Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8173 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/07/2023 : 13:19:22
|
quote: Originally posted by ken2
ovo na fotografijama je prednulti mafest nulti je bio onaj u zimu 2004. kada je pala ona legendarna žardinjera od isto tako legendarnog Verfalka2003 većina zabave se odvijala u kafiću kojem se ne mogu sjetiti imena, dugo ne radi, nije rockatansky, nego tim ulicama prema sjeveru brdar je napravio strip 'bilo jednom u makarskoj' i koliko vidim, nema ga na više home page-u ima samo njegov kasniji strip prema 'događajima' s prvog mafesta treba to vratiti na sajt a i iskopat fotografije pa ako netko ima ja tražio i nisam našao
Sta je pukla te nostalgija? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26847 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8173 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 30/07/2023 : 14:47:54
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by ken2
ovo na fotografijama je prednulti mafest nulti je bio onaj u zimu 2004. kada je pala ona legendarna žardinjera od isto tako legendarnog Verfalka2003 većina zabave se odvijala u kafiću kojem se ne mogu sjetiti imena, dugo ne radi, nije rockatansky, nego tim ulicama prema sjeveru brdar je napravio strip 'bilo jednom u makarskoj' i koliko vidim, nema ga na više home page-u ima samo njegov kasniji strip prema 'događajima' s prvog mafesta treba to vratiti na sajt a i iskopat fotografije pa ako netko ima ja tražio i nisam našao
Sta je pukla te nostalgija?
tako nekako
a kafić je guliver bio sam u njemu puno puta, a nikako se sjetit dobri su i korisni ovi tekstovi u 'magazinu' na home page ima svakakvog blaga treba zavirit s vremena na vrijeme |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 30/07/2023 : 15:07:43
|
Ne samo da Gulliver ne radi već 100 godina, nego ni Rockatansky više nije Rockatansky. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2213 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 05/05/2024 : 19:30:27
|
Ovaj.. sta kazete da li ste culi da se neka kuca ili stan urusio zbog previse knjiga/stripova? :)
Da li je to urbana legenda ili necija stvarnost..
verovatnost mora da je poprilicno mala
|
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2213 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 06/07/2024 : 12:55:01
|
(sawitch bi mogao da promeni ime teme posto .)
Vidim niko se nije upecao na pitanje iznad :)
Imam ideju za neku temu o stripovima na domacem trzistu za koje ima "zastitne kutije" iliti "box/boks"
ovo je otprilike one kutije kojih sam se setio za sada... ima li ih jos.. recimo od makonda, bookglobe, nekog treceg? Mozda fali nesto od fibre?
FIBRA - Alvar Mayor, Box set FIBRA - Prometeja, Box set FIBRA - Vrh bogova, Box set FIBRA - Inkal, Box set FIBRA - Sin City, Box set
FIBRA - Rajske godine FIBRA - Metalne godine
FIBRA - Orka specijal 29 Brodeckov izvještaj FIBRA - Orka specijal 31 Eternaut FIBRA - Kolorka 18 Lulu, oslobođena GOLCONDA - CREEPY PAST knjige 1-3
Creepy Past 1 Epizode: 0/1/2 Creepy Past 2 Epizode: 3/4 Creepy Past 3 Epizode: 5/6
KOMIKO - Omnibus Didijea Komesa Komplet knjige 1-3 + Zaštitna kutija
DARKWOOD - Varvarske priče (dve knjige) Broj strana: 144+64
CRVENA SONJA Pratite avanture Đavolice sa mačem po varvarskom hiberijanskom dobu! Tokom svojih lutanja, Sonja mora da izađe na kraju sa ljudima – zverima, medveđim bogovima, kraljevima… i na kraju, sa Konanom Varvarinom i gusarkom Belit!
KONAN VARVARIN: SKELOSOVA KNJIGA Konan i Belit su stigli u Argos u potrazi za stranicom iz železom okovane neverovatno moćne Skelosove knjige – ali, isti plen juri i Crvena Sonja! A niko od njih ne sluti ko povlači konce iza kulisa, i da ih čeka obračun sa nekim iz još davnije prošlosti… kraljem Kulom! |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
Edited by - matori paraliticar on 06/07/2024 13:01:59 |
|
|
Topic |
|