Author |
Topic  |
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 15/12/2022 : 21:36:12
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by jaki
1.Livaković je iša na balun. 2.Zauzeo je položaj s obje noge na zemlji i zaustavio se prije sudara. 3.Nije se bacio na stranu.
Livaković je išao na balun kao što igrači idu u 80% faulova. Oni penali kao drugi za Englesku su izrazito rijetki. Potpuno irelevantno. Zaustavio se neposredno prije sudara u putanji igrača. Ajde jaki, daj nam primjer nekog slučaja sličnog ovome, a da se nije sviralo.
Ajde ti prosurfaj pa nam potvrdi da svi sudci i bivši igrači ekspicitno tvrde da je bija penal. Ono, igrajući nikad se nisan vadija na sudce, svađa se s njima jesan... jako... ali za ovu razinu natjecanja sudac nije bija na visini zadatka. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 15/12/2022 : 22:00:24
|
quote: Originally posted by risbozg
quote: Originally posted by surfer
Nije bitno jel isao na loptu ili ne, najveci dio prekrsaja u kaznenom prostoru se i dogodi kad se ide na loptu, a faulira igrac, jer ne moze doci do lopte.
Isto nije bitno je li stajao ili ne, napadac je prvi dosao do lopte, golman mu je usao u putanju i na taj nacin ga je zaustavio.
To je prekrsaj na bilo kojem dijelu igralista. Tako nesto smo vidjeli vec milion puta.
ok, ali...zašto je sucu trebalo 5-6 sekundi da svira faul..znaći i on nije bio siguran..ako nije bio siguran zašto nije tražio Var da vidi jeli u pravu.. to su sve pitanja oko kojih je nastala magla
naš komentator je rekao da Var je provjeravao situaciju u sobi...gledali su i dali je crveni za golmana |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/12/2022 : 23:11:12
|
quote: Originally posted by Renky
1.Livaković je iša na balun. 2.Zauzeo je položaj s obje noge na zemlji i zaustavio se prije sudara. 3.Nije se bacio na stranu.
Livaković je išao na balun kao što igrači idu u 80% faulova. Oni penali kao drugi za Englesku su izrazito rijetki. Potpuno irelevantno. Zaustavio se neposredno prije sudara u putanji igrača. Ajde jaki, daj nam primjer nekog slučaja sličnog ovome, a da se nije sviralo.
Ajde ti prosurfaj pa nam potvrdi da svi sudci i bivši igrači ekspicitno tvrde da je bija penal.
Postoje fizičari koji misle da je Zemlja ravna ploča. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 15/12/2022 : 23:44:17
|
quote: Originally posted by Renky
Ajde ti prosurfaj pa nam potvrdi da svi sudci i bivši igrači ekspicitno tvrde da je bija penal.
Postoje fizičari koji misle da je Zemlja ravna ploča.
Zanemariv broj... kao i onih koji misle da je penal. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8961 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 16/12/2022 : 00:08:54
|
Mozda ja imam krivi dojam i selektivno pamcenje, ali po svim medijima uključujući i svjetske zanemariv broj je onih sudaca koji misle da nije penal. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 16/12/2022 : 04:17:47
|
Iskreno sto neko misli o penalu pa makar bija i sudac me ne zanima. Nije to nekakvo pravo pa treba biti specijalno obučen da bi vidija ono sto se vidi očima i ratumijevanjem nogometa. Kao da to sto neka večina tvrdi u bilo čemu da je to onda automatski istina. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/12/2022 : 07:40:12
|
I tako, lipo ukradose dva penala... Jedan nikidan, drugi prije 4 ipo godine, (plus prvi nepostojeci prekrsaj)... i u to sve umjesana ista osoba... Heh, kako ide onaj omrazeni izraz, pametnome dosta? Ja mislim da je dosta i glupome! |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Tonto
Advanced Member

8961 Posts
Posted - 16/12/2022 : 08:24:23
|
Iskreno sto neko misli o penalu pa makar bija i sudac me ne zanima. Nije to nekakvo pravo pa treba biti specijalno obučen da bi vidija ono sto se vidi očima i ratumijevanjem nogometa. Kao da to sto neka večina tvrdi u bilo čemu da je to onda automatski istina.
Iskreno meni su i taj nas penal i onaj nesuđeni maroka bas specificne situacije koje se mogu promatrati iz oba kuta i oba imaju svoje argumente. Ne mislim da oni koji misle drukcije od mene znaju manje ili vise o nogometu. Osobno za mene su i jedno i drugo penali, ali prihvaćam i drukcija razmišljanja. Ono sto ne prihvaćam su gluposti o zavjerama i krađama i gadi mi se izbornikovo "nikad ne pricam o sucima" kmecanje koje su prenijeli svi svjetski mediji.
Na kraju su se najveca gospoda pokazali brazlici koji nisu niti spomenuli suca i juranovicevu ruku i koji su za poraz okrivili iskljucivo sebe iako su vise od sat vremena bili bolja ekipa na terenu. Imaju sve moje simpatije sljedece prvenstvo. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8961 Posts
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15860 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/12/2022 : 08:48:07
|
Meksicki sudac koji je ukra Maroku penal, izlazi s izjavom marokanskom narodu i njihovoj reprezentaciji, da budu strpljivi i da 'upiru' FIFU, pa im se utakmica moze ponoviti??? Uimeisusovo... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14553 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33578 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 16/12/2022 : 10:09:31
|
Nedjelja u 16 sati |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/12/2022 : 10:48:55
|
quote: Originally posted by Tonto
Iskreno sto neko misli o penalu pa makar bija i sudac me ne zanima. Nije to nekakvo pravo pa treba biti specijalno obučen da bi vidija ono sto se vidi očima i ratumijevanjem nogometa. Kao da to sto neka večina tvrdi u bilo čemu da je to onda automatski istina.
Iskreno meni su i taj nas penal i onaj nesuđeni maroka bas specificne situacije koje se mogu promatrati iz oba kuta i oba imaju svoje argumente. Ne mislim da oni koji misle drukcije od mene znaju manje ili vise o nogometu. Osobno za mene su i jedno i drugo penali, ali prihvaćam i drukcija razmišljanja. Ono sto ne prihvaćam su gluposti o zavjerama i krađama i gadi mi se izbornikovo "nikad ne pricam o sucima" kmecanje koje su prenijeli svi svjetski mediji.
Na kraju su se najveca gospoda pokazali brazlici koji nisu niti spomenuli suca i juranovicevu ruku i koji su za poraz okrivili iskljucivo sebe iako su vise od sat vremena bili bolja ekipa na terenu. Imaju sve moje simpatije sljedece prvenstvo.
Meni je ponašanje njega i svih reprezantativaca bilo neprirodno. Ali bilo se lako pravit gospodin dok te sere rezultat. Prvi poraz i imamo pravu sliku Dalića i ekipe. Pravi kamenjarski krkani. Ispadne u polufinalu SP a on se ponaša ka da je na nekon novogodišnjen trokut turniru u Grudama i da je izgubija utakmicu za janje. Ne moje pitanje o penalu Brazilu nije odgovorija niko od domoljuba i teoretičara. Izgleda da smo to samo ja i ti vidili. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33578 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 16/12/2022 : 10:59:30
|
Čovjek je populist, al da bi ipak trebao pripaziti što priča, bi, ali eto prolazi mu sve. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 16/12/2022 : 11:00:02
|
quote: Originally posted by Jasko
Na kraju ćete se pretvoriti u goluma koji govori "nije bio penal"
Meni je jasno da u žaru utakmice vidiš nešto šta ne postoji, ili ne vidiš nešto šta postoji. Ali godinama i desetljećima prenosit ove narodne epove o izmišljenin nepravdama je patologija.
|
Edited by - NESVRSTANI on 16/12/2022 11:18:48 |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14553 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14553 Posts
Posted - 16/12/2022 : 11:17:07
|
Izbornik Maroka:"Vaha nam nije čestitao!" Bezobraznik. Još nije zaboravio kako je dobio nogom u guzicu od marokanskog nogometnog saveza... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 16/12/2022 : 11:35:02
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ne moje pitanje o penalu Brazilu nije odgovorija niko od domoljuba i teoretičara. Izgleda da smo to samo ja i ti vidili.
Meni kao domoljubu (engleskom) ono Juranovićevo nije izgledalo kao penal. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 16/12/2022 : 11:44:33
|
quote: Originally posted by tex2
Čovjek je populist, al da bi ipak trebao pripaziti što priča, bi, ali eto prolazi mu sve.
Kad su odlučili Carraghera i Nevillea dovest na televiziju ljudi su morali 6 miseci ić na obuku kako se ponašat na televiziji, koje teme se izbjegavaju, kako emisiju napravit zanimljivijon, i ono najvažnije, Hrvatima inače jako odbojan revolucionarni koncept, a zove se "drugo mišljenje". Za razliku od HTVa koji od gostiju traži da klimaju glavon i ne uznemiruju Lukicu i Zlatkića, pa može doć svaki seljak, englezi recimo forsiraju još jedan revolucionarni koncept nama Hrvatima nepoznat, a to je argumentirano suprrotstavljanje. Jer zamisli čuda, emisije u kojima se raspravlja su interesantnije od emisija u kojima se samo klima glavama. E sad, budimo iskreni, to i nije toliko revolucionaran koncept, pa ću dat svoj osobni primjer. Prije skoro 30 godina na legndarnome splitkome radiju KL je petkon navečer išla emisija "Batina", u kojoj se raspravljalo o raznim temama. Tema jedne emisije su bili mladi i nove generacije, pa je nas 7-8 otišlo gostovat u emisiju. Ja san tu bija jer san se tada bavija organizacijon koncerata i tada san još bija aktivan u izviđačima. U svakon slučaju od dva voditelja jedan(Vedran Limić) je tvrdija da smo generacija "od kurca", a drugi(Rade Medan) da nismo. Emisija je počela u 9, a završila oko 2-3 ujutro. Bilo je svađe, beštimanja, vikanja, i tako sve do kraja dok nan Limić nije reka da on ne misli da smo generacija "od kurca" nego da za potribe emisije on i Medan uvik unaprid odaberu stranu da rasprava živne. Zašto se Hrvatine boje drugog mišljenja? Znan zašto. Pitan hipotetski.
|
Edited by - NESVRSTANI on 16/12/2022 12:12:32 |
 |
|
Topic  |
|