Poll Question:
Osjećate li se kao Bonelli junak i koji?
Choices:
Pucam iz pištolja kao Tex
Pravednik sam kao Zagor
Cugam kao Mr No
Rješavam misterije kao MM
Nesretan sam u ljubavi kao DD
Žalim za prošlošcu kao NN
Pijem mlijeko u krcmi kao Kapetan Miki
Više se poistovjecujem sa negativcima
Odrastao sam covjek, zaboga
Oduvijek sam se nekako mogao poistovjetiti s Kenom iako sam težio da budem Mr. No Na kraju je ispalo da mi je Dylan mi je najbliži. Još da se propijem...
Dylan je lokao da se ubije zbog cure, jel'? Ali Mister Noa nikad nisam vidio u stripu da je nalokan do jaja ono casica za sankom u Manausu i slicno, ali da je teturao i rigao, to ne.
Nisam se nikad s nekim poistocjecivao, ali mi je Mister No najblizi po karakteru i optimizmu. Glasao za "za Boga miloga, pa odrasli smo ljudi! "😟
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Dylan je lokao da se ubije zbog cure, jel'? Ali Mister Noa nikad nisam vidio u stripu da je nalokan do jaja ono casica za sankom u Manausu i slicno, ali da je teturao i rigao, to ne.
Ali Mr No cuga u mnogim epizodama, dok je kod DD-a to epizoda u prošlosti, tako da nema baš smisla u anketi staviti "cuga kao DD". I ovo što se opijao je opet u vezi sa ženskom, kako se kod DD-a uvijek sve vrti oko žena ima više smisla staviti "nesretan u ljubavi kao DD".
Ali Mr No cuga u mnogim epizodama, dok je kod DD-a to epizoda u prošlosti, tako da nema baš smisla u anketi staviti "cuga kao DD". I ovo što se opijao je opet u vezi sa ženskom, kako se kod DD-a uvijek sve vrti oko žena ima više smisla staviti "nesretan u ljubavi kao DD".
Pa i velim da je cugao zbog cure, sad vise i ne. Ali Jerry je uvijek uz casicu ,ali se zna kontrolirati, stavise ima onaj steceni visoki prag tolerancije na alkohol. Dylan je bio u nekoj epizodi kao klosar,zrokan u ulicici mislim da ga je Bloch pokupio tako nesto i odvukao na odvikavanje ili na caj. 😁
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"