Stiže i Marvel Library u manjem i povoljnijem formatu (XL) za 60 eura. I dalje relativno velike knjige (20x30 cm). Trenutno su dostupni Spiderman i Avengersi:
Ja sam Frazettu, popust od 80EUR je stvarno dobra akcija, pikiram knjigu vec godinu dana. Vjerojatno su slijedeci put i Masterpieces of Fantasy Art ili onaj XXL od H.R. Gigera, no to jos nisam vidio na nekom snizenju
Kolege, jesu li vam stigle knjige koje ste naručili sa ovih popusta? Ima li oštećenja?
Meni je danas stigao paket i sve što je došlo je na ovaj ili onaj način sjebano. Najveće oštećenje je kod Malog Neme, k'o da je netko kljleštima otvarao knjigu...
Pisao sam korisničkoj službi i odgovorili su mi da su knjige koje su bile na akciji oštećene knjige i vraćene knjige (ex-display and damaged copies) i da je to bilo naglašeno kad sam završavao narudžbu. Wtf?
Jesam li ja lud, ili me prave ludim? Ili sam samo ćorav pa nisam vidio da se popust odnosio samo na oštećene knjige?
Ja svoje još nisam pokupio iz poštanskog ureda, ali sam išao gledati potvrdu narudžbe i tamo piše da se popust odnosi na "display and slightly damaged copies". Mislim da je to pisalo i kod prošlih akcija. Naravno, sitnim slovima, istaknuto je uvijek bilo samo "display copies". Meni je do sada sve stizalo u odličnom stanju, ali jedan naš kolega forumaš je na nekoj od prošlih akcija dobio dosta oštećenu monografiju F.L. Wrighta i sličan odgovor od korisničke službe.
Stigao mi dio, pola od toga u celofanu i glancer kao ispod čekića, pola bez celofana ali nisam primijetio nikakve nedostatke. No sve me strah kakvo će doći ovo što još nije...
Ja svoje još nisam pokupio iz poštanskog ureda, ali sam išao gledati potvrdu narudžbe i tamo piše da se popust odnosi na "display and slightly damaged copies". Mislim da je to pisalo i kod prošlih akcija. Naravno, sitnim slovima, istaknuto je uvijek bilo samo "display copies". Meni je do sada sve stizalo u odličnom stanju, ali jedan naš kolega forumaš je na nekoj od prošlih akcija dobio dosta oštećenu monografiju F.L. Wrighta i sličan odgovor od korisničke službe.
Kvragu! To mi je promaklo. Često kupujem kad su akcije i uvijek mi je sve stizalo u savršenom stanju, odlično zapakirano. Do danas. E jebiga... al' ajde, bar je u pola cijene.
Stigao mi Frazetta bas danas i sve 5, bez ostecenja. Ovo ''ex-display and damaged copies'' mi je prvi glas, nisam znao, knjiga je bila u originalnom tvornickom papiru zapakirana bez ikakvih ostecenja ili naznake da je za ista drugo bila koristena. Ne kuzim gdje vam to pise, evo kod mene s Taschen stranice:
Inace knjiga je cisti sex . cijeli dan ju pazljivo prelistavam i divim se kvaliteti i velicini
Prolistao sam svoje stare narudžbe, uključujući i ovu zadnju i stvarno u svakoj piše u zadnjoj stavci "The sale applies to display and slightly damaged copies".
Hvala što si mi skrenuo pažnju.
Izgleda da sam do sada imao sreće, sve je stizalo u glanc stanju.
Zato mi je sad u zadnjoj turi sve stiglo na naplatu.
Maloprije raspakirao The Sixty-Nine Stations along the Kisokaido. Čisti glancer u foliji i s originalnom kartonskom kutijom. Sutra ćemo vidjeti što je s preostale dvije knjige.
Edit: Raspakirao i preostale knjige i sve je glanc.
Mala zanimljivost: Araki je štampan u Bosni i Hercegovini.