Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 29/07/2022 : 23:00:40
|
@Milazzo @Ted Miller
Hvala na informaciji, tehnika me zanima u digitalnom obliku koju cu nadam se primjeniti u novom, doduse starom mom hobiju, crtanju, vec dugo zapostavljenom.
Vjerojatno i autor koji koristi obje metode radi prvo glavnog lika u klasicnoj metodi, zatim skenira i preko samo okolinu obradi zracnim kistovima, posprica okolo, malo doradi i kupi si vremena prije deadline da mora predati rad. Vrijeme je novac. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
shizma
New Member
101 Posts
Member since 07/02/2020 |
|
goghy
Average Member
Croatia
645 Posts
Member since 11/12/2012 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 30/07/2022 : 10:40:23
|
quote: Originally posted by goghy
U Osijeku, ovog još nema,...po prvi puta da nije stiglo na vrijeme,..
Ja sam ga danas u Rijeci našao tek na petom kiosku. Neki su mi čak rekli da preko ljeta neće dobivati stripove jer imaju pojačanu ponudu knjiga. Svakako probaj pitati na više mjesta ako već nisi.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
tkosta74
Average Member
619 Posts
Member since 15/03/2014 |
Posted - 30/07/2022 : 12:59:38
|
quote: Originally posted by emirem
Carnevale je ovu naslovnicu radio u akrilu?
Pitam jer citam o ovoj tehnici koju bih htio raditi na tabletu skoro, za koji mjesec.
Ako želiš raditi u akrilu postoje akrilne boje, platno i kistovi. To ti je jedini realan feeling da ositiš što je akril i kako s njime. Simulacija na tabletu je nešto skroz drugo. I to je u redu. I sam prakticiram u zadnje vrime. Ali veze nema s akrilom na platnu. |
|
|
pcoro
Senior Member
Croatia
2277 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 30/07/2022 : 17:03:36
|
Vidio sam ga danas uživo. Naslovnica izgleda kao nešto najbolje što se ikad pojavilo na kioscima, od '68. do danas Bas je spektakularna.
I u stripu ima jedno 30 stranica Carnevalea ali ipak nisam pljunuo 39 kuna. Ne mogu valjat te kratke priče na tekstu, pa da i Dostojevski i Picasso ustanu iz groba radit priču i crtež. |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 03/08/2022 : 11:55:32
|
quote: Originally posted by pcoro
Vidio sam ga danas uživo. Naslovnica izgleda kao nešto najbolje što se ikad pojavilo na kioscima, od '68. do danas Bas je spektakularna.
I u stripu ima jedno 30 stranica Carnevalea ali ipak nisam pljunuo 39 kuna. Ne mogu valjat te kratke priče na tekstu, pa da i Dostojevski i Picasso ustanu iz groba radit priču i crtež.
Nisi pogriješio. Ta prva priča koju je crtao Carnevale je dobra, ali ostalo je promašaj.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
Topic |
|