forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2022.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

mike
Senior Member

Slovenia
2871 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 10/11/2022 : 13:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Mene svake godine sve vise razveseli. Ove godine narocito. Objasnicu kad nadjem vremena :).

Taylor.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7340 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/11/2022 : 13:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Paka01

S obzirom da sam predaleko od Zagreba ove godine, a nije mi se išlo samo zbog Interlibera, sestri sam poslao popis stvari koje me zanimaju, pa da provjeri cijene... Prva knjiga CRŠovog Usagija ide po punoj cijeni, kod Columba Berserk, Skrovište i One Piece po punoj cijeni, Alite nigdje, par knjiga kod nekih izdavača koje su me zanimale su snižene po 10-15 kn... Tuga i žalost sve u svemu, na kraju nisam ništa kupio. Odradit ću narudžbu sljedeći tjedan preko Fibrinog webshopa i to je to.

Svake godine me interliber sve više razočara.

I meni se čini da su ove godine popusti kod većine slabi i nikakvi.

Webliber Fibra i za mene idući tjedan.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

666 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 10/11/2022 : 14:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
kakvi su popusti kod izdavača knjiga ,je li pratio netko?pr. fraktura,oceanmore,disput,š,dućan... itd.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6415 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 10/11/2022 : 14:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A tek izdavači knjiga skoro ništa nisu davali prethodnih godina.
Ugl, blaženi web za sve. ;)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1847 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/11/2022 : 15:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by ŠAŠ

kakvi su popusti kod izdavača knjiga ,je li pratio netko?pr. fraktura,oceanmore,disput,š,dućan... itd.

Ma imaš super popusta samo moraš zagreba ti ispod površine malo
Žena je našla neke "oštećene" primjerke po 20,30,50 kn i to samo što smo bili nakratko u utorak svega satak vremena i to u 6.ci samo.
Tako da vjerujem da se može svega pronaći a i na nekim štandovima se možeš i cjenkati pravi bazar
Go to Top of Page

thesufferingman
Starting Member

53 Posts

Member since 01/08/2020

Posted - 10/11/2022 : 17:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send thesufferingman a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by vice

Originally posted by NESVRSTANI

Originally posted by thesufferingman

Originally posted by jaki

U Columba ima jedna kutija amera(ne mangi).

je vidio u columbu tu kutiji po sredini nemam komentara ,maloj tamo nesto uezo jer je htjela
recimo menart me iznenadio nisu donjeli uopce stripove ,a imaju u mallu recimo mangi vise na standovima nego svi netko sve zajedno pa nisu strance kuzim sto su koretkni i profesionalni pa nisu domace dofuravali i to je jedan plus od mene i najvjerojatnije da im ostajem kupac

Tu i tamo klikni točku. Možda neko uspije razumit šta pišeš.

Ja nikako da skužin jel ovo "nemam komentara" za Pajtaka i Columbovu kutiju pozitivno il negativno. :D

ovako sada cu ti nacrtati i istockati ,jer octio imamo ovdje profesore; nemam nista protiv columba imaju strance u sredini mozda svezajedno kutiju i pol (previse sam rekao),sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara ,ostale koje sam gledao nemaju nista stranoga hangar sto je imao je nezanimljivo imali su planetary omni ,ali sam uzeo od markosa (slao sam upite oce ga dofuravati),menart nije imao nista stripova ,a u mallu imaju vise nego neki na interliberu na 5 standova (razumijem ako su ispali fer i korektni prema domacima ,ali su mogli strance dofurati ),antikvarijati su fail sto se tice stripova nista nisam vidio ostali mi nisu ostali u sjecanju nesto ,jer sam se dosao prvo s malom prosetati i uzivati i onda poslije zenom .Imam u planu u subotu ici opet malo pogledati sta ima i nadati se malenoj guzvi jer me srijeda ugodno iznenadila po posjecenosti vec oko 16 sati kada sam bio tamo
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/11/2022 : 17:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
U subotu će ti definitivno bit najveća gužva.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7577 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 10/11/2022 : 18:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by ŠAŠ

Fraktura je uvijek bila uglavnom na 20%, ali se proteklih godina kod Šarenog, Oceanmora i Disputa, pa i recimo Meandarmedije i Hena.coma moglo naći puno dobrih povoljnih (popust ≥50%) naslova. Disput ove godine na svojim stranicama reklamira Interlibersku rasprodaju sa više od 130 naslova za 10-40 kuna. S obzirom na kvalitetu njihovih naslova, rekao bih da se samo zbog toga isplati otići na Interliber.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/11/2022 : 19:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote

je vidio u columbu tu kutiji po sredini nemam komentara ,maloj tamo nesto uezo jer je htjela
recimo menart me iznenadio nisu donjeli uopce stripove ,a imaju u mallu recimo mangi vise na standovima nego svi netko sve zajedno pa nisu strance kuzim sto su koretkni i profesionalni pa nisu domace dofuravali i to je jedan plus od mene i najvjerojatnije da im ostajem kupac

Ja nikako da skužin jel ovo "nemam komentara" za Pajtaka i Columbovu kutiju pozitivno il negativno. :D

ovako sada cu ti nacrtati i istockati ,jer octio imamo ovdje profesore; nemam nista protiv columba imaju strance u sredini mozda svezajedno kutiju i pol (previse sam rekao),sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara ,ostale koje sam gledao nemaju nista stranoga hangar sto je imao je nezanimljivo imali su planetary omni ,ali sam uzeo od markosa (slao sam upite oce ga dofuravati),menart nije imao nista stripova ,a u mallu imaju vise nego neki na interliberu na 5 standova (razumijem ako su ispali fer i korektni prema domacima ,ali su mogli strance dofurati ),antikvarijati su fail sto se tice stripova nista nisam vidio ostali mi nisu ostali u sjecanju nesto ,jer sam se dosao prvo s malom prosetati i uzivati i onda poslije zenom .Imam u planu u subotu ici opet malo pogledati sta ima i nadati se malenoj guzvi jer me srijeda ugodno iznenadila po posjecenosti vec oko 16 sati kada sam bio tamo

Bezobrazan si i glup.
Ali napreduješ.
Još uvik ti upis izgleda ka da ga je pisa retardirani babun, ali ima jedna točka.
Bravo sine, ali drugi put malo lakše.
Sjedi 1.
Dođite nam opet.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/11/2022 19:18:31
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 10/11/2022 : 19:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Možda ima nekakvu disgrafiju ili nešto slično.
Nedavno sam se dogovarao u vezi oglasa s nekim tipom i jebo me pas ako iz svake rečenice nisam mogao zaključiti sedam stvari a zapravo niti jedna ne bi bila točna. Kasnije je rekao da ima neki poremećaj ali smo se uspjeli dogovoriti.
A da je ovaj bezveze bezobrazan to stoji.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

ŠAŠ
Average Member

666 Posts

Member since 13/10/2013

Posted - 10/11/2022 : 21:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ŠAŠ a Private Message  Reply with Quote
hvala na odogovorima!
Go to Top of Page

verab
Advanced Member

Croatia
3144 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 10/11/2022 : 22:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
ne kaže se bezveze da je izdanje jebačko, do jaja, čišta perverzija, za svršit u gaće...

jednostavno čovjek zna znanje.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27586 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/11/2022 : 22:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pola prošlo🙂

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1630 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 10/11/2022 : 22:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Je li Usagi 17 uopće na akciji?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/11/2022 : 23:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Nemaju ga na štandu
Go to Top of Page

Andrey
New Member

British Indian Ocean Territories
282 Posts

Member since 06/01/2009

Posted - 11/11/2022 : 00:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrey a Private Message  Reply with Quote
Zanima me:

1.Akire
2.Egmontov Miki Maus pogotovo stariji (90e)brojevi
3. Stripoteke I slicno
4. John le Carre knjige

Pa ako je netko vidio...

puno postam, uprati https://twitter.com/vjekoplovac

sclavi>originalni radovi junjija ita
Go to Top of Page

thesufferingman
Starting Member

53 Posts

Member since 01/08/2020

Posted - 11/11/2022 : 02:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send thesufferingman a Private Message  Reply with Quote

Bezobrazan si i glup.
Ali napreduješ.
Još uvik ti upis izgleda ka da ga je pisa retardirani babun, ali ima jedna točka.
Sjedi 1.
Dođite nam opet.

Vidi majstore dijeli epitete nekome drugome briga me sta si na ovome forumu, a i iskreno u zivotu
Uzivaj
isto vrijedi za Cromwela sto je gore napisano

Edited by - thesufferingman on 11/11/2022 03:13:51
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2071 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 11/11/2022 : 03:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote

,sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara

Pa što ga uopće spominješ ako "nemaš komentara",
odnosno nećeš objasniti što si mislio pod tom konstrukcijom
solidno negativnog prizvuka

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

thesufferingman
Starting Member

53 Posts

Member since 01/08/2020

Posted - 11/11/2022 : 04:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send thesufferingman a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by fler

,sto se tice denisa kako sam napisao tako ce ostati bez komentara

Pa što ga uopće spominješ ako "nemaš komentara",
odnosno nećeš objasniti što si mislio pod tom konstrukcijom
solidno negativnog prizvuka

ajmo reci da si u zadnjem redu posta na dobrom putu,
netko mi od forumasa prije natkunuo njega kao opciju ,ja sam samo odgovorio
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 11/11/2022 : 05:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote

Bezobrazan si i glup.
Ali napreduješ.
Sjedi 1.
Dođite nam opet.

Vidi majstore dijeli epitete nekome drugome briga me sta si na ovome forumu, a i iskreno u zivotu
Uzivaj
isto vrijedi za Cromwela sto je gore napisano

Nesvrstani ? Ma dijeli ti on svima, ali dopusti mu se pa što ne bih ?
Znaš ako ga se banira, prijeti da će otići i to zauvijek, dići ruku na sebe, jbg.....
Inače totalno nebitan lik, zato ti samo opušteno i ne obraćaj pažnju.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1630 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 11/11/2022 : 06:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by supermark

Nemaju ga na štandu

Šteta. Thnx
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8065 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 11/11/2022 : 06:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Interliber:

https://www.stripovi.com/magazin/ispovijesti-jednog-interliberofila-ili-stripoliber-a-d-2022/425/

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27586 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/11/2022 : 07:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Andrey

Zanima me:

1.Akire
2.Egmontov Miki Maus pogotovo stariji (90e)brojevi
3. Stripoteke I slicno
4. John le Carre knjige

Pa ako je netko vidio...

Stripoteke ima u Columba,paviljon 6,štand 5f.Akire i MM nisam vudio kad sam obilazio štandove osim ogromne MM knjižurine od Taschena od 1120 kuna(ima i Spiderman).
Akira možda na engleskom u Hoću knjigu ili Menart.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/11/2022 : 08:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
MM 1120 kn? Pa di je tu popust

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/11/2022 : 08:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Pred par godina taj Taschen MM je bija ravno 1000 kn. Možda čak i koju kn manje.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000