forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor 330 - Hellingenova sudbina
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/08/2022 : 19:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by Kruger

Nisam papagaj i jako sam dobar poznavatelj stripova. Svi se mi pomalo ponavljamo, tko je naporan a tko nije baš me briga ne vodim evidenciju o tome. Ja volim saslušati svačije mišljenje ali nikog ne poslušati. Mekome se moje mišljenje ne sviđa i za to me baš briga, ali mi je bitno da imam svoj stav a ne da ponavljam isprazne iskrivljene fraze.

Kažem, meni je okej ovo što kažeš.
To je jedno, a drugo je da li je to kada ti kreneš tumačiti Burattinija, Nolittu, Zagora itd. da li je to smjehotrasni promašaj. Znači, obje ove stvari mogu postojati skupa. I gle: u tvojem slučaju postoje.

Ali što onda, nećemo se sad svađati zbog toga. Ipak ti se mora reći kada tupiš - da tupiš.

Ne svađamo se, ti ne voliš kad netko ima drugačiji stav od tvoga a pogotovo oprečni kakav je moj. Ne da mi se previše o tome raspravljati jer nitko nikog ne može uvjeriti u suprotno. Možemo samo razmjenjivati mišljenja no rasprava u ovom topicu je uglavnom navijačko huliganska, ne baš kvalitetna. Možda Qwertz i ja uspijemo odvući raspravu u razumnije vode a opet ako ne uspijemo barem ćemo ugodno pročavrljati.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/08/2022 : 19:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Qwertz

To bi stvarno bilo zanimljivo. Volio bih vidjeti kako Chico priča "lovačke" priče Zagorovoj djeci (neke priče u kojima on ispadne junak, a Zagor kukavica).
Što se tiče nekih novih neprijatelja, volio bih vidjeti nekakvog realističnog neprijatelja poput nekakvog bogataša koji želi istjerati Indijance iz Darkwooda i sl.

Da dobra ideja. Nedostaje onog starog humora sa Čikom, s vremenom je Čiko od hvalisavog smotanca postao malo spretniji i bolji strijelac ali meni doista nedostaju one gluparije sa Čikom.

Da li je bilo takvih likova što spominješ i prije ne sjećam se.
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 25/08/2022 : 20:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Qwertz

To bi stvarno bilo zanimljivo. Volio bih vidjeti kako Chico priča "lovačke" priče Zagorovoj djeci (neke priče u kojima on ispadne junak, a Zagor kukavica).
Što se tiče nekih novih neprijatelja, volio bih vidjeti nekakvog realističnog neprijatelja poput nekakvog bogataša koji želi istjerati Indijance iz Darkwooda i sl.

Da dobra ideja. Nedostaje onog starog humora sa Čikom, s vremenom je Čiko od hvalisavog smotanca postao malo spretniji i bolji strijelac ali meni doista nedostaju one gluparije sa Čikom.

Da li je bilo takvih likova što spominješ i prije ne sjećam se.

Mislim da nije bilo takvih neprijatelja, ali volio bih vidjeti nešto takvo. I meni se čini da se Chico previše uozbiljio zadnje vrijeme

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

Ted Miller
Average Member

734 Posts

Member since 28/10/2021

Posted - 25/08/2022 : 21:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Ted Miller a Private Message  Reply with Quote
meni je dobro što Chico zapravo bude i koristan tu i tamo i zna pucati, bilo je i vrijeme, i bez brige, dosta puta se spotakne i padne i napravi gluposti, nikud to nije otislo :D
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/08/2022 : 21:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Kruger se mozda ponekad ponavlja sa tezom bozelijeve amerikanizacije Ali ne znaci da nije u pravu a na forumu inace bozeli sekta stalno ponavlja uvijek iste fraze o bozeli spasitelju, epskim odisejama i sl. Kad se ide u Neke dublje analize ispada da bozeli ima par vrhunskih prica. Njegovu spasonosnu sa odiseju ustvari dijeli sa buretom.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000