Author |
Topic |
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 16/07/2022 : 20:06:41
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by lwood
[quote]Originally posted by DiSkAcH
500+PDV za savjet. Inače Vronski je novinar ako me sjećanje ne vara. ;) Novinarstvo je drugi najteži faks na svijetu jer smo nepobitnim činjenicama ustvrdili da je pravni debelo na prvom mjestu!!
Pravo na prvom mistu??
Medicina, pravo i FER su najteži fakulteti. Blizu su im i PMF spike (fizika, matematika...) Ostalo su srednje teški do lagani fakulteti. Novinarstvo nije težak fakultet. Naravno, sve ovo ide ut ogradu da se na svakom fakultetu treba proliti dosta krvi i znoja.
Privatne ne brojim pod fakultete |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
Edited by - mladjo on 16/07/2022 20:19:14 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 16/07/2022 : 20:13:19
|
Mislim na naše privatne:)) Vani je to druga spika(mislim na zapadni svijet) IsIstina, naši privatni su malo napredovali ali daleko je to još od državnih |
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/07/2022 : 20:19:56
|
Mislim na naše privatne:)) Vani je to druga spika(mislim na zapadni svijet) IsIstina, naši privatni su malo napredovali ali daleko je to još od državnih
Kakva je spika sa privatnima vani. Jesu teži od prava u Zagrebu(Bez pravosudnog)? Čisto ka orjentir koliko su od najtežeg fakulteta kod nas? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11521 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 16/07/2022 : 21:41:06
|
Pravo sigurno nije najteži fakultet, a onaj tko nije položio pravosudni ispit, ne bi sebe ni trebao nazivati pravnikom.
Ne zato što se polaganjem tog ispita stječe neko ultimativno znanje, već zato što je to nužan uvjet da bi se mogao ozbiljno baviti pravom, stjecati iskustvo i istinsko znanje.
Iza onoga tko ti je u stanju dati dobar pravni savjet ne stoji, dakle, "iskustvo završenog jednog od najtežih fakulteta", već iskustvo rada, prakse i određene specijalizacije. Probajte, uostalom, vrhunskog kaznenog odvjetnika upitati za savjet iz oblasti stvarnog prava ili nasljeđivanja- uputit će vas nekom tko se time bavi.
|
Edited by - VALTER on 16/07/2022 21:46:41 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/07/2022 : 21:54:12
|
quote: Originally posted by VALTER
Pravo sigurno nije najteži fakultet, a onaj tko nije položio pravosudni ispit, ne bi sebe ni trebao nazivati pravnikom.
Ne zato što se polaganjem tog ispita stječe neko ultimativno znanje, već zato što je to nužan uvjet da bi se mogao ozbiljno baviti pravom, stjecati iskustvo i istinsko znanje.
Iza onoga tko ti je u stanju dati dobar pravni savjet ne stoji, dakle, "iskustvo završenog jednog od najtežih fakulteta", već iskustvo rada, prakse i određene specijalizacije. Probajte, uostalom, vrhunskog kaznenog odvjetnika upitati za savjet iz oblasti stvarnog prava ili nasljeđivanja- uputit će vas nekom tko se time bavi.
Ma pusti ga da trabunja. Ovo kad ti on objašnjava da je pravo najteži fakultet ti je ka kad mmihoci objašnjava jel rasprodano. On očito ne kuži , al ona njegova naplata znanja je već ušla u forumsku legendu. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 16/07/2022 21:55:46 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 17/07/2022 : 14:30:39
|
Ah Valter, poznati kontraš. Tko više uzima zaozbiljno tvoje stavove pune jala i zavisti? Ti si samo malo upgraedana verzija Jakija |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 17/07/2022 : 14:35:20
|
Znanje je roba jao u svaka druga. I plaća se. Uostalom ajde žicajte nekog crtača da vam nešto nacrta besolatno, pa onda jad veli da neće recite mu da trabunja i da bi to sve trebalo biti besplatno. A ako sam ušao u legendu govoreći da je prijenos znanja nije besplatan - onda dobro. |
|
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 17/07/2022 : 15:08:57
|
Mladjo još uvijek mislim da se šališ i da na zajebavaš, ali nisam više ni u to siguran.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19701 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/07/2022 : 15:15:49
|
Znanje je roba jao u svaka druga. I plaća se. Uostalom ajde žicajte nekog crtača da vam nešto nacrta besolatno, pa onda jad veli da neće recite mu da trabunja i da bi to sve trebalo biti besplatno. A ako sam ušao u legendu govoreći da je prijenos znanja nije besplatan - onda dobro.
Koji stupidan primjer. Pa dovoljno je otići jednom na jedan od ovdašnjih festivala, i vidio bi da crtači itekako crtaju za besplatno. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19701 Posts
Posted - 17/07/2022 : 15:18:00
|
Iako ne znam kako su ti crtači išta uspijeli napraviti u životu ako nisu stekli magistarske titule. |
|
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 17/07/2022 : 15:39:51
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Mladjo još uvijek mislim da se šališ i da na zajebavaš, ali nisam više ni u to siguran.
Mlađo se nikada ne šali besplatno, šala je roba kao i svaka druga. |
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 17/07/2022 : 15:54:39
|
Nemoj tako poglavice. Kad su u pitanju ozbiljna stvari poput da li da gleda naše njuške na cršu ili da to izbjegne i ode na sferakon nije nam se približavao. Ali kad se besplatno krkao roštilj na strip burzi bili smo si dobri, duhoviti, simpatični, jednostavno u tim trenucima je vidio potencijal u nama.
Evo ga mladjo zamišljen na strip burzi gleda konobaricu jel bi džabe dala. Nije da nije bila dobra ali jel se baš sve naplaćuje u današnje vrijeme.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
Edited by - ivi skoj on 17/07/2022 16:03:02 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19701 Posts
Posted - 17/07/2022 : 16:22:59
|
A jesi odbrao sliku s vjeranom u prvom planu, pa da ljudi koji ne znaju pomisle da je to mladjo.
|
|
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 17/07/2022 : 16:31:45
|
Ne znam ko Vjeran, ali po vojvodi Šešelju bi rekao da je fotka nešto starijeg datuma, SFRJ period. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 17/07/2022 : 17:49:05
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Nemoj tako poglavice. Kad su u pitanju ozbiljna stvari poput da li da gleda naše njuške na cršu ili da to izbjegne i ode na sferakon nije nam se približavao. Ali kad se besplatno krkao roštilj na strip burzi bili smo si dobri, duhoviti, simpatični, jednostavno u tim trenucima je vidio potencijal u nama.
Evo ga mladjo zamišljen na strip burzi gleda konobaricu jel bi džabe dala. Nije da nije bila dobra ali jel se baš sve naplaćuje u današnje vrijeme.
Xexe to su bili dani:)) Šteta što se u toj birtiji više ne može roštiljat. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 17/07/2022 : 18:06:20
|
Ma mislim dobro, da me savjet traži netko koga znam uživo (konkretno s foruma) pomogao bi mu ali samo prvi savjet. Nakon toga može sano dobiti popust. Koliki, zavisi o tome koliki smo frendovi:)) Npr.svojim najbližim prijateljima ne bi naplatio ništa koliko god postupak trajao. |
|
Edited by - mladjo on 17/07/2022 18:22:17 |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 17/07/2022 : 18:28:34
|
Ah Valter, poznati kontraš. Tko više uzima zaozbiljno tvoje stavove pune jala i zavisti? Ti si samo malo upgraedana verzija Jakija
Pustimo te tvoje komplekse. Ti bi htio samog sebe uvjeriti da si nešto iznimno uspješan, pa da bi ti netko ovdje imao razloga zavidjeti, što je nonsens. Nego, reci, znaš li ti uopće tko u Republici Hrvatskoj smije davati pravne savjete uz naplatu? |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 17/07/2022 : 18:46:00
|
Zašto je to nužan uvjet da bi se mogao baviti pravom, stjecati iskustvo i istinsko znanje? |
Go kneel and weep
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 17/07/2022 : 18:49:53
|
Valter-uživam na moru i ne da mi se raspravljat sa tipovima poput tebe stoga se povlačim iz rasprave. Serbus |
|
Edited by - mladjo on 17/07/2022 18:50:59 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19701 Posts
Posted - 17/07/2022 : 18:59:42
|
Ma mislim dobro, da me savjet traži netko koga znam uživo (konkretno s foruma) pomogao bi mu ali samo prvi savjet. Nakon toga može sano dobiti popust. Koliki, zavisi o tome koliki smo frendovi:)) Npr.svojim najbližim prijateljima ne bi naplatio ništa koliko god postupak trajao.
Savjet za što? U koje ministarstvo se najlakše uhljebiti ili kako osvojiti tucet glasova na izborima za mjesni odbor? |
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Posted - 17/07/2022 : 20:34:23
|
Od glasova se niko nije usrećio, nama treba besplatan savet kako se uvaliti u neko ministarstvo i živeti srećno. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2752 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 17/07/2022 : 20:38:46
|
Ispričavam se ako sam fulao topik, danas nisam svoj, jel' ko zna tko je autor ovog stripa? Izašao je u ZS br.2 kao jedan od dodataka. Fala.
|
|
|
Topic |
|