Author |
Topic  |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Member since 23/08/2019 |
Posted - 09/05/2022 : 14:08:06
|
GOLCONDA / TMNT Nindža kornjače #2 (4, 5)

Epski završetak spektakularnog mini-serijala POSLEDNJI RONIN dolazi pred naše čitaoce samo nekoliko nekoliko dana nakon svetske premijere!
“NEMA MIRA” - zlokobno odjekuju reči iz Splinterovog dnevnika, dok se Mikelanđelo, jedini preživeli iz družine Nindža kornjača priseća kako je saznao za smrt svoje braće i mudrog učitelja. Kucnuo je čas konačnog obračuna! Majki, Ejpril i Kejsi Mari kreću u odsutnu bitku protiv strahotnog Oroku Hirotoa, Sekačevog unuka i njegovog klana Stopala: Da li će Poslednji ronin uspeti da osveti svoju porodicu, ili će krv naših heroja poteći razrušenim ulicama Njujorka?
Promo cena: 1450 dinara Puna cena: 1800 dinara
|
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB |
|
cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1681 Posts
Member since 01/02/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11940 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
naker
Advanced Member

5518 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 31/05/2022 : 20:03:09
|
Iako imam par zamerki, pogotovo na sam epilog priče, generalno pozitivni utisci i svideo mi se Poslednji Ronin. Kornjače su bile nezaobilazni deo detinjstva mnogih od nas i kome se čita nešto na sličnu foru kao Povratak mračnog viteza i Starac Logan ovo je dobar izbor. Old Man Mikey 
Voleo bih da je ovo izašlo u jednoj knjizi, ali u svakom slučaju pozdravljam odluku da se izdaju kornjače, ne samo zbog toga što je u pitanju dobar strip već i zbog toga što odstupa od većine stvari koje Golconda izdaje pa nadam se da će ovakvih prijatnih iznenađenja biti i u nekom budućem periodu  |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 31/05/2022 : 23:33:33
|
I ja mislim da je moglo komotno u jednu knjigu i da bude isto lepo. Ali i ovako sam bas zadovoljan. Uzivao sam u kornjacama. Nadam se da nisu poslednje i da ce uskoro neka nova prica. Iako dam potpuno van toka ovih junaka. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
SPQRoma
Senior Member

.jpg)
Italy
1065 Posts
Member since 30/06/2015 |
|
|
Topic  |