Author |
Topic |
Tonto
Advanced Member
8307 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 19/01/2024 : 19:24:43
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
quote: Originally posted by Pajtos
Kraće priče su bolje
Nisam čitao sve, ali onih nekoliko koje sam pročitao u Strip Artu me nisu nešto oduševile, slabije su mi od one 2 premijerne, koje su izašle u okviru "Priča iz nesavršene budućnosti".
Mislio sam da bi duže priče mogle više da mi se svide (ni njih nisam čitao, jel' beše u Strip Artu išla jedna ili dve?) al' eto, ti sad kažeš da su one još slabije...
Meni nisu nista slabije duze price, mozda su mi cak i bolje. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 19/01/2024 : 20:01:30
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
quote: Originally posted by Pajtos
Kraće priče su bolje
Nisam čitao sve, ali onih nekoliko koje sam pročitao u Strip Artu me nisu nešto oduševile, slabije su mi od one 2 premijerne, koje su izašle u okviru "Priča iz nesavršene budućnosti".
Mislio sam da bi duže priče mogle više da mi se svide (ni njih nisam čitao, jel' beše u Strip Artu išla jedna ili dve?) al' eto, ti sad kažeš da su one još slabije...
U Strip Artu je isao cijeli Zarobljenik zvijezda u nekih dvanaestak dijelova. Clark i Kubrick prica je poslije toga bilo bar deset. (Trebao bi tocno pogledati) Po meni, tu nema loseg trenutka, bilo krace, bilo duze. U duzim pricama pojavljivanje Clarka i Kubrika u Leonardovo doba je urnebesno. A to su duze price. Mislim da su mi duze price cak i bolje. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9403 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 05/08/2024 : 14:43:55
|
Clarke & Kubrick Alfonso Font
Čitao sam po prvi puta pustolovine ovog dvojca u Strip reviji večernjeg lista. Suprotno očekivanjima nije mi djelovao van vremena ili zastario. Ta budućnost prepuna cjevčica, dugmića i ekrana kao hipertrofirani industrijski futurizam je baš primamljiv. Još kad je uz toliko detalja i ljubavi iscrtan sve djeluje autentičnije. Priče su zabavne, i to ne ono na silu nego su baš zabavne. Čak su mi kraće možda draže nego one duže ili kad se produbljuje priča oko prodaje zemlje/Zemlje. Mada sve skupa je jako dobro. Osim otiska (U SRVL) ali to je očekivano.
|
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
Edited by - Deers on 05/08/2024 14:44:13 |
|
|
Topic |
|