Author |
Topic |
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 31/08/2022 : 16:12:30
|
S obzirom da Fibra na webshopu drži dosta stripova na stalnom popustu od 50% ili više, palo mi je na pamet da bi mogli imati jednu temu di bismo se fokusirali na te naslove, odnosno možda preporučili jedni drugima neke od njih sada dok su na ovako izrazito osjetnom sniženju.
Popis takvih stripova je ovdje: https://www.fibra.hr/popusti/
Koji su vaši favoriti?
|
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
Caldera
New Member
Croatia
251 Posts
Member since 12/09/2007 |
Posted - 31/08/2022 : 16:16:02
|
quote: Originally posted by Paka01
S obzirom da Fibra na webshopu drži dosta stripova na stalnom popustu od 50% ili više, palo mi je na pamet da bi mogli imati jednu temu di bismo se fokusirali na te naslove, odnosno možda preporučili jedni drugima neke od njih sada dok su na ovako izrazito osjetnom sniženju.
Popis takvih stripova je ovdje: https://www.fibra.hr/popusti/
Koji su vaši favoriti?
Ne znam kako Gospodin Jean još uvijek nije rasprodan, meni je odličan. Kupio ga po punoj cijeni. Ova cijena je smiješna. |
----Mjesto za oglas---- |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12503 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30977 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 31/08/2022 : 16:36:07
|
Oda Kirihitu, Trgovina, Esteban i Gospodari ječma |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1749 Posts
Member since 06/05/2009 |
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2536 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10345 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 31/08/2022 : 16:55:12
|
Ja više ne preporučujem jer kada čitam poslije mišljenje onih koji su kupili bolje je da nisam ništa preporučio.
Ipak treba reći da je tu bar 60% sjajnih naslova, a jedva oko 5% da ne bih preporučio. |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 31/08/2022 : 18:29:03
|
Jean, Kirihito, Swampy, Paul, Matteo i Trgovina su sve jako dobri do odlični stripovi, ali nažalost, što zbog rasprodaje, što zbog prestanka objavljivanja, nisu kompletno dobavljivi. Naravno, isto vrijedi i za Tvrđe, ali to smatram da se podrazumijeva.
Od jednopuca bih izdvojio sljedeće:
Sotonija Come prima Fantomasov gnjev Realist Salvatore Tyler Cross
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10345 Posts
Posted - 31/08/2022 : 19:06:13
|
quote: Originally posted by Shaner Salvatore
Već sam mislio da se samo meni sviđa (malo je to reći).
quote: Originally posted by corto33
Sputnikove godine.
|
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 31/08/2022 : 19:12:13
|
@shaner
Matteo? Fantomasov gnjev? Realist? Salvatore? Svakako se uvijek veselim tvojim preporukama. Samo naprijed . Matteo mi je osobno jedan tako uzasno dosadan i bezvezan strip, da jos uvijek darujem oba integrala Carobne. Ocito ih nitko nece .
Inace, ipak preporucujem ama bas sve stripove na 50%. Koliko god se neki meni ne sviđali iz nije vazno kojih razloga, ipak se radi o dobrim stripovima.
A favoriti su Trans, Y, Hitman, Trondheim, Daredevil, Esteban, Ubojica, Tyler i Skalpirani. |
Jack the Black. |
Edited by - mike on 01/09/2022 07:12:54 |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10345 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 31/08/2022 : 20:07:22
|
quote: Originally posted by Peyo
Ima nas. Priča s praščićima je vrh. Ali njega se ne usudin nikome priporučit. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 31/08/2022 20:11:32 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Posted - 31/08/2022 : 20:10:13
|
Zlato i krv odličan avanturistički strip.
Silas Corey također.
Zlato i krv odličan, ali si off topic jer je "samo" na 40%. Od 40% ekipe, preporuka i za Markiza od Anaona.
Esteban je odličan strip, šteta je ne iskoristit 50% popusta ko do sad nije pazarija. |
Edited by - NESVRSTANI on 31/08/2022 20:11:02 |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2700 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 31/08/2022 : 21:07:28
|
Od kada je objavljen samo hvalospevi za Bonhommeovog Estebana, ne vidim zasto...strip ima dobru postavku, atraktivno mesto radnje, ali sve ostalo bas lose...neupecatljiv, nerealan glavni junak, o ostalima da ne govorimo, nema ni mrve karakterizacije, obicni statisti, na celu sa kapetanom kome je kit izbio oko?!? pa ulazak u glecer, bekstvo iz zatvora, iz loseg u gore. Mogla je ovo biti sjajna avantura, od Bonhommea uvek mnogo ocekujem, ali ovde mi sve prosek, crtez jeste sjajan, ali prica ne pije vodu, ne vezuje citaoca za likove, niti tera da vidis sto dalje... |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Posted - 31/08/2022 : 21:13:22
|
quote: Originally posted by mike
@shanner
Matteo? Fantomasov gnjev? Realist? Salvatore? Svakako se uvijek veselim tvojim preporukama. Samo naprijed . Matteo mi je osobno jedan tako uzasno dosadan i bezvezan strip, da jos uvijek darujem oba integrala Carobne. Ocito ih nitko nece .
Znaš kako to ide, svakom svoje.
Matteo je meni vrlo dobar u prva dva albuma, kasnije malo pada ali i dalje je to na visokoj razini. Fantomasov gnjev je pričom prosječan, ali zato vizualno rastura. Potonje vrijedi i za Salvatorea, koji je k tome još i strašno zabavan, samo što je nedovršen. Realist zapravo i nije strip nego serija ilustracija iz života autora, ali opet zanimljiv zbog teme.
Inače, slažem se s time da vrijedi kupiti gotovo svaki od naslova na tako velikom popustu. Em su u pitanju (samo) dobri stripovi, em će se pokazati kao investicija jednom kad se rasprodaju.
|
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Posted - 31/08/2022 : 21:20:53
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ima nas. Priča s praščićima je vrh. Ali njega se ne usudin nikome priporučit.
Ja sam stvarno guštao u Salvatoreu, ali mi kod njega baš smeta nedovršenost (za razliku od, recimo, Blainovih radova).
|
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Posted - 31/08/2022 : 21:21:29
|
quote: Originally posted by john connor
Od kada je objavljen samo hvalospevi za Bonhommeovog Estebana, ne vidim zasto...strip ima dobru postavku, atraktivno mesto radnje, ali sve ostalo bas lose...neupecatljiv, nerealan glavni junak, o ostalima da ne govorimo, nema ni mrve karakterizacije, obicni statisti, na celu sa kapetanom kome je kit izbio oko?!? pa ulazak u glecer, bekstvo iz zatvora, iz loseg u gore. Mogla je ovo biti sjajna avantura, od Bonhommea uvek mnogo ocekujem, ali ovde mi sve prosek, crtez jeste sjajan, ali prica ne pije vodu, ne vezuje citaoca za likove, niti tera da vidis sto dalje...
Nisu samo hvalospjevi.
|
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2700 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6190 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 31/08/2022 : 21:32:06
|
Čudno da je Tyler Cross još uvijek dostupan, i to još na ovakvom popustu. Baš sjajna prilika za odličan strip. Smrt Caru, Sylas Corey Esteban - jako dobri avanturistički stripovi. Jonathan - s obzirom kad je izašao i na kakvom je sad popustu, očito je da nema puno fanova kod nas. Što je meni neshvatljivo. Jedan od najboljih "fibrinih" autora, fina avantura sa sjajnim dodacima i fotografijama. Izdanje za prste polizat.
|
Bond.James Bond. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Posted - 31/08/2022 : 21:47:19
|
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ima nas. Priča s praščićima je vrh. Ali njega se ne usudin nikome priporučit.
Ja sam stvarno guštao u Salvatoreu, ali mi kod njega baš smeta nedovršenost (za razliku od, recimo, Blainovih radova).
I meni smeta nezavršenost kod Salvatorea. Ali onaj dio putovanja koji smo mogli popratit je jako zabavan. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Posted - 31/08/2022 : 21:57:17
|
quote: Originally posted by Aco
Čudno da je Tyler Cross još uvijek dostupan, i to još na ovakvom popustu. Baš sjajna prilika za odličan strip.
Slažen se. Promaklo mi je da je i Tyler na 50%.
quote: Originally posted by Aco
Jonathan - s obzirom kad je izašao i na kakvom je sad popustu, očito je da nema puno fanova kod nas. Što je meni neshvatljivo. Jedan od najboljih "fibrinih" autora, fina avantura sa sjajnim dodacima i fotografijama. Izdanje za prste polizat.
Dobar mi je Cosey. Bolji su mi njegovi one shot stripovi nego Jonathan, ali vridi ovih novaca. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21097 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 31/08/2022 : 22:05:54
|
quote: Originally posted by john connor
Od kada je objavljen samo hvalospevi za Bonhommeovog Estebana, ne vidim zasto...strip ima dobru postavku, atraktivno mesto radnje, ali sve ostalo bas lose...neupecatljiv, nerealan glavni junak, o ostalima da ne govorimo, nema ni mrve karakterizacije, obicni statisti, na celu sa kapetanom kome je kit izbio oko?!? pa ulazak u glecer, bekstvo iz zatvora, iz loseg u gore. Mogla je ovo biti sjajna avantura, od Bonhommea uvek mnogo ocekujem, ali ovde mi sve prosek, crtez jeste sjajan, ali prica ne pije vodu, ne vezuje citaoca za likove, niti tera da vidis sto dalje...
vidiš,meni je Esteban predivan strip - sve ovo što si napisao,kod mene je skroz suprotno.Do sada sam ga pročitao tri puta,i uvek maksimalno uživao. Priča pije vodu,vezao sam se za likove,glavni junak odlično prikazan,realan... |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21097 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 31/08/2022 : 22:12:56
|
Kozi mi je sjajan,ali Džonatan me nije kupio - mada za ove pare itekako vredi. Od ostalih na popustu od 50% i više,osim Džonatana,Realista i Ratmena,svi su mi jako dobri do odlični,i grehota ih je ne kupiti za bagatelu po kojoj se nude.Jbte,Žerom 10 jura,Gospodin Žan i Tvrđe ko pišljivi kiosk Zagor...Skalpirani,Esteban,Moć nevinih i Tajler Kros,stripovi iz kategorije 5+ po ekstra povoljnoj ceni... Doduše,tek treba da overim Šumu devica i Vražju dolinu. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10231 Posts
Posted - 31/08/2022 : 22:20:08
|
quote: Originally posted by anto
Kozi mi je sjajan,ali Džonatan me nije kupio - mada za ove pare itekako vredi. Od ostalih na popustu od 50% i više,osim Džonatana,Realista i Ratmena,svi su mi jako dobri do odlični,i grehota ih je ne kupiti za bagatelu po kojoj se nude.Jbte,Žerom 10 jura,Gospodin Žan i Tvrđe ko pišljivi kiosk Zagor...Skalpirani,Esteban,Moć nevinih i Tajler Kros,stripovi iz kategorije 5+ po ekstra povoljnoj ceni... Doduše,tek treba da overim Šumu devica i Vražju dolinu.
Možda kod Gospodina Jeana ljudima smeta šta ga Marko neće nastavit izdavat, a ne bi tribalo. Radi se o kratkin pričama pa i ne smeta toliko šta se ne nastavlja.
|
Edited by - NESVRSTANI on 31/08/2022 22:41:54 |
|
|
Topic |
|