Author |
Topic |
sawitch
Advanced Member
Serbia
40289 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/07/2022 : 12:48:37
|
45 glasova
21 Veseli cetvrtak 8 Ludens / Strip Agent 4 Fibra 4 Libellus 3 Carobna knjiga 2 Phoenix press 1 Golkonda 1 Darkwood 1 Forma B
Rezultati manje ili vise ocekivani u vrhu. Takodje treba uzeti u obzir da i ljudi ne zele da daju negativan feedback cak i ako imaju osnova za to po njihovom misljenju. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2321 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 27/07/2022 : 13:13:56
|
Ja sam jednom zvao SA da im kažem da jedan strip nije stigao na kioske u mom gradu,na prvu su mi rekli da je trebalo doći ali da možda nisam pregledao na svim kioscima,da bi kasnije oni zvali mene,da se ispričavaju,da sam u pravu i da im je nešto zaštekalo s distribucijom i da taj strip uopće nije poslan za moj grad i još neka okolna mjesta.Usput sam ih tada pitao da li imaju u planu poslje Maxmagnusa Družinu od vješala na kioske,na što sam dobio negativan odgovor.Sasvim ok komunikacija što sa mene tiče,ali davno je to bilo,zvao sam ih samo jednom i nikad više,jer nije bilo potrebe,sve što me zanima saznam ovdje na forumu. |
#!?? |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 27/07/2022 : 13:24:37
|
Fibra je pred glasanje kao slučajno organizovala letnju akciju, davala najave, stavljala zavire, vlasnik Fibre je u toku samog glasanja kršio predizbornu tišinu i bio vanredno aktivan na forumu... i na kraju Fibra ima duplo više negativnih glasova od PP. Narod ne možeš prevariti. |
Edited by - Colt on 08/10/2024 22:08:39 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/07/2022 : 13:32:18
|
Nebi o Fibri ali drago mi da se Colt javio Najbolja Bonelli izdanja po dosta pristupa cnoj cijeni ima PP... Pohvale Coltu i ekipi, iako se ne oglasavaju, odlično rade... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40289 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/07/2022 : 14:19:40
|
quote: Originally posted by Colt
Fibra je pred glasanje kao slučajno organizovala letnju akciju, davala najave, stavljala zavire, vlasnik Fibre je u toku samog glasanja kršio predizbornu tišinu i bio vanredno aktivan na forumu... i na kraju Fibra ima duplo više negativnih glasova od PP. Narod ne možeš prevariti.
Zbog ovakvih insinuacija ti je neko i zalepio 2 negativna |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/10/2024 : 05:11:02
|
quote: Originally posted by Colt
Fibra je pred glasanje kao slučajno organizovala letnju akciju, davala najave, stavljala zavire, vlasnik Fibre je u toku samog glasanja kršio predizbornu tišinu i bio vanredno aktivan na forumu... i na kraju Fibra ima duplo više negativnih glasova od PP. Narod ne možeš prevariti.
Slažem se. Kad god ga pitamo za neki strip, kad će novi brojevi (Tvrdje, Zerom, Nedirka...), neljubazno odbrusi "nikad!!" |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Topic |
|