Author |
Topic |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 26/08/2022 : 14:02:24
|
quote: Originally posted by Edi B
Svako jutro kad se vine Gleda svoje hrbatiće fine Za oko mu Alan zapne Pa ga nježno rukom takne Dok na zahod on ne pođe Još ih jednom rukom prođe Ali želja ga ne mine Pa ih redom sa police skine Na koricu tvrdu nasloni glavu Uživajući ljubav pravu Kad odluci da ih vrati Vec je vrijeme za spavati Tada on na krevet legne Pod glavu svoju Forda metne Iz oka mu suza kanu Jer novca nema on za hranu Al njemu žao nije Pa se od srca nasmije Jer bolje mu je mrijeti gladan Nego bez Libellusa jadan Tad on poljubi hrbat I punog srca krene hrkat
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 26/08/2022 : 14:03:44
|
quote: Originally posted by Edi B
Presveti moj Libelluše Ti plamenu moje duše Zlobnici te zlobom guše Al im ne dam da te sruše Samo ti si život moj Zbog tebe cu ja u boj Moje ruke tebe brane Dok srce mi ne kucat stane Izgladnit cu djecu svoju Da si kupim knjigu tvoju Knjiga tvoja skupa nije Nit je bila ikad prije Za pruženu kvalitetu Novca nema tog na svijetu Kojeg nebi tebi dao Što smisao si meni dao Djeca moja gladna plaču Što me briga, tebi dat cu Zaboravih na djece plač Cim je stigo dostavljac Nista vise vazno nije Jer bez tebe teško mi je Iščitavat idem ja Dok se pece teletina A do iduce tvoje ture Ispiti cu bocu Jure
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 26/08/2022 : 14:06:54
|
quote: Originally posted by Chief Warhead
Odličan spamiku, sad malo spam gotike.
Ah, sećam se toga jasno, beše letnje veče kasno, otvorih forum tražeć informaciju koju, kad uleteše iznenada, banda ona odrpana. Neko od njih na Ll temu stao i tiho je zasrao. Oči su im zlokob prava ka u zloduha koji spava, zakucaše po tastaturi što mogadoše tiše, rekoše - Rasprodato je! Samo to i ništa više.
Vratih se u sobu svoju, a duša sva u nespokoju. Najednom mi strepnja minu jer imam i Hoću knjigu! Da čekajuć srce snažim, po webshopu sad Fordove tražim, bejah skoro u san pao, kad mi sa scoma notifikacija stiže. Pogledah tad, oči mi se širom otvoriše, pa jebote sunce, samo spam i ništa više.
|
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10347 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 26/08/2022 : 14:08:46
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
@Edi B, predobro. Idem i ja na ludog konja.
Na obalama sunčane Kube Budi se Mali od palube Tek on sebi dođe A policajac već pitat pođe "Koji ti je ovo vrag?" "Čuj Latino, jes da si mi drag Al ovo ultimativno, lipo izdanje Više vridi neg' ovdi imanje Svih sedamsto će se rasprodat prije neg' ću ti išta odat." Kako on to glasno vikne Popucaše Alanu sve rikne.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25297 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/08/2022 : 14:54:35
|
quote: Originally posted by VALTER
…izdavačima i obožavateljima izdavača
Prebacujem ovdje iz topika iz kojeg smo istjerani bez povoda
Bez povoda? Hoćeš li povod i za ovo sad? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
|
viki_ri
Starting Member
30 Posts
Member since 19/02/2020 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10347 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 27/08/2022 : 17:44:28
|
Ne znam da li se ovaj blues iz nekog drugog topica uklapa u temu, ali šteta ga ne uvrstiti :
quote: Originally posted by ivi skoj
To ti je moj život, ni krkan jedan ni dva, promatrač na tribini koji je baš otišao na pišanje kad je pao jedini gol na tekmi. Da nema loše sreće, ja uopće ne bi imao sreće.
|
|
|
|
Topic |
|