Drage/i svi, projekt kojeg razvijam s Michael Ruiz-Ungerom, scenaristom iz SAD-a je konačno na KICKSTARTERU! Potpisujem crtež i dizajn likova. To je projekt za strip-album CRATER CITY koji je urađen 70%, te se nakon Kickstartera dorađuje ostalih 30% i zatim ide u tisak i shipping. Album će u konačnici imati 120 strana.
Sinopsis: Radnjom smješten u sredinu 90-ih, Crater City je priča o teenagerici Jodi, čija je nekonvencionalna obitelj poznata kao pomalo neobična, na mjestu koje je samo po sebi pomalo neobično. Osnovan unutar kratera od udara meteora, ovaj grad ima nekoliko lokalnih legendi – uključujući onu koju je pokrenuo misteriozno nestali komad meteora koji je pomogao formiranju kratera – i redovito privlači gomile turista opsjednutih vanzemaljcima. Ipak, iako je to već prilično neobično mjesto, Jodi će uskoro saznati da 'Crater City' ima još puno više nego što se čini na prvi pogled...
quote:Nego, reci ti nama hoce li ovo biti ma hrvatskom? Hoce li biti objavljeno ovdje?
To se na žalost još ne zna. Za slučaj prijevoda za Hr, ako u međuvremenu bude u priču upao neki strani izdavač, što se planira nakon Kickstartera, morat će se s njim pregovarati, kao i o uvjetima... Tak da nismo išli dublje u tu opciju za sada... Dok se ne vidi kako će ovo proć.
Jedino to da se na hrpu skupe sve narudžbe koje idu u HR i regiju, pa da se onda sve šalju na istu adresu, i onda raspodjele ljudima. To bi moglo biti nešto jeftinije... A to je i za sada jedina opcija, za one koji naručuju odavdje.
Shvaćam, nema veze, tako bi samo vama to sve više kompliciralo.
Šta je tu je. Ionako iovako albumi idu na jednu adresu s koje se onda šalje dalje. Vjerojatno meni, s obzirom da ću i ja na taj način doć do svog primjerka.
Šta je tu je. Ionako iovako albumi idu na jednu adresu s koje se onda šalje dalje. Vjerojatno meni, s obzirom da ću i ja na taj način doć do svog primjerka.
Da onda tebi osobno upućujemo narudžbe i šaljemo kaparu?
Da onda tebi osobno upućujemo narudžbe i šaljemo kaparu?