Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/11/2022 : 18:22:24
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by corto33
Odlične su mi majice. Šteta samo što nema Rahana. Vidimo se na Interliberu.
Kao što biram stripove tako da objavljujem ono što bih ja volio čitati, tako i majice radim one koje bih ja nosio. A, ne bih baš nosio narančastu majicu s Rahanom, sorry:) Vidjet ćemo dogodine.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Sr77777
New Member
162 Posts
Member since 04/12/2019 |
Posted - 01/11/2022 : 18:33:23
|
Obzirom na to da mi koji nismo u mogućnosti dotrkeljat do metropole nismo u ravnopravnoj situaciji glede ponude stripova a i majica, odnosno moramo strepit hoće li još ostat što od onog što preferiramo - ja bi iz ove perspektive da nam se vrati corona, pa svi u web shop, možda ipak da i mi imamo usporedan InternetLiber ?!? i da, i ja sam za Rahanovu majicu, i naravno da ne ide na narančastu, može recimo na bijelu podlogu (ka i Ken)
|
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 01/11/2022 : 18:51:03
|
quote: Originally posted by Sr77777
Obzirom na to da mi koji nismo u mogućnosti dotrkeljat do metropole nismo u ravnopravnoj situaciji glede ponude stripova a i majica, odnosno moramo strepit hoće li još ostat što od onog što preferiramo - ja bi iz ove perspektive da nam se vrati corona, pa svi u web shop, možda ipak da i mi imamo usporedan InternetLiber ?!? i da, i ja sam za Rahanovu majicu, i naravno da ne ide na narančastu, može recimo na bijelu podlogu (ka i Ken)
I ja sam za Web IL tj njega čekam, ali daj mi objasni kakvim trikovima i magijama da uz crnčenje na samom IL odrade i obradu narudžbi za Web kupce?
Marko neka me ispravi, ali koliko je meni poznato 2 ih je. Za IL uzme još ekipe i npr Supermarka koji mu odma vrijedi za trojicu. Ne znam, da li je uzeo nekog za ispomoć i za web IL.
Da puste za poslije IL? Misliš da ima samo 5 narudžbi? Vj bi se ukenjali dok bi isplivali od svih tih narudžbi i siguran sam da im je lakše kada rade to odmah. Ako si ikad kupovao, onda znaš da ti valjda u roku od 1h stigne onaj mail od GLS-a da imaju paket za tebe. Ovo važi za jutro, ako kupiš kasnije, onda i dostava ide kasnije 1 dan. Ali sve u svemu opasno su brzi i u najvećoj navali. Ugl ovako je jedino izvedivo IMHO, prednost ekipi uživo, a za nas koji ne idemo uživo što bude bude.
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 01/11/2022 18:52:48 |
|
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2536 Posts
Member since 18/11/2003 |
Posted - 01/11/2022 : 18:52:17
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by corto33
Odlične su mi majice. Šteta samo što nema Rahana. Vidimo se na Interliberu.
Kao što biram stripove tako da objavljujem ono što bih ja volio čitati, tako i majice radim one koje bih ja nosio. A, ne bih baš nosio narančastu majicu s Rahanom, sorry:) Vidjet ćemo dogodine.
Može onda dogodine neka narančasta sa Rahanom i Cat Claw.
|
Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 01/11/2022 : 18:54:13
|
Popust za IL i pokloni za IL su za one koji idu na IL. Logično?
|
Ja sam fetišist papira! |
Edited by - jaki on 01/11/2022 19:01:23 |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
|
Sr77777
New Member
162 Posts
Posted - 01/11/2022 : 19:31:36
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
I ja sam za Web IL tj njega čekam, ali daj mi objasni kakvim trikovima i magijama da uz crnčenje na samom IL odrade i obradu narudžbi za Web kupce?
Marko neka me ispravi, ali koliko je meni poznato 2 ih je. Za IL uzme još ekipe i npr Supermarka koji mu odma vrijedi za trojicu. Ne znam, da li je uzeo nekog za ispomoć i za web IL.
Da puste za poslije IL? Misliš da ima samo 5 narudžbi? Vj bi se ukenjali dok bi isplivali od svih tih narudžbi i siguran sam da im je lakše kada rade to odmah. Ako si ikad kupovao, onda znaš da ti valjda u roku od 1h stigne onaj mail od GLS-a da imaju paket za tebe. Ovo važi za jutro, ako kupiš kasnije, onda i dostava ide kasnije 1 dan. Ali sve u svemu opasno su brzi i u najvećoj navali. Ugl ovako je jedino izvedivo IMHO, prednost ekipi uživo, a za nas koji ne idemo uživo što bude bude.
Neizmjerno cijenim i poštujem lik i djelo naše Fibre i Marka koji stoji iza cijelog projekta, vjerujem da je "navala" slaba riječ za ono što slijedi, imam rješenje, ako ne ide u isti tjedan a onda neka InernetLiber ide od sutra do 07.11.
|
|
|
DK24
Average Member
Croatia
622 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 01/11/2022 : 19:31:45
|
Opustili smo se ove zadnje dvije godine. Meni će isto biti žao ako ne bude 25% popusta za web, ali shvatiti ću. Žao mi je i jer nemam mogućnost ići u ZG. Možda da se Marko ubuduće za MFK vrati kući? 😄 |
|
|
Sr77777
New Member
162 Posts
Posted - 01/11/2022 : 19:33:04
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Da puste za poslije IL? Misliš da ima samo 5 narudžbi? Vj bi se ukenjali dok bi isplivali od svih tih narudžbi i siguran sam da im je lakše kada rade to odmah. Ako si ikad kupovao, onda znaš da ti valjda u roku od 1h stigne onaj mail od GLS-a da imaju paket za tebe. Ovo važi za jutro, ako kupiš kasnije, onda i dostava ide kasnije 1 dan. Ali sve u svemu opasno su brzi i u najvećoj navali. Ugl ovako je jedino izvedivo IMHO, prednost ekipi uživo, a za nas koji ne idemo uživo što bude bude
Neizmjerno cijenim i poštujem lik i djelo naše Fibre i Marka koji stoji iza cijelog projekta, vjerujem da je "navala" slaba riječ za ono što slijedi, imam rješenje, ako ne ide u isti tjedan a onda neka InernetLiber ide od sutra do 07.11. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 01/11/2022 : 19:56:32
|
Batman majica mi je super, Magnus također jako dobar, Inkal mi se ne sviđa. Mislija sam uzet samo Prometeju, al nagurat ću još tih 110 kn zbog majice |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 02/11/2022 : 09:19:55
|
Malo mi je žao što se sa Inkal majicom išlo na meni ne baš omiljeni kvadratni oblik, puno bi mi prigodnije bilo ovako nešto: https://i.postimg.cc/pV3VdQHt/fbrmajopcija2.jpg Ali siguran sam da će uživo ova zlatna na crno biti jako kul!
quote: Originally posted by Sr77777 imam rješenje, ako ne ide u isti tjedan a onda neka InernetLiber ide od sutra do 07.11.
Lijepo ti čovjek napiše da ne mogu fizički biti prisutni i u skladištu i na Interliberu i ti opet po svome. Rahan ti ionako izlazi 11.11 a ne 7.11. i to ako bude sreće u tiskari. Čega se bojiš? |
Bok, kako si.
|
Edited by - Cromwell on 02/11/2022 09:23:12 |
|
|
vukozec
Advanced Member
4967 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 02/11/2022 : 10:21:26
|
quote: Originally posted by Cromwell
Malo mi je žao što se sa Inkal majicom išlo na meni ne baš omiljeni kvadratni oblik, puno bi mi prigodnije bilo ovako nešto: https://i.postimg.cc/pV3VdQHt/fbrmajopcija2.jpg
Da se i ja pridružim željama i pozdravima (aka cjepidlačenju): Također, ne volim taj kvadratni/pravokutni oblik preko cijele majice. Ne sviđa mi se ni estetski, a i više se znojim u tome (pamuk diše, print ne). Zato nisam onomad uzeo Watchmen majicu npr. (draže bi mi bilo da je išao samo smajlić). Ne volim ni kad print ima previše napadne boje u odnosu na majicu, ni natpise.
Najbolje majice dosad: 1. L&R 2. V 3. Hellboy 4. Eternaut |
Edited by - vukozec on 02/11/2022 11:00:49 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 02/11/2022 : 10:58:54
|
quote: Originally posted by vukozec
Malo mi je žao što se sa Inkal majicom išlo na meni ne baš omiljeni kvadratni oblik, puno bi mi prigodnije bilo ovako nešto: https://i.postimg.cc/pV3VdQHt/fbrmajopcija2.jpg
Da se i ja pridružim željama i pozdravima (aka cjepidlačenju): Također, ne volim taj kvadrat oblik preko cijele majice. Ne sviđa mi se ni estetski, a i više se znojim u tome (pamuk diše, print ne). Zato nisam onomad uzeo Watchmen majicu npr. (draže bi mi bilo da je išao samo smajlić). Ne volim ni kad print ima previše napadne u odnosu na majicu, ni natpise.
Najbolje majice dosad: 1. L&R 2. V 3. Hellboy 4. Eternaut
Ove dvi su mi najdraže. I meni je najdraže da su printovi jednobojni i šta jednostavniji.
Usput, evo šta san jutros obuka: [/url] |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 02/11/2022 11:09:18 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 02/11/2022 : 11:58:37
|
Hellboy i Eternaut su prva liga, Hellboy mi je možda i najdraža uopće. Ža mi je šta ima koju godinu nisam uzea onu bež na Alvara Mayora, ta je bila super. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7272 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
vukozec
Advanced Member
4967 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 02/11/2022 : 18:57:42
|
quote: Originally posted by Shaner
Meni je žao što nisam uzeo Eternauta. Te godine sam na kraju skupio za dvije majice i obje su bile L&R, jedna meni, jedna ženi.
Meni je žao što nisam uzeo Eternauta i još koju L&R, za sebe, kad se ova raspadne :) |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
|
Ðango nema milosti
Starting Member
58 Posts
Member since 15/02/2015 |
Posted - 02/11/2022 : 19:01:31
|
Meni je najbolja Marshall Bass ta plava boja je odlična.A strip me oborio s nogu.To je "Visoka pilotaža" ne znam do kada će moći držati taj ritam. To je nenadjebivo! |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2749 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4314 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 02/11/2022 : 20:02:01
|
Haha ne mogu smisliti alloverprintove ni estetski ni fizički (ovo što kaže Vukozec) ali ovo čak izgleda jebački. No ne bih to obukao za ništa na svijetu, eventualno da ostarim i popizdim ko Žodo Pretjerivač! |
Bok, kako si.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29379 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/11/2022 : 20:15:47
|
Haha ne mogu smisliti alloverprintove ni estetski ni fizički (ovo što kaže Vukozec) ali ovo čak izgleda jebački. No ne bih to obukao za ništa na svijetu, eventualno da ostarim i popizdim ko Žodo Pretjerivač!
Pod "izgleda jebački" misliš "izgleda kao nešto što bi nosio makro sa 27 ukrajinskih kurvi u Bronxu" ili..?:) |
Trouble will find me |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26827 Posts
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts