forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibrina ljetna akcija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

mike
Senior Member

Slovenia
2851 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 26/07/2022 : 13:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Zasto besmislen?

Ja cu uzeti sve moguce na ovim super popustima, sto inace po regular cijeni verovatno ne bi. Od Cudovista, Bajki itd.. Bas me zaboli sto necu dobiti prve brojeve. Nekad negdje cu i njih.

Inace kapu dole za ove perfektne cijene. Ovakvi stripovi po od 40 do 80 kuna su cista fantazija.

Jack the Black.
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 26/07/2022 : 13:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Ja sam uzeo nekoliko stripova koji mi nisu bili na listi za kupnju, a nema ih u mojoj knjižnici. Na primjer Negri Blanco 3-5. Prvi i drugi dio sam pročitao, nema veze što nisu u kolekciji.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 26/07/2022 : 14:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Ja sam uzeo nekoliko stripova koji mi nisu bili na listi za kupnju, a nema ih u mojoj knjižnici. Na primjer Negri Blanco 3-5. Prvi i drugi dio sam pročitao, nema veze što nisu u kolekciji.

Ja sam ova 3 kupio kada su bili 90 kn te ih kompletirao.

Prva 2 su ponajbolja, šteta ih je nemati u kolekciji.
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

483 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 26/07/2022 : 14:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Zasto besmislen?

Ja cu uzeti sve moguce na ovim super popustima, sto inace po regular cijeni verovatno ne bi. Od Cudovista, Bajki itd.. Bas me zaboli sto necu dobiti prve brojeve. Nekad negdje cu i njih.

Inace kapu dole za ove perfektne cijene. Ovakvi stripovi po od 40 do 80 kuna su cista fantazija.

Tako sam i ja mislio za Trgovinu 1 pa je nigdje ni za lijek...
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
622 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 26/07/2022 : 14:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
E da i Čudovište... Što ranije nisam uzeo prvi broj kada sam razmišljao o njemu
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/07/2022 : 19:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Fibra idući tjedan ide na zasluženi godišnji odmor, pa prije nego odemo, evo nekoliko najava s djelićem onoga što vas čeka na jesen, taman toliko da vam zagolica maštu.

By the way, sutra završava naša ovogodišnja ljetna akcija. Tko još sutra jami, jamio je. Tko nije, morat će pričekati iduću turu popusta za Interliber.

Sve narudžbe koje nam stignu nakon 3.8. bit će isporučene kad se vratimo s godišnjeg, 23.8.

https://www.fibra.hr/najave/

Trouble will find me
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2851 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/07/2022 : 21:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Misliš ode ovi na 20%, a sve ostalo ostaje? Bas mi se ono kupuju majstorije za 40 kn itd..

Jack the Black.
Go to Top of Page

jerki44
Starting Member

Croatia
94 Posts

Member since 26/08/2017

Posted - 01/08/2022 : 14:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jerki44 a Private Message  Reply with Quote
Mislim se kupit integrale Jonathana. Međutim vidio sam na nekim starim postovima da ima još albuma koji su izašli, osim ova 4 integrala.
Ne znam je li u planu daljnje objave ili...zbog loše prodaje neće?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/08/2022 : 14:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DK24

Ajme kakvi popusti... Da li da uzmem Transmetropolitan? Ima li smisla raditi takve stvari kada su ogromne šanse da se neće imati komplet? Prva dva broja bi posudio u knjižnici. Pokušao sam ga već čitati na engleski ali me satralo i prestao sam vrlo brzo, ništa mi nije bilo jasno haha. Paul na pecanju 39kn. Što reći? Takvo remek djelo se doslovno za džabe daje. Ljudi uzmite, neka kod tog naslova piše "rasprodano", definitivno zaslužuje to.

Brojeve koje nemas ukrades iz knjiznice

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
622 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 01/08/2022 : 14:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Jasno, ide se na provjerenu stvar. Još ako ne prijave ništa loše nisam ni napravio. Jedino mi je problem šta jako volim onaj odjel u splitskoj knjižnici, tako da bi možda mogao to napraviti kad jednom odem do ZG-a.
Go to Top of Page

jerki44
Starting Member

Croatia
94 Posts

Member since 26/08/2017

Posted - 01/08/2022 : 14:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jerki44 a Private Message  Reply with Quote
e da..ako je nešto rasprodano na Fibrinoj stranici, još uvijek se da naći po knjižarama.. jučer u Hoću knjigu sam vidio da ima Punisher Barakuda koji je rasprodan..i mislim MenArt sam vidio Petar Pan od Loisel-a prije koji mjesec...
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000