Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27159 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 22/07/2022 : 19:20:39
|
quote: Originally posted by ReemCP Pa nećemo valjda o teletini 
Bilo bi bolje da sam fetišist teletine |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 22/07/2022 : 19:53:08
|
Po tri stara šnicela istekla roka trajanja u vrećici, izloženo na suncu na kioscima |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19100 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 22/07/2022 : 20:13:45
|
quote: Originally posted by Renky
Ako triba objašnjavati da papir ne nabavlja Bernard onda... stvarno. Nema on skladište papira ( osim starog😉 )... Tiskare nabavljaju papir. A cijene su takve kakve su.
ajde, valjda znamo da Bernard ne naruči slepar papira i dopelje na dvorište AKD.. ali Bernard mora vrsit pritisak na tiskaru da papira ne ponestane..valjda su potpisali neke ugovore a? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 22/07/2022 20:14:29 |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 22/07/2022 : 23:47:30
|
quote: Originally posted by teller
Ako triba objašnjavati da papir ne nabavlja Bernard onda... stvarno. Nema on skladište papira ( osim starog😉 )... Tiskare nabavljaju papir. A cijene su takve kakve su.
ajde, valjda znamo da Bernard ne naruči slepar papira i dopelje na dvorište AKD.. ali Bernard mora vrsit pritisak na tiskaru da papira ne ponestane..valjda su potpisali neke ugovore a?
Ako misliš da ga ugovor štiti... zašto bi izrazija bojazan ( navodno je to rekao u Splitu ) za moguće probleme oko papira. Prije će biti da Bernard pripremi materijale za tisak a tiskaa će odraditi ako ima papira. Mada mislim da su cijene otišle dovoljno ( ne krivicom izdavača ) da ga bude |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19100 Posts
Posted - 23/07/2022 : 06:31:23
|
ajde, valjda znamo da Bernard ne naruči slepar papira i dopelje na dvorište AKD.. ali Bernard mora vrsit pritisak na tiskaru da papira ne ponestane..valjda su potpisali neke ugovore a?
Ako misliš da ga ugovor štiti... zašto bi izrazija bojazan ( navodno je to rekao u Splitu ) za moguće probleme oko papira. Prije će biti da Bernard pripremi materijale za tisak a tiskaa će odraditi ako ima papira. Mada mislim da su cijene otišle dovoljno ( ne krivicom izdavača ) da ga bude
U pravu si, naravno... Nadam se da se trziste papira stabiliziralo... Koje sve smeće izlazi na kioscima bila bi mala tragedija da baš stripovi zakoce... . |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14130 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 23/07/2022 : 08:50:42
|
quote:
Baš bih volio čuti kako bi takav pritisak zvučao  |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 26/07/2022 : 06:33:58
|
Na kioscima! |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14130 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19100 Posts
Posted - 26/07/2022 : 17:28:43
|
Prekrasno.. Teller i bizoni nisu izumrli, iako su to neki prognozirali odavno.. |
|
 |
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2385 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 29/07/2022 : 18:01:54
|
Uzeo i njega danas. Steta sto ova okrugla nije u boji kako je u originalu. Inace ne sjecam se ni dal sam ju citao ovako po nazivu. Vidjet cu kad krenem s citanjem  |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19100 Posts
Posted - 29/07/2022 : 19:46:11
|
quote: Originally posted by Ivan Liverpool
Uzeo i njega danas. Steta sto ova okrugla nije u boji kako je u originalu. Inace ne sjecam se ni dal sam ju citao ovako po nazivu. Vidjet cu kad krenem s citanjem 
da, steta sto nije u koloru ali ajde... Jedino si je mogo citat na originalu, jer nije ta Lost Valey objavljena do sada kod nas.. jedino mozda ko pirat.. Do sada nista a sada objavljena u Ludensu i Van Gogh skoro istovremeno.. zgodna priča, iako je Crni bizon bolja iz ovog stripa..  |
|
Edited by - teller on 29/07/2022 19:46:40 |
 |
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7777 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 29/07/2022 : 22:37:06
|
Uzeo i njega danas. Steta sto ova okrugla nije u boji kako je u originalu. Inace ne sjecam se ni dal sam ju citao ovako po nazivu. Vidjet cu kad krenem s citanjem 
da, steta sto nije u koloru ali ajde... Jedino si je mogo citat na originalu, jer nije ta Lost Valey objavljena do sada kod nas.. jedino mozda ko pirat.. Do sada nista a sada objavljena u Ludensu i Van Gogh skoro istovremeno.. zgodna priča, iako je Crni bizon bolja iz ovog stripa.. 
Ne znam odakle ti da nije objavljena.

Imaš moj popis pa provjeriš ako nisi siguran: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=50119 |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
 |
|
El Morisco
Junior Member

Croatia
461 Posts
Member since 10/12/2007 |
Posted - 30/07/2022 : 17:36:45
|
Nakon 40 godina ne pamtim situaciju kao danas u striparnici. U istom danu kupio sam dva ista stripa Crni Bizon/Lost Valley od dva različita izdavača Ludens/Van Gogh. Iako sam želio razumski postupiti i odabrati samo jedan, kupio sam oba. Ludensovog zato što imam dojam da samo Bernard može do kraja izgurati serijal, a Van Goghov zbog tih fenomenalnih Donatellijevih naslovnica. Ok, kužim da se može dogoditi paralelno izdavanje Hrvatska/Srbija ili Libellus/Ludens, ali gotovo u istom danu. Unbeliveable! |
---
<b></b> |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19100 Posts
Posted - 30/07/2022 : 17:44:09
|
quote: Originally posted by El Morisco
Nakon 40 godina ne pamtim situaciju kao danas u striparnici. U istom danu kupio sam dva ista stripa Crni Bizon/Lost Valley od dva različita izdavača Ludens/Van Gogh. Iako sam želio razumski postupiti i odabrati samo jedan, kupio sam oba. Ludensovog zato što imam dojam da samo Bernard može do kraja izgurati serijal, a Van Goghov zbog tih fenomenalnih Donatellijevih naslovnica. Ok, kužim da se može dogoditi paralelno izdavanje Hrvatska/Srbija ili Libellus/Ludens, ali gotovo u istom danu. Unbeliveable!
 |
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19100 Posts
Posted - 30/07/2022 : 17:46:12
|
quote: Originally posted by Spock
da, steta sto nije u koloru ali ajde... Jedino si je mogo citat na originalu, jer nije ta Lost Valey objavljena do sada kod nas.. jedino mozda ko pirat.. Do sada nista a sada objavljena u Ludensu i Van Gogh skoro istovremeno.. zgodna priča, iako je Crni bizon bolja iz ovog stripa.. 
Ne znam odakle ti da nije objavljena.

Imaš moj popis pa provjeriš ako nisi siguran: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=50119
 A vidiš, resio sam se Tellera Dnevnik a ovo citao pre 35 godina i sasvim zaboravio na tu pricu... Hvala sto me podsjetis.. |
|
 |
|
Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1212 Posts
Member since 31/03/2002 |
|
Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1212 Posts
|
Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7777 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
31508 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 08/08/2022 : 16:10:35
|
Ljeto, ljudi na godišnjem kupuju stripove na kiosku |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19100 Posts
Posted - 08/08/2022 : 19:11:20
|
Trk u striparnice, drugi put odmah po Tellera, postao je hit... I kod nas je prosli broj brzo planuo... |
|
 |
|
Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1212 Posts
|
Topic  |
|