forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Moje danasnje dobro djelo/najveci dobrotvor na for
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/08/2022 : 12:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Evo topica za kurcenje dobrim djelima i onima za koja mislite da su takva. Navalite!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/08/2022 : 12:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
Najvece dobro djelo je sto postojim
Stoga ne cinim vise dobrih djela

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6886 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 01/08/2022 : 12:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Ispričao sam se kolegi s kojim sam se prije par dana pomakljao govoreći da je celijakija, koja mu je nedavno dijagnosticirana, bolest, a ne stanje. Baš mu je išlo na živce.
Može li proći?

loading...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/08/2022 : 12:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Ja san jutros pri odlasku na posal pokupija kolegu i kolegicu te ih povezao. Inace se ne obaziren na njih ,mislija san in zatrubit i mahnit al eto prevladala je dobrota. U autu mi je svira album od Marduka - world funeral i to mi je rastopilo srce.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/08/2022 : 12:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Jako rođo!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4968 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 01/08/2022 : 13:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message
Ja sam nekidan da razbijem neugodnu tišinu i potaknem razgovor sa znancem priupitao ga "I kako ti ide u zadnje vrime sa bitcoinom? ", znajući da je cili u tome i da ću sljedećih pola sata morati slušati priču o bitcoinima i kriptovalutama za koje me inače zaboli. Trebalo je puno volje i snage za postaviti to pitanje, skoro kao za ono: "I, kako ti je na poslu?". Bio je to čin čistog milosrđa ako mene pitate.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38104 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/08/2022 : 13:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Ja san jutros pri odlasku na posal pokupija kolegu i kolegicu te ih povezao. Inace se ne obaziren na njih ,mislija san in zatrubit i mahnit al eto prevladala je dobrota. U autu mi je svira album od Marduka - world funeral i to mi je rastopilo srce.

Dobro je da nije bia Kaziklu Bey... tko zna gdje bi zavrsili nasiljeni...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Edi B
Average Member

Croatia
800 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 01/08/2022 : 13:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Edi B a Private Message
Ja sam prije nekih godinu i pol, na zagrebačkim placevima Britancu i Jakuševcu, besplatno podijelio stripove koje smo ekipa i ja krali po zagrebačkim knjiznicama.
Mislim da su ovog lika kojem smo ih dali zvali Blamdjo ili tako nekako.
Cujem da je i on sam veliki humanitarac iako o tome ne prica.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 01/08/2022 : 14:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Sumnjivi su ovo dobrotvori ...

Očekujem slijedeći iskaz: Mogao sam opaliti udanu ženu, a nisam ... Da ne bude zabune, nije vlastita.
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
622 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 01/08/2022 : 14:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message
Lako je objavljivat dobra djela, ajde neka krene tema gdje ćemo dijelit sa drugima naša loša djela
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/08/2022 : 15:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Peyo

Sumnjivi su ovo dobrotvori ...

Očekujem slijedeći iskaz: Mogao sam opaliti udanu ženu, a nisam ... Da ne bude zabune, nije vlastita.

Kao u onom vicu:
Spasih djevojku silovanja. Suzdržah se.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/08/2022 : 16:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Daj me nemoj zjbvat Lwood. Otvoriš topic čisto kao sprdnju na moj. E pa ne mre.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000