forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/12/2022 : 22:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by emirem

Imam losa iskustva sa marokanskom nekulturom. Zato tako.

Ne znan ko mi je odvratniji jedni ili drugi.

S francuzima i njihovim ljepsim polom nikad brige nisam imao, druzio se, ali samo na poslu, ono tres bien. Imao susjeda marokanca zgrada do bacao smece u nase kante, opominjali, a onda bacao u kantu na autobusnoj u blizini. Platio 10 dana u Maroku aranzman, platili vozaca i vodica, on trazi na kraju jos 10centi po kilometru, a presli 3000km. 300€ baksisa? E neces, prijavio ga agenciji. E neš'!

Eno gledam 5000 policajaca u Parizu spremaju sljemove.

Za pobjedu za trece mjesto ide svrdlo u pluto cep bordeauxa. Plop!
Za prvo mjesto francuza ide drugi bordeaux, meza petit St.Paulin, Brie i sudžuk. 😁

P.S. Ne jeb., hm, ne roje mi se misli u glavi vec sam onak'… taman!
Kak' i treba!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16763 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/12/2022 : 22:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Gledam ove suce i komentare..zaključak..ovi naši u HNL-u su u istom rangu i slobodno mogu i oni sudit na prvenstvu

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 14/12/2022 22:29:16
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8961 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/12/2022 : 23:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by supermark

Nedosuđen penal za Maroko...

Ne bi ja rekao.

...ipak izgleda da jest bio penal.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/12/2022 : 00:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da mi se desilo da ću gledati finale u kojem nemam ama baš nikakvih simpatija niti prema jednoj ekipi. Francuska mi je najomraženija europska ekipa, a Argentinu zadnjih godina ne mogu probaviti. Uvijek je bila neka ekipa za koju sam bar sa simpatijama navijao otkad pratim prvenstva:

'86 za Argentinu (koja je to bila ekipa) - dobili
'90 za Argentinu (samo zbog Maradone) - izgubili
'94 za Italiju (Baggio i ekipa) - izgubili
'98 za Brazil (zbog Ronalda) - izgubili
'02 za Brazil (Ronaldo-Ronaldinho) - dobili
'06 za Italiju (fantastična generacija) - dobili
'10 za Nizozemsku (zbog Robbena i van Persija) - izgubili
'14 za Njemačku (zbog rapsodije u polufinalu) - dobili
'18 ne moram ni spominjati
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 00:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ne znam da mi se desilo da ću gledati finale u kojem nemam ama baš nikakvih simpatija niti prema jednoj ekipi. Francuska mi je najomraženija europska ekipa, a Argentinu zadnjih godina ne mogu probaviti. Uvijek je bila neka ekipa za koju sam bar sa simpatijama navijao otkad pratim prvenstva:

Naravno da se u utakmicu ušlo navijajući za Nizozemsku ali bili su izrazito odvratna ekipa. De Jong i Van Bommel su prednjačili u mesarenju. Toliko su bili odvratni da mi je na kraju bilo drago da su izgubili.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14552 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/12/2022 : 07:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Maroko drastično oštećen za penal.
Po prikazanoj igri, Maroko je favorit protiv Hrvatske.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/12/2022 : 08:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Naravno da se u utakmicu ušlo navijajući za Nizozemsku ali bili su izrazito odvratna ekipa. De Jong i Van Bommel su prednjačili u mesarenju. Toliko su bili odvratni da mi je na kraju bilo drago da su izgubili.

Je, ova dvojica su bili baš mesari. Ali imala je Nizozemska i umjetnike u igri, a pogotovo kad se nasuprot nje našla tika-taka Španjolska baš sam bio zdušno navijao za Nizozemsku. A koje su tek zicere promašivali ne želim se više ni podsjećati.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/12/2022 : 08:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/neredi-u-francuskoj-i-belgiji-nakon-poraza-maroka-poginuo-djecak-stotinu-privedenih/2421078.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m

Malo su podbacili,ocekiva san zesce nerede.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/12/2022 : 08:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Gledam ove suce i komentare..zaključak..ovi naši u HNL-u su u istom rangu i slobodno mogu i oni sudit na prvenstvu

pizdunu
napokon si prizna da vas stoka u crnom gura i štiti

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/12/2022 : 09:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

slažem se da je maroko favorit protiv nas
za penal sam i ja mislio da je bio, ali gledao još par puta i mislim da (ipak) nije bio
francuski igrač je bio prvi na lopti i to dosta ranije, ali se sapleo i u tom saplitanju zakačio marokanskog igrača - dakle, nije bila lopta kod njega, pa ga ovaj pokosio
ono što je sigurno sudačka greška je žuti karton
tu je sudac pogriješio
u svakom slučaju, kod ovakvih situacija bi VAR trebao reagirati, kao i kod našeg penala, a ne da je VAR samo privilegija za 'velike' reprezentacije

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2022 : 09:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne kužim. Kažeš da je VAR trebao reagirati iako misliš da nije bio penal?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 15/12/2022 : 10:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za mene grizman igrac utakmice

Griezmann je i više od toga.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 15/12/2022 : 10:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edi B

Prvi put u povijesti svjetskih prvenstava polufinale igraju dvije afričke ekipe.
Neka pobjedi bolja.

Zapravo, većina igrača obje reprezentacije je rođena u Europi.

Što se tiče toga odakle su im preci porijeklom, onda to nije prvi put da igraju "afričke" reprezentacije u polufinalu. Dapače, igrale su već i u finalu, i to svaki put dosad, pa i 2018. I tvoji i moji preci su nekad živjeli u Africi.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/12/2022 : 10:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

slažem se da je maroko favorit protiv nas
za penal sam i ja mislio da je bio, ali gledao još par puta i mislim da (ipak) nije bio
francuski igrač je bio prvi na lopti i to dosta ranije, ali se sapleo i u tom saplitanju zakačio marokanskog igrača - dakle, nije bila lopta kod njega, pa ga ovaj pokosio
ono što je sigurno sudačka greška je žuti karton
tu je sudac pogriješio
u svakom slučaju, kod ovakvih situacija bi VAR trebao reagirati, kao i kod našeg penala, a ne da je VAR samo privilegija za 'velike' reprezentacije

Znači francuski igrač pokosio Marokanca ali nije penal jer lopta nije bila kod njega?
I Zidane je lupio glavom Materazzija bez lopte pa je dobio crveni
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/12/2022 : 10:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

pa mislim da VAR treba provjeriti svaku ovakvu situaciju, bez obzira mislio ja bio ili ne bio
čak i da sam ja u pravu, a ne moram biti, to je samo moje mišljenje, sasvim sigurno je marokanac nezasluženo dobio žuti i VAR je to trebao poništiti

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/12/2022 : 10:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by tinton

pa mislim da VAR treba provjeriti svaku ovakvu situaciju, bez obzira mislio ja bio ili ne bio
čak i da sam ja u pravu, a ne moram biti, to je samo moje mišljenje, sasvim sigurno je marokanac nezasluženo dobio žuti i VAR je to trebao poništiti

Ali VAR ne može reagirati za žute kartone.
Što se tiče penala, VAR soba gleda sve, ali zove suca samo ako je pogriješio. I to bi ga u pravilu trebao zvati samo ako je pogreška očigledna.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 15/12/2022 : 11:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
Da..var se gleda samo da li je eventualni crveni karton bio..neće ovi iz sobe zvati da kažu nije za žuti, nije bio korner,aut i ostale manje stvari, iako to oni, kao i mi na TVu vidimo...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7896 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 15/12/2022 : 11:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Argentinu
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/12/2022 : 12:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

Argentinu

Valjda je Messi igrao u tvojim mokrim snovima i u tom finalu. ;)
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8961 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 15/12/2022 : 12:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ja stvarno ne znam zasto ljudi toliko ne vole francusku reprezentaciju. Zato sto su nas pobijedili x puta? Svaki put je bilo potpuno posteno i zasluzeno. Zato sto imaju tako dobre rezultate? Zato sto su vrhunska momcad? Zato sto igraju crnci?
Jedini valjani razlog za neko hejtanje bi imali oni jer je bilic '98 podlim i prevarantskim potezom uskratio finale jednom od njihovih najboljih igraca.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/12/2022 : 12:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja stvarno ne znam zasto ljudi toliko ne vole francusku reprezentaciju. Zato sto su nas pobijedili x puta? Svaki put je bilo potpuno posteno i zasluzeno. Zato sto imaju tako dobre rezultate? Zato sto su vrhunska momcad? Zato sto igraju crnci?
Jedini valjani razlog za neko hejtanje bi imali oni jer je bilic '98 podlim i prevarantskim potezom uskratio finale jednom od njihovih najboljih igraca.

čisto iz osobnih razloga. Bar ja.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 15/12/2022 : 12:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Najpoznatija splitska ulica nosi ime okupatorskog francuskog generala.
Da nas bar oće opet okupirat...
Dok su bili oni išli smo naprid.
U stvari uvik smo bez obzira ko je trenutni okupator išli naprid.
Sve dok nas nisu okupirale Hrvatine.
Od tada samo unatrag.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 15/12/2022 12:52:35
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/12/2022 : 13:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Nekad je bilo nekad,danas su q.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 15/12/2022 : 13:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Dvije stripovske nacije u finalu, teško je odabrati za koju navijati :)
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3389 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 15/12/2022 : 13:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Ja navijam za francuze jer su najsekularnija ekipa od ovih koje su daleko dogurale.
A uveren sam da ih dobar deo ne voli jer nisu bela selekcija. I inače pišam na tu ideju o rasnoj i etničkoj čistoći, ali posebno mi je smešno to koliko ljudi na ovim prostorima simpatiše afričke selekcije, ali kad se neko s tog podneblja nađe u evropskim selekcijama onda im to odvratno. Kao simpatičan si ti, ali samo na daljinu.
Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000