forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 LMS / GOLCONDA / 1007: Slomljeno Srce
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 27

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 01/06/2022 : 16:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Kakve su korice? Kartonac?

Invincible shield
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38132 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/06/2022 : 17:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

Kartonac s klamfom!

(salim se)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/06/2022 : 17:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Konačno pravo pitanje🙂

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

339 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 01/06/2022 : 17:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Verovatno sto pribliznije staroj LMS :)

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/06/2022 : 18:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad neto bude pipao strip, dobro bi bilo i da ga pomiriše. Miris će zanimati barem @Rakosija
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/06/2022 : 18:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
dajte svemirskog patroldžiju i nepoznatog konjanika (bez obzira što je bio isključivo u zs) kao glavne stripove i mene ste kupili :))
btw, retro dizajn u kojeg su uklopljeni najbolji dijelovi lms dizajna kroz desetljeća je odlično odabran
zadnja stranica izgleda vrhunski, a i crna točka na hrbatu je pogodak

i još btw-a - čisto za fun facts
zna li netko u kojem broju lms-a je zadnji put bila ta crna točka
i koji je prvi 'stanjeni' lms - znam da se u zs radi o miki i smuk u obruču, ali za lms ne znam, a baš u tom periodu oko broja 350 nemam dosta njih u kolekciji

if you tolerate this, then your children will be next

Edited by - ken2 on 01/06/2022 18:11:00
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7722 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 01/06/2022 : 18:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Konačno pravo pitanje🙂

Rekoše na Facebooku da će biti što bliže starom lms, jedino će korice za nijansu biti malo jače nego prije...papir unutar stripa, što sličniji.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 01/06/2022 : 18:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2
i koji je prvi 'stanjeni' lms

Gledam kod sebe u kolekciji: LMS 266 ima tackicu, a LMS 270 je nema više, ako pomaze 😁 Brojeve izmedu nemam.
Brojevi LMS od broja 357 - Zdenac smrti su Tanji (96 strana) . Dakle broj LMS 356 - Brzi od kursuma ima poslednji oko 127 strana.

Invincible shield
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/06/2022 : 19:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ken2
i koji je prvi 'stanjeni' lms

Gledam kod sebe u kolekciji: LMS 266 ima tackicu, a LMS 270 je nema više, ako pomaze 😁 Brojeve izmedu nemam.
Brojevi LMS od broja 357 - Zdenac smrti su Tanji (96 strana) . Dakle broj LMS 356 - Brzi od kursuma ima poslednji oko 127 strana.

bravo giant
znao sam da je negdje oko priče o velikom bleku, a nekako mi u sjećanju da baš on nije bio prvi tanki
dakle, broj prije
što se crne točke tiče, 267, 268 i 269 nemaju točku, i 270 što si napisao, ali onda 271 ima, pa 272 opet nema
slijedeći koje imam su 276, 277... i oni nemaju točku
dakle, vjerojatno im se na 271 rajanovo srce potkrala greška, a od broja 267 su išli bez točke

onda jedno vrijeme nije bilo nikakve točke, ali se kasnije pojavljuje manja točka po sredini hrbta - negdje između 522 i 528, jer imam mnoe posložene, a vjerojatno bih mogao i doći do točnog broja kad se pojavila točka, ali su mi kit i blek neposloženi

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10884 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/06/2022 : 20:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
videh ovaj lms, pravo smekersko izdanje
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18910 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/06/2022 : 20:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golconda

quote:
Originally posted by teller

I poslje Dnevnika... Dnev., ups pardon Golkonda.. ne pijem ali danas cu se ga na lizati Golkondi u čast..
Bravo, mala primedba, možda ipak maknete ono Veliki Blek na naslovnici.. Svi znamo plavokosog a i Dnevnik to u 90% nije stavljao.. inače, vrhunski!

Mora, prema ugovorima davaoci licence traže da na naslovnoj strani stoji logo junaka. Ovo je najmanje što se moglo, a da ostane uniformisano na svakoj svesci...
Logo Golkonde će takođe ostati na korici, naravno.
I kad smo već tu, da se zahvalimo na sjajnom odzivu i lepim željama velike većine. Svaka čast ljudi, trudićemo se da nastavimo u dobrom duhu i ubuduće...

ah dobro, hvala na odgovoru... Ne smeta nimalo samo pitam..
Volim vas...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5439 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 01/06/2022 : 23:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I poslje Dnevnika... Dnev., ups pardon Golkonda.. ne pijem ali danas cu se ga na lizati Golkondi u čast..
Bravo, mala primedba, možda ipak maknete ono Veliki Blek na naslovnici.. Svi znamo plavokosog a i Dnevnik to u 90% nije stavljao.. inače, vrhunski!

Mora, prema ugovorima davaoci licence traže da na naslovnoj strani stoji logo junaka. Ovo je najmanje što se moglo, a da ostane uniformisano na svakoj svesci...
Logo Golkonde će takođe ostati na korici, naravno.
I kad smo već tu, da se zahvalimo na sjajnom odzivu i lepim željama velike većine. Svaka čast ljudi, trudićemo se da nastavimo u dobrom duhu i ubuduće...

ah dobro, hvala na odgovoru... Ne smeta nimalo samo pitam..
Volim vas...

🤣🤣 Teleru care
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 02/06/2022 : 10:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
U Leskovcu ga nema na kioscima...
Go to Top of Page

Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts

Member since 23/08/2019

Posted - 02/06/2022 : 10:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Golconda's Homepage  Send Golconda a Private Message  Reply with Quote
Kao i svaki početak, nikad ništa ne može da protekne baš glatko...
Distibuteri su nam (iz opravdanih razloga) pomerili distribuciju na kiose za petak- 03.06.
Izvinjavamo se, trebaće nam svima samo još malo strpljenja...

FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 02/06/2022 : 11:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote
Hvala na obaveštenju. Da ne lutam po gradu u potrazi... :)
Go to Top of Page

sljukka
Starting Member

16 Posts

Member since 09/07/2012

Posted - 02/06/2022 : 11:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sljukka a Private Message  Reply with Quote
LMS je nekad i izlazio petkom. Taman :-)
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5089 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 02/06/2022 : 12:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
a uzimat ću, šta sad... sve vodi ka proširenju nekretnine radi skladištenja brojnih izdanja

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2022 : 12:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

a uzimat ću, šta sad... sve vodi ka proširenju nekretnine radi skladištenja brojnih izdanja

Ako imas sto 'dvora', onda ide posebna kucica za blago. Ima par godina intezivno mislim o tome... srecom imam 'dvor'.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/06/2022 : 13:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
hoće li lms doputovat do crš-a?

Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1367 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 02/06/2022 : 17:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao i svaki početak, nikad ništa ne može da protekne baš glatko...
Distibuteri su nam (iz opravdanih razloga) pomerili distribuciju na kiose za petak- 03.06.
Izvinjavamo se, trebaće nam svima samo još malo strpljenja...

ja vec obisao u pauzi za rucak par dobrih trafika i nikad culi. Taman sam mislio da napisem 'kakav fail' al napisali ste obavestenje pre mene :)
mada je ovo lasnjenje od 1 dan najmanji problem ako je sve ostalo super :)
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 02/06/2022 : 22:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mezzano

Hvala na obaveštenju. Da ne lutam po gradu u potrazi... :)

Znaci i ti si jedan od onih sto mi prodavacice na kiosku rekose koji su bili pre mene... ali eto dobro je bar su prodavacice naucile junake, na moje pitanje na jednom kiosku da li prodaju stripove ljubazna teta (mada mislim po godinama da je mladja od mene), pita me dali trazim Zagora ili Bleka, ponovo veciti rat izmedju njih kao pre nekoliko decenija
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1367 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 03/06/2022 : 08:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
meni su hteli da uvale Ludensovog Bleka, jer ih ima po trafikama
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 03/06/2022 : 08:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message  Reply with Quote

Od jutros na kioscima u Leskovcu.
Piše u uvodniku da će svakog prvog u mesecu izlaziti "nova sveska (ili dve)".

Edited by - mezzano on 03/06/2022 08:52:39
Go to Top of Page

SPQRoma
Average Member

Italy
939 Posts

Member since 30/06/2015

Posted - 03/06/2022 : 08:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SPQRoma's Homepage  Send SPQRoma a Private Message  Reply with Quote
Od jutros i u Striparnici Colosseum u Banjaluci!

HOKA-HEY
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1367 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 03/06/2022 : 09:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
uzeo upravo :)
ovo je predobro. suze mi na oci krenuse! isti stari LMS sa dozom malo boljeg kvaliteta, al to je ta autenticnost!
Nostalgija kad mi je bab akupila prvi strip negde '88

Samo ne znam kako poraditi na edukaciji prodavacica...
Juce bio u istoj trafici i nikad cula (ok saznali smo da je kasnila distribucija).
Danas odem, naravno prvo pogledam u odeljak gde 'nabacujue' stripove. Nema...
Trazim"Dobar dan da li ste dobili Veliki Blek. Danas treba da izadje prvi broj te nove domace edicije" Belo me gleda
Opet mi pokazuje gomilu stripova u odeljku gde stoje (nabacani, samo rikne se vide). Kazem 'nije to. ovo je nova edicija Lunov Magnus Strip" samo sto je broj 999 umesto 1" Opet me belo gleda.
Preformulisem "Da li vam je ista od stripova danas stiglo, posto sam juce bio i rekli ste mi da nista novo nije stizalo' Tu joj sine lampica. Podigne neku hrpu novina i izvuce mi LMS :)

Duboko joj se zahvalih i zamolih je da metne LMS medj ostale stripove da vide ljudi. Kad je videla moj osmeh, i ona ga razvuce i odmah ga izlozi :)
Super su te tete, samo ipak malo edukacije o tome sto prodaju... (slicno sam se skenjao kad sam skoro otisao da kupim svoje prve sobne biljke. nemaju pojma. "preporucite mi biljku koja uspeva u mracnijoj prostoriji sa jako malo dnevnog svetla' Ona: "pa sve moze da vam uspe...pogledajte sve ovo i sta vam se najvise dopadne'
Go to Top of Page
Page: of 27 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000