Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
mladjo
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
darkwoodaxe
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/tom4.jpg)
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 13/08/2023 : 17:38:50
|
inače, u jubilarnom broju 700 priča se opet vraća na tesah i zlato pawneeja iz prve priče texa i ujedno prvog broja mladog texa, samo dvadesetak godina kasnije, u "sadašnjem" vremenu. boselliju je očito privlačan motiv prve priče ikada i lik mlade indijanke. to nije jedini put da boselli pojavljivanje neke djevojke iz početne faze serijala iskoristi kao motiv za priču u novije doba. tako imamo povratak lupe velasco (br. 682 i 683), a čeka nas satania kao trodjelna priča (br. 705-707). meni kao fanu texa je to ok i simpatično. mala vremenska distanca od 60,70 ili koliko već godina, nije da u bunaru nema vode za zagrabiti. ako se dobro sjećam lupe je ostala zapamćena po tome što je nakon minute poznanstva pitala texa da li ju želi oženiti, tex nikada poslije nije bio zbunjeniji i smotaniji :). satania je bila ozbiljnija priča, izgledalo je da je poginula, no kod naših junaka se ne gine tako lako ako te se scenarist ponovno sjeti, a u beskonačnom serijalu sjetit će se kad tad, možda i više puta. |
Till I Collapse |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Macbeth
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/jcd.jpg)
361 Posts
Member since 19/08/2022 |
Posted - 14/08/2023 : 17:33:04
|
Pročitah ovaj prvi broj; skroz korektno, nije neko ludilo, ali nije toliko ni loše. Ovako za pročitati ljeti, dobra zabava. Crtež zapravo spašava stvar, dođe mi nešto kao vizualni upgrade onih klasik epizoda. Vjerojatno ću uzeti prvih 10 brojeva barem da vidim u kojem smjeru to ide... |
|
Deers
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9464 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 06/09/2023 : 06:57:53
|
Očekivao više. Prvi broj još je nekako bio zanimljiv mada ima i tu previše teksta. Shvaćanim da želi prenijeti sve informacije ali ako radiš uvodni broj, onda ti se valjda nikud ne žuri? Fora je, ako sam dobro shvatio, da prvi broj završava sa početkom prvog originalnog Texa? Drugi broj je baš bio težak. Odmah opet susrećemo Cochisea, (WTF?) tema sa blagom je, blago rečeno, nezanimljiva, ... Ne znam, izgleda mi teška geekovština i fan fiction a ja baš toliki fan nisam. De Angelelis je jako dobar. Šeta što je ukalupljen u klasičnim crtež i postavke. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
|
|