forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 LMS / GOLCONDA / 1007: Slomljeno Srce
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 27

Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts

Member since 23/08/2019

Posted - 18/06/2022 : 17:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Golconda's Homepage  Send Golconda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paranoid

Cena za sledeci broj je 280 dinara. Verovatno samo za taj broj zbog veceg broja strana.

Čemu ova dezinformacija?

FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB
Go to Top of Page

Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts

Member since 23/08/2019

Posted - 18/06/2022 : 17:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Golconda's Homepage  Send Golconda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

quote:
Originally posted by ReemCP

Ici ce Dwayne "Price" na 112 strana (na 110 str. su inace te JDJP, sam strip), stavio je Jaki podatke u onu dr. temu s cobissa, mozda ti promaklo; http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=53031&REPLY_ID=2495315

Baš svašta rade s tim JDJP.
Sad ću morat kupit dva komada LMS-a s JDJP (kao neki što uzimaju duplikate svojih omiljenih stripova) jer jedan primjerak trpam u JDJP kolekciju a drugi u LMS (od 999 broja).

Nadam se da Golconda ima dovoljno razuma da Julia ili NN ne završe u LMS (neke epizode iz kojekavih razloga).

Bojim se da se previše razuma očekuje od nas u ovoj izjavi...

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 18/06/2022 : 18:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
Jedvam cekam drzati u ruke ove LMS, Kit Teler me najvise raduje.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7863 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 18/06/2022 : 19:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

"Priče" ovako dobivaju još jedan oblik izlaženja. Dosad su ih izdavali, kao i LMS, Golconda u formatima "3 u 1" i "2 u 1", zatim Čarobna knjiga (bez naziva edicije), Pergam (naziv "Storije"), Phoenix Press (naziv "Legende") i Darkwood (naziv "Jedno doba jedna priča").

ČK izdavala u ediciji riznica bonelli, dok je casidi išao bez numeracije, da li kao specijal, nisam sad siguran... naravno, jedan broj je još išao i kao dio edicije mercurio loi...

A još jedan izdavač će ubrzo izdati jedan broj priča, u jednoj svojoj ediciji...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40892 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/06/2022 : 21:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako sledeci broj cine JDJP, da li to znaci da se nece naci u redovnoj seriji JDJP, trobrojima ili dvobrojima?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27426 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/06/2022 : 21:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Kad ovoliko neupućenih ima na stripovskom forumu mogu zamisliti kako je civilima😁

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2965 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 18/06/2022 : 21:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Kad ovoliko neupućenih ima na stripovskom forumu mogu zamisliti kako je civilima😁

Pumpaj
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7036 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 18/06/2022 : 21:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

"Priče" ovako dobivaju još jedan oblik izlaženja. Dosad su ih izdavali, kao i LMS, Golconda u formatima "3 u 1" i "2 u 1", zatim Čarobna knjiga (bez naziva edicije), Pergam (naziv "Storije"), Phoenix Press (naziv "Legende") i Darkwood (naziv "Jedno doba jedna priča").

ČK izdavala u ediciji riznica bonelli, dok je casidi išao bez numeracije, da li kao specijal, nisam sad siguran... naravno, jedan broj je još išao i kao dio edicije mercurio loi...

A još jedan izdavač će ubrzo izdati jedan broj priča, u jednoj svojoj ediciji...

Koji sad?
Što se tiče ČK, "Riznica Bonelli", nisam znao ili ne znam da sam znao.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 18/06/2022 21:41:15
Go to Top of Page

Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts

Member since 23/08/2019

Posted - 18/06/2022 : 21:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Golconda's Homepage  Send Golconda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ako sledeci broj cine JDJP, da li to znaci da se nece naci u redovnoj seriji JDJP, trobrojima ili dvobrojima?

Ne znači. Zašto bi to značilo?
LMS je sasvim zasebna dimenzija našeg izdavaštva. Nema uopšte potrebe tražiti poveznice između LMS i kolekcionarskih knjiga, ni po jednom osnovu...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/06/2022 : 21:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golconda

quote:
Originally posted by sawitch

Ne znači. Zašto bi to značilo?
LMS je sasvim zasebna dimenzija našeg izdavaštva. Nema uopšte potrebe tražiti poveznice između LMS i kolekcionarskih knjiga, ni po jednom osnovu...

Objasnit će vam se... bez brige. Ovo je takva, mila i topla zajednica.
Ni sami ne znate koliko malo znate... o svojim planovima.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40892 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/06/2022 : 00:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne prdi matorcu! :) Ne kazem da nesto znam o planovima vec pitam potpuno logicno pitanje. I drago mi je sto sam dobio odgovor koji mi pase.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

341 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 19/06/2022 : 02:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Cena za sledeci broj je 280 dinara. Verovatno samo za taj broj zbog veceg broja strana.

Čemu ova dezinformacija?

Tako mi je izgledalo da pise u najavi za sledeci broj. Ako nije tacno onda se izvinjavam.

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14435 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/06/2022 : 09:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kako si uspio to vidjet u najavi, samo da si pogledao Golcondin post na prošloj stranici najavu sa naslovnicom: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=53073&REPLY_ID=2501896

..vidio bi na naslovnici da je ista, nepromijenjena cijena:

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

svetox
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 07/03/2021

Posted - 19/06/2022 : 11:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send svetox a Private Message  Reply with Quote
Eh, šteta. To znači da će mi LMS biti kolekcija sa rupama , jer ne vidim smisao da ponovo kupujem Nika i Priče, koje već imam u kolekcionarskim izdanjima.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5164 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 19/06/2022 : 11:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by svetox

Eh, šteta. To znači da će mi LMS biti kolekcija sa rupama , jer ne vidim smisao da ponovo kupujem Nika i Priče, koje već imam u kolekcionarskim izdanjima.

onda to nije "kolekcija" ako ima rupe, ne?

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

svetox
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 07/03/2021

Posted - 19/06/2022 : 11:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send svetox a Private Message  Reply with Quote
Pa ionako imam puno rupa od 1 do 997, tako da ću nastaviti u istom ritmu
Go to Top of Page

paranoid
Junior Member

341 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 19/06/2022 : 12:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send paranoid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam kako si uspio to vidjet u najavi, samo da si pogledao Golcondin post na prošloj stranici najavu sa naslovnicom: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=53073&REPLY_ID=2501896

Gledao sam na fotki koju je postavio wesskowaz za 1001 broj, vizantijsko blago Malo je mutno, ali mi izgleda kao 280, pa sam pomislio da je zbog veceg broja strana. Bezveze sam samo uneo zabunu. Sutra kupujem svoj primerak pa lepo da vidim najavu

http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n
https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17888 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/06/2022 : 12:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Volimo rupe

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts

Member since 23/08/2019

Posted - 19/06/2022 : 13:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Golconda's Homepage  Send Golconda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Gledao sam na fotki koju je postavio wesskowaz za 1001 broj, vizantijsko blago Malo je mutno, ali mi izgleda kao 280, pa sam pomislio da je zbog veceg broja strana. Bezveze sam samo uneo zabunu. Sutra kupujem svoj primerak pa lepo da vidim najavu

Zapravo se na prva 4 broja provukla greška u tim najavnim naslovnicama, već sam o tome negde pisao, jer nam je dugo radna cena bila čak 250 dinara, pa je do kraja nismo ispravili...

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1665 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 19/06/2022 : 13:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Zabole civile, oni kupe strip i pročitaju ga, ne lupaju gluposti na forumima.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7849 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 19/06/2022 : 16:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
@golconda, može li odgovor i na moje pitanje? :)

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts

Member since 23/08/2019

Posted - 19/06/2022 : 17:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Golconda's Homepage  Send Golconda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

Izvinjavam se, ponešto mi i promakne...
Nažalost, Fort Ticonderoga nam nije dostupan, to je neko drugi već uzeo...

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7849 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 19/06/2022 : 18:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nemojte me zezati?

ko je uzeo, ako nije tajna?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts

Member since 23/08/2019

Posted - 19/06/2022 : 18:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Golconda's Homepage  Send Golconda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nemojte me zezati?

ko je uzeo, ako nije tajna?

Pa ne znamo mi to. Nama samo kažu slobodno ili nije slobodno...

Go to Top of Page

SPQRoma
Senior Member

Italy
1026 Posts

Member since 30/06/2015

Posted - 19/06/2022 : 19:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit SPQRoma's Homepage  Send SPQRoma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by svetox

LMS je kiosk izdanje, ne kolekcionarsko.

HOKA-HEY
Go to Top of Page
Page: of 27 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000