolje ni sa Martijem , gomila zaostalih i neizdatih izdanja ni od jednog izdavaca. A Kapetan Miki, Blek samo piche. Ne razumem
jbga,ima istinu i u ovome što jaki kaže, kao i u ovome što ti zboriš. Blek i Miki piče kao ludi,Mark bi tek kidao da izlazi,a Teks ne može ni dvomesečno.Kao ni Marti.
Ali dobro,sad ima ovih pirata u ponudi,sa novijim pričama,pa me sve više zabole za regularna VČ izdanja.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ja nove čitam u LL izdanju iz knjižnice. Ludensove ću onda samo slagat na policu kad dođu do broja odakle je LL krenuo. A šta se tiče pirata ne bih plaćao za ove epizode koje će izaći čak u 2 izdavača.Kad tad. U iskušenju bih bio da ima pirata starih epizoda sta su objavljivane u ZS i da su dobro napravljene i jeftine🙂
Pa kad će ovo više na kioske?!? U četvrtak su vratili stari broj a novog još nema...di je zapelo?!? Stalno problemi sa datumima izlaženja kod Texa i to se vuče godinama. Na zadnjem je pisalo novi broj za mjesec dana, uskoro će i dva mjeseca...