Author |
Topic  |
tomas.hokenberi
Average Member

Serbia
506 Posts
Member since 31/07/2017 |
Posted - 30/04/2025 : 15:21:26
|
Jesam bio sarkastičan, barem delom, mada bih verovatno kupio Tajanstvenog Alana zbog nostalgije na dane kad sam bio klinac i voleo avanture Alana, Grofa i Šnicle.
Inače, danas uz novine Nova poklanjaju Golkondin LMS, tako koga zanima da nabavi neki nedostajući broj za 145 din (toliko košta Nova sa LMS) ima vremena danas, a možda i do petka pošto je u pitanju praznični trobroj za 30.4, 1.5 i 2.5. |
 |
|
svetox
New Member

Serbia
111 Posts
Member since 07/03/2021 |
Posted - 30/04/2025 : 17:37:34
|
Svako ima pravo na svoje mišljenje, kao i da ga ovde iskaže. Ja, lično, ne bih kupovao Tima i Dastija, jer imam knjige od Forme B, ali bih se Karabini Slimu i Tajanstvenom Alanu, iz nostalgičnih razloga, iskreno radovao. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17397 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19257 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/04/2025 : 18:12:21
|
Tajanstveni Alan je na nivoju esse gesse Bleka i Mikija, a Karabina Slim isto odličan ali potcenjen strip.. ili je bio u Dnevniku i LMS-pu glavni lik ili dodatak ne igra ulugu, birali su po trenutnoj inspiraciji a ne kvaliteti.. Lon Volf i Džistis su isto bili dodatki a nemalo puta bolji od nosečeg stripa.. Pa...puno lošije vremenom pregažene stripove kupujete zapakiranje u cigle kod uvaženog izdavaća.. Džudas je pukim slućajem bio glavni lik, mogli su ga komotno ubaciti kao dodatak.. Ukusi su različiti ali kako kod LMS igra nostalgija.. Karabina bi se prodavao bolje od Julije..kamenujte me ako nije tako!
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14423 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 30/04/2025 : 18:24:11
|
Jedino nema smisla Telleru spominjati PSDZ što je objavljeno u pristojnom izdanju (a i sam ga imaš), bolje se uvijek fokusirat na ono što je neobjavljeno ili masakrirano na neki način, pa da se napokon dobije u izdanju kakvom zaslužuje. Reprinta je ionako dosta i previše.. |
Never leave it in the hands of the judges
|
 |
|
Topic  |
|