Author |
Topic |
GitaristRoko
Average Member
Croatia
597 Posts
Member since 21/05/2020 |
Posted - 14/05/2023 : 22:12:07
|
Ja sam bio u petak koji minutu nakon otvaranja. Očekivao sam više izbora i bolje cijene. Ali sretan sam što sam uzeo Družinu od vješala i neki kratki strip o Seljačkoj buni. Družinu sam već pročitao i odlična mi je, jedva čekam da izdaju drugi dio. |
Ja kuham meth sa svojim profesorom kemije. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4528 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 15/05/2023 : 13:40:00
|
bio jučer u nadi uzet zadnjih desetak brojeva kiosk izdanja zagora i teksa, ali nije bilo nijednog štanda koji je prodavao novija kiosk izdanja bonelia. |
|
|
udarnik007
Senior Member
Croatia
1108 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 15/05/2023 : 15:32:15
|
quote: Originally posted by Paka01
Bio u subotu... Mlako sve skupa. Brojka ljudi onako, okej, ništa za raspametiti se, al trebalo bi to biti puno puno bolje. Izbor stripova ništa posebno, cijene kod nekih su blagi horor, nebitno radi li se o amerikancima, francuzima ili pak polovnom SD i LU bonelliju. Baš sam bio neugodno iznenađen.
S druge strane, par pozitivnih stvari. Kod Pajtaka je bilo lijepog popusta na neke zanimljive Marvel i DC omnibuse, Fibra standardnih 20%, Barbatus isto s 20% (novi Jason i Paco Roca izgledaju super)...
CRŠ kao izdavač mi je skroz nejasan. Znači doslovno nigdje nisam vidio najavu za Squirrel Girl i Rossovu Fantastic Four, čak niti na njihovom Facebooku. Solanin dvojke idalje nema, ne znaš bi li se smijao ili plakao jer "serijalu" od doslovno dva broja treba ovoliko vremena da se kompletira. Usagi izgleda odlično, al zađavla kad ide puževim korakom. Trebao sam se držati američkog izdanja.
Gosti festivala meni mahom nezanimljivi. Zapravo me jedino zanimalo što imaju reći Helena i Dupli, al tada nažalost nisam mogao biti u Tvornici... Ovo ostalo ništa posebno, mislim da ima puno zanimljivijih ljudi koje se moglo dovesti, kako iz Italije tako i iz ostatka svijeta.
Ako ništa, bar sam lijepo popričao s Markosom (i onom njegovom smišnom ulizicom od pasa ) i Polijem kojeg nisam vidio 100 godina.
Nisam puno kupovao, al na kraju sam ipak spojio jednu japansko-talijansko-hrvatsku kombinaciju u vidu novog Šetača, Družine od Vješala #1 i Vojne.
Što se drugog broja Solanina tiče, mislim da ga je Slaven najavio negdje da će krajem godine. Ako griješim neka me netko ispravi. Mislim u Podcastu ili tako negdje...
|
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 16/05/2023 : 16:53:55
|
Navratio u subotu negdje oko 20:00 sati... kupio fibrinog Alvara i uspio naći Nataša integral 1 (bingo)..... najbolji dio festivala su bili simpatični La Papa dvojac uz koje je bila uživancija dva sata ispijati pivo :) |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
corto33
Senior Member
Slovenia
2536 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 18/05/2023 : 14:09:13
|
quote: Originally posted by Paka01 CRŠ kao izdavač mi je skroz nejasan. Znači doslovno nigdje nisam vidio najavu za Squirrel Girl i Rossovu Fantastic Four, čak niti na njihovom Facebooku
jebo kupce
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Topic |