going going
Advanced Member

Serbia
12134 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 20/03/2025 : 03:44:07
|
Ovo je za sada najbolja prica inace jako loseg do u najbolju ruku solidnog Zambreletija. Ali ovde je iznenadjujuce uradio dobru pricu, dobra postavka, misterija u mocvari odnosno vila plus E A Po, vojnik koji resava licnu traumu i doseljinici i vojnici i beskrupolozni kriminalac kog prati cetvoroprsti indijanac. Stvarno iznenadjujuce dobra postavka sa zabavnim scenarijom koji iako ima par rupa i nedorecenosti nije naivan ili glup ili da vredja inteligenciju kao sto cesto umeju scenariji Antonija Zambreletija. Jako dobar i kraj bez susreta sa vilom i ostaje njena misterija i neotkrivenost, dobro resenje. Citao sam ovu epizodu u Novom LMSu Veselog cetvrtka na velikom formatu i ko bi rekao da veliki A4 format godi Chiarolli koji je s godinama nekako postao sve bolji kao staro vino, i dalje nije sjajan crtac, ne trudi se dovoljno ali ima neku atmosfericnost i dinamiku koju ja jako volim i cenim kod njega i ima svoj autorski pecat i prepoznatljiv rukopis tj.crtez, a nekada kada sam tek pocinjao da citam Zagora sam ga se grozio i izbegavao, a sada je rado vidjen gost iz te ,,nove`` (a odavno vec stare) garniture koja je dosla na serijal 90ih i ostala na njemu do dana danas: Chiarolla, Laurenti i najkvalitetniji od njih Della Monica. Naslovna strana takodje dobra.
Prica: 9, Scenario: 8, Crtez: 8, Naslovna strana: 8
83%
|
 |
|