Obe ove priče su već objavljene u "Odabranim Pričama" tako da su imali poluspreman materijal. Mogli su ovo i da ranije objave. A mislim da i u broju 34 delom idu priče koje su već bile u OP. Ako nisam pomešao redosled u KIZ 34 ide "Čarobnjak Kandraks" (OP 23)? I epizode objavljene u ZS 374 i 375 (Vanatina Zamka i Poklič Sauka).
LMS #1024: Nathan Never - Sigmundova tajna Golconda
07.11.2023.
SCENARIO Antonio Serra Mirko Perniola CRTEŽ Sergio Giardo NASLOVNICA Sergio Giardo BROJ STRANICA 96 ORIGINALNI NASLOV Il segreto di Sigmund ORIGINALNI BROJ 250
SCENARIO Fabrizio Accatino CRTEŽ Eleonora Dea Nanni NASLOVNICA Aldo Di Gennaro BROJ STRANICA 112 ORIGINALNI NASLOV Le nebbie di Boisbonnard ORIGINALNI BROJ 43
quote:Originally posted by Kontrast 2 Moja primedba se odnosila na to, da su obe priče dovoljno obimne za zasebne knjige i to bi bilo pravo kolekcionarsko izdanje, a ne ovako - trpati ih u knjižurine zajedno, sa Laurentijevim škrabotinama na naslovnoj strani.
Uvek je bolje u što manje korica. Ništa ne dobijaš razdvajanjem 2 priče u zasebne knjige. Laurentijeve naslovnice idu svakako pa je i to nesuvisao komentar; štaviše ovako ćeš imati jednu manje.
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
SCENARIO Jacopo Rauch CRTEŽ Raffaele Della Monica Walter Venturi NASLOVNICA Alessandro Piccinelli BROJ STRANICA 96 ORIGINALNI NASLOV Non-morti ORIGINALNI BROJ 674
Obojeni program #74: Zagor - Povratak grofa of Lapaleta Veseli četvrtak
16.11.2023
SCENARIO Francesco Testi CRTEŽ Alessandro Chiarolla NASLOVNICA Alessandro Piccinelli BROJ STRANICA 128 ORIGINALNI NASLOV Il ritorno di Lapalette ORIGINALNI BROJ 14
Napoleon #2 - Poslednja himera - Glasovi u zidu - Razbojnik - Enigmatični gospodin Blum Veseli četvrtak
23.11.2023.
SCENARIO Carlo Ambrosini Diego Cajelli CRTEŽ Carlo Ambrosini Pasquale Del Vecchio Paolo Bacilieri Marco Nizzoli NASLOVNICA Carlo Ambrosini BROJ STRANICA 384
Marti Misterija #69 - Zlato kralja Mide Veseli četvrtak
30.11.2023.
SCENARIO Alfredo Castelli Enrico Lotti CRTEŽ Antonio Sforza NASLOVNICA Giancarlo Alessandrini BROJ STRANICA 160 ORIGINALNI NASLOV L'oro di Re Mida ORIGINALNI BROJ 347