Author |
Topic |
njofra32
Average Member
768 Posts
Member since 28/02/2017 |
|
Sr77777
New Member
162 Posts
Member since 04/12/2019 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26822 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1798 Posts
Member since 26/01/2011 |
Posted - 27/06/2023 : 23:51:54
|
quote: Originally posted by jaki
Bonelli libReria a ne liberija izdanja.
Sad tek ovo vidim, bilo mi promaklo na nekoliko mjesta, ispravio! Hvala na javljanju! |
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1293 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 02/09/2024 : 08:32:31
|
Među domaćim izdanjima ti fali izdavač čija Dragonero izdanja imaju najbolji prijevod i nikad ne zamjene tekstove naslova epizoda na naslovnicama |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1293 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 05/09/2024 : 19:54:04
|
Također bih kod kratkih priča izmjenio sljedeće:
-> Broj 0 - dodati napomenu da se tu radi samo o prvih 20 stranica prve epizode Dragonera "Zmajeva krv" -> Nikad ne vjeruj mađioničaru - dodati napomenu da je reprintan u ovom izdanju LINK -> Dodati kratku 1 stranica priču Dragoneretto koja je izdana u istom izdanju kao i priča "Nikad ne vjeruj mađioničaru" više informacija na LINK
Ovdje je na prodaju to izdanje, tu je i slika te priče od 1 stranice LINK Čitao sam na talijanskom Dragonero forumu da je ta knjižica s te dve pričice jako rijetka i da često dosiže cijene preko 100 eura.
Još što bih dodao:
-> Među naslovnice bih stavio i kategoriju "Kratke priče" jer trenutno sve te kratke priče zapravo imaju svoje izdanje s naslovnicom -> Spomenio bi da će Dragonero uskoro imati i video igru na Steamu LINK izlazi za nekih 2 tjedna
EDIT: zapravo kad razmislim možda bi bilo bolje da ta prva kratka priča Broj 0 izbaci s popisa kratkih priča jer to zapravo ni nije kratka priča već dio prve pa se samo negdje napravi zabilješka da postoji to izdanje |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
Edited by - Space Marine on 05/09/2024 22:55:03 |
|
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1798 Posts
Posted - 06/09/2024 : 00:03:11
|
quote: Originally posted by Space Marine
Među domaćim izdanjima ti fali izdavač čija Dragonero izdanja imaju najbolji prijevod i nikad ne zamjene tekstove naslova epizoda na naslovnicama
Dodao i SA i još neke VČ/LIB edicije (ako sam dobro shvatio na koji post misliš). Istinski mi zanima što će staviti kao naslov idućeg broja
quote: Originally posted by Space Marine
Također bih kod kratkih priča izmjenio sljedeće:
-> Broj 0 - dodati napomenu da se tu radi samo o prvih 20 stranica prve epizode Dragonera "Zmajeva krv" - dodano u napomenu -> Nikad ne vjeruj mađioničaru - dodati napomenu da je reprintan u ovom izdanju LINK - taj link sam koristio u prvom stupcu, no ovo tvoje mi ima više smisla tako da je sada u prvom stupcu naslovnica -> Dodati kratku 1 stranica priču Dragoneretto koja je izdana u istom izdanju kao i priča "Nikad ne vjeruj mađioničaru" više informacija na LINK - dodao pod kratke priče sa tom stranicom u prvom stupcu. Mada, to "službeno" nije "DRAGONERO" kratka priča, ali ajd, neka bude :)
Ovdje je na prodaju to izdanje, tu je i slika te priče od 1 stranice LINK Čitao sam na talijanskom Dragonero forumu da je ta knjižica s te dve pričice jako rijetka i da često dosiže cijene preko 100 eura.
Još što bih dodao:
-> Među naslovnice bih stavio i kategoriju "Kratke priče" jer trenutno sve te kratke priče zapravo imaju svoje izdanje s naslovnicom - cilj mi je ovdje imati naslovnice svih "službenih" SBE izdanja, a ova "samostalna" izdanja su izdana od strane drugih, uz SBE licencu. Samim time, nisam baš za to da ih se stavlja u dio naslovnica, još više jer je broj 0. ustvari prvih 20 stranica 1. broja (iz tog razloga nisam dodavao ni 0. broj Conana/Dragonera), a kratka priča od 1 stranice ni nema naslovnicu. -> Spomenio bi da će Dragonero uskoro imati i video igru na Steamu LINK izlazi za nekih 2 tjedna - Nije baš povezano sa stripovima, ali neka. Nevoljk sam stavio link, ali samo zato što je steam u pitanju.
EDIT: zapravo kad razmislim možda bi bilo bolje da ta prva kratka priča Broj 0 izbaci s popisa kratkih priča jer to zapravo ni nije kratka priča već dio prve pa se samo negdje napravi zabilješka da postoji to izdanje - i ja se to nečkam već neko vrijeme, ali kako si i sam rekao, ima naslovnicu, pa neka stoji. Napomena dodana na kraj. Ako izađe još kratkih priča, onda ću ju izbaciti.
Puno hvala na doprinosu :) Ako imaš još kakvih ideja ili primjetiš da nešto nije dobro, slobodno javi. |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1539 Posts
Member since 15/10/2023 |
|
Sarghan
stripovi.com suradnik
Croatia
1798 Posts
Posted - 24/10/2024 : 20:13:57
|
Generalno je cilj topica popisati originalna talijanska izdanja i izdanja s ovih područja koje stavljamo u bazu stripovi.com. Mislim da zbog upravo zbog što SAD nije baš u okolici nikada nisu na sajt stavljene američka izdanja Bonellijevih stripova. :)
Iz tog razloga nisam navodio ni D.J.-eva izdanja (imam neka od njih, kao i ovo koje si stavio :) ) jer preferiram linkati domaća izdanja koja imamo u bazi sajta. A da i ne spominjem kako ne znam na koji link bi linkao ova američka izdanja pošto ne bih stavljao link na ebay koji je linkan na stranici koju si stavio. |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1539 Posts
Member since 15/10/2023 |
|
Topic |
|