Author |
Topic |
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 27/10/2022 : 17:36:15
|
Jedino šta znam 100% da ću uzeti je Prometeja... Ostalo, ne znam ni sam. Mjerkam prvu knjigu Usagija od CRŠ-a, a od Fibre bi mogao nabrojati bar 30 knjiga koje bi uzeo tako da ću vjerojatno odlučiti u zadnji čas. Mimo stripova, trebao bi uzeti i peti i šesti nastavak Kule Tmine napokon, baš sam to rastegao preko svake mjere. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17819 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/10/2022 : 17:37:53
|
quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by DK24
Dajte svoje popise za ovaj IL... Šta planirate kupiti, koliki budžeti su pripremljeni?
Budžet nekih 7, 8 tisuća kuna.... Nadam se uzeti nešto knjiga, prvenstveno biografija. Nešto stručne literature. Od stripova na Fibru potrošiti nekih 2000 kn,ali vjerovatno ništa iz ove nove ture nego zaostatke popunit. Od Libelluss novog Dragonera i nešto od rupa ako bude na popustu. Ostatak popit i pojest 😂😂😂😂
kapitalisto |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
anam
New Member
194 Posts
Member since 23/08/2022 |
Posted - 27/10/2022 : 19:52:41
|
Teška odluka što prvo ubosti na IL: Meni bilo prvo Inkal+Rahan...pa se pojavila Prometeja...Definitivna odluka: 01.Inkal box + Prometeja box....ostalo paa i knjige su u pitanju...iii...zavisi koliko puta ću moći navratiti na IL ...smjene su mi 12h...a bome treba i nositi do tramvaja i od tramvaja - i ne da mi se zezati s parkiranjem i gužvama okolo, a možeš bez problema okrenuti pivo ili već...s ekipom, šansa da vozi netko "Kein Bier" povećavaju mogućnost nabave naslova čitaj kilaže...he he
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 27/10/2022 : 20:10:58
|
Za simboličan iznos u kunama može se parkirati unutar sajma... tik do štanda ;-) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
Edited by - Renky on 27/10/2022 20:11:21 |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 27/10/2022 : 21:17:09
|
quote: Originally posted by zeljko
Dajte svoje popise za ovaj IL... Šta planirate kupiti, koliki budžeti su pripremljeni?
Budžet nekih 7, 8 tisuća kuna.... Nadam se uzeti nešto knjiga, prvenstveno biografija. Nešto stručne literature. Od stripova na Fibru potrošiti nekih 2000 kn,ali vjerovatno ništa iz ove nove ture nego zaostatke popunit. Od Libelluss novog Dragonera i nešto od rupa ako bude na popustu. Ostatak popit i pojest 😂😂😂😂
kapitalisto
Ma nije.... Prištedilo se nešto od sezone, nešto od plaće.... Toliko ću imati na raspolaganju. Sad, neću na silu kupovati ako ne budem našao što me baš zanima. Ova zadnja Fibrina tura me recimo uopće ne zanima. Ne znam, 100 izdanja godišnje. Razvodni se ta kvaliteta. Radije ću popuniti neke zaostatke od ranije. Ima toga.... Možda 2000 kn, možda više.... Poneki Rip Kirbey,Negro Blanco, Lepage koji mi fali, Nury, još poneku Kolorku, Skalpirane, 100 metaka.... Zatim vidjet što će još Libellus izbacit osim Dragonera kojeg ću sigurno uzet. Vidjet ako budu imali koju akciju. Od Strip Agenta mi ništa ne fali koliko mi se čini. Vidjet hoće li bit šta zanimljivo kod Columba sa sajma u Lucci. Čekam figuru od Ken Parkera da mi donese ekipa na sajam. Vidjet što će bit od Golkonde na sajmu. Ostalo na knjige. Par biografija, Kinga, Nesboa.... |
|
|
anam
New Member
194 Posts
Member since 23/08/2022 |
Posted - 27/10/2022 : 21:27:23
|
quote: Originally posted by Renky
Za simboličan iznos u kunama može se parkirati unutar sajma... tik do štanda ;-)
Sve pet sve stoji, ali ja s dvije pive u guzici ne sjedam za volan ni pod razno... |
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 27/10/2022 : 21:50:04
|
quote: Originally posted by anam
Za simboličan iznos u kunama može se parkirati unutar sajma... tik do štanda ;-)
Sve pet sve stoji, ali ja s dvije pive u guzici ne sjedam za volan ni pod razno...
Vjerujem da bi ti bilo teško sjesti bilo gdje
Što se tiče potrošnje vjerujem da sam se dogovorio sa ženicom njoj knjige meni stripovi u omjeru 30-70 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/10/2022 : 22:08:53
|
quote: Originally posted by tihomirduras
quote: Originally posted by anam
Sve pet sve stoji, ali ja s dvije pive u guzici ne sjedam za volan ni pod razno...
Vjerujem da bi ti bilo teško sjesti bilo gdje
Što se tiče potrošnje vjerujem da sam se dogovorio sa ženicom njoj knjige meni stripovi u omjeru 30-70
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
malimarinko
New Member
180 Posts
Member since 01/01/2021 |
Posted - 28/10/2022 : 00:19:11
|
Budžet mi je oko 300 eur. Na dicu 100 (Lou, neki spektakularci) na sebe 200 ;) kako sada stvari stoje: Berlin, Štavitelj, Campbel, Mula, Medeja + vjerojatno neki Tezuka ili ako bude nešto sa drugih štandova. Prometeja nije moj đir, box Inkala mi nije izrazita želja jer imam obično izdanje (ako bi ga kupio to bi napravio jedino radi prije/poslije). U ovisnosti o popustima možda si priuštim još nešto. Doduše moram priznati da je ovaj termin Interlibera jako nezgodan. U istom misecu kad i Black Friday tj. Cyber Monday i samo misec dana od Božićne ludnice. Mislim, taman je ako misliš kupiti nekom knjigu kao poklon ali ako kupuješ za sebe gadno si se naj****. |
|
|
Kerempir
Senior Member
1596 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 28/10/2022 : 08:11:53
|
quote: Originally posted by tihomirduras
Gdje je čar u tome da ti sve dođe na kućni prag, ovako sa svojim ruksakom možeš zapeti za kakvu mladu čitačicu 😁.
Dat ću ti tri puna ruksaka i još desetak vrećica koje ti paraju dlanove do krvi pa da vidiš čari probijanja i zapinjanja od sajma do autobusnog kolodvora pa onda to sve ponoviš još jednom kad stigneš u Rijeku 😂😂😂😂😂😂😂
A hajde još probaj staviti bebu u mei tai nosiljku, a ruksak i vrećice u rukama napunjene fibrom i s jos par knjiga. Srećom mi tada pomagali dobri ljudi sa standova sa tovarenjem |
|
|
DK24
Average Member
Croatia
622 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 28/10/2022 : 08:20:25
|
Ja ću uzet Inkala i možda još jedan strip, ali od onih šta su na većem popustu (vjerojatno jedan broj Bajki). Možda Markos stavi 100 eura za dobit majicu, do tog iznosa bi mogao ići |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/10/2022 : 09:04:49
|
kapitalisto
Ma nije.... Prištedilo se nešto od sezone, nešto od plaće.... Toliko ću imati na raspolaganju. Sad, neću na silu kupovati ako ne budem našao što me baš zanima. Ova zadnja Fibrina tura me recimo uopće ne zanima. Ne znam, 100 izdanja godišnje. Razvodni se ta kvaliteta. Radije ću popuniti neke zaostatke od ranije. Ima toga.... Možda 2000 kn, možda više.... Poneki Rip Kirbey,Negro Blanco, Lepage koji mi fali, Nury, još poneku Kolorku, Skalpirane, 100 metaka.... Zatim vidjet što će još Libellus izbacit osim Dragonera kojeg ću sigurno uzet. Vidjet ako budu imali koju akciju. Od Strip Agenta mi ništa ne fali koliko mi se čini. Vidjet hoće li bit šta zanimljivo kod Columba sa sajma u Lucci. Čekam figuru od Ken Parkera da mi donese ekipa na sajam. Vidjet što će bit od Golkonde na sajmu. Ostalo na knjige. Par biografija, Kinga, Nesboa....
Vjerojatno nećemo nositi na sajam te (pra)stare naslove. Nema mjesta na sve. Na znam još. |
Trouble will find me |
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Posted - 28/10/2022 : 09:17:32
|
quote: Originally posted by Markos
kapitalisto
Ma nije.... Prištedilo se nešto od sezone, nešto od plaće.... Toliko ću imati na raspolaganju. Sad, neću na silu kupovati ako ne budem našao što me baš zanima. Ova zadnja Fibrina tura me recimo uopće ne zanima. Ne znam, 100 izdanja godišnje. Razvodni se ta kvaliteta. Radije ću popuniti neke zaostatke od ranije. Ima toga.... Možda 2000 kn, možda više.... Poneki Rip Kirbey,Negro Blanco, Lepage koji mi fali, Nury, još poneku Kolorku, Skalpirane, 100 metaka.... Zatim vidjet što će još Libellus izbacit osim Dragonera kojeg ću sigurno uzet. Vidjet ako budu imali koju akciju. Od Strip Agenta mi ništa ne fali koliko mi se čini. Vidjet hoće li bit šta zanimljivo kod Columba sa sajma u Lucci. Čekam figuru od Ken Parkera da mi donese ekipa na sajam. Vidjet što će bit od Golkonde na sajmu. Ostalo na knjige. Par biografija, Kinga, Nesboa....
Vjerojatno nećemo nositi na sajam te (pra)stare naslove. Nema mjesta na sve. Na znam još.
Baš sam te to htio pitati, koje naslove nosiš, samo ovo novije? Koliko se sjećam nije štand prevelik da možeš sav opus izložiti, ispravi me ako se varam ali prije si imao kutiju sa oštećenim primjercima?
Pošto će ti prodaja ići kao luda morat ćeš si dopunjavati štand svakodnevno. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Posted - 28/10/2022 : 09:39:00
|
Da, štand je malen. Zadnje dvije godine uglavnom, ostalo koliko stane. Oštećene više ne nosimo, za to postoje aukcije. |
Trouble will find me |
|
|
Odoakar
Junior Member
483 Posts
Member since 04/02/2017 |
Posted - 28/10/2022 : 12:55:55
|
Putovanja, snovi i tajne, Vittorio Giardino Skriveno Lice, Sergio Toppi Kolekcionar, Sergio Toppi Rokamboleskne pustolovine, Manu Larcenet Urban, Luc Brunschwig Ibikus, Pascal Rabate Kryll, Regis Loisel Prometeja, Alan Moore Inkal, Alexandro Jodorowsky Naša Amerika, Kris Medeja, Blandine Le Callet
Mozda ispadne Urban, ovisno što nađem kod LL-a... |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 28/10/2022 : 17:14:53
|
quote: Originally posted by Markos
Da, štand je malen. Zadnje dvije godine uglavnom, ostalo koliko stane. Oštećene više ne nosimo, za to postoje aukcije.
Znam, znam.... Ovo sve nabrojano ću uzeti preko weba. Praktičnije mi je nego tegliti po koferima i busevima. Ionako dolazim u subotu kada je i Ekipno prvenstvo u kvizu na istoj lokaciji kao i sajam pa bi bilo nezgodno da sve imam kod sebe. Preko weba uzimam one na popustima i koje sam siguran da uzimam, a na štandu ono što možda nisam planirao, ali me uživo obori s nogu... |
Edited by - sumohrvat on 28/10/2022 17:16:47 |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 28/10/2022 : 17:42:40
|
plan je napravit si izlet u zagreb, na interliber, u subotu 12. 11. onako naslijepo, bez planova niti buđeta i jurit akcije, popuste, rasprodaje...
uživat |
|
|
Chui
Senior Member
1042 Posts
Member since 13/12/2020 |
Posted - 28/10/2022 : 18:35:02
|
S obzirom na ograničeni budžet (max 100 eura) fokusirat ću se da uzmem od nove ture bar ono što mislim da bi se prvo moglo rasprodati. |
|
|
AdamEer
New Member
Bosnia and Herzegovina
128 Posts
Member since 02/06/2014 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
|
AdamEer
New Member
Bosnia and Herzegovina
128 Posts
Member since 02/06/2014 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2851 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 01/11/2022 : 14:56:11
|
Nesto sam nacuo da ce Strip Agent imati manji stant nego uobicajeno. Jel zna netko nesto vise o tome? Iskreno se nadam, da nece. Pravo je veselje setati u onom velikom krugu :). |
Jack the Black. |
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Posted - 01/11/2022 : 16:24:45
|
quote: Originally posted by mike
Nesto sam nacuo da ce Strip Agent imati manji stant nego uobicajeno. Jel zna netko nesto vise o tome? Iskreno se nadam, da nece. Pravo je veselje setati u onom velikom krugu :).
O da bila bi baš šteta da imaju manji štand, bilo je uvijek mjesta usprkos tipovima sa papirićem u jednoj ruci i hrpi stripova u drugoj. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 01/11/2022 : 16:31:15
|
Također Columbov štand nije na starom mjestu. Bit će lijevo malo niže od štanda SA gledano s glavnog ulaza. Nađite me i donesite fritule. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Topic |
|