Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/11/2023 : 00:34:14
|
VČ ne izbacuje namjerno nego je bila greška i zaboravili su cijelu stranicu(važnu).Dok LU izbacuje s ciljem spajanja više brojeva u jednu cijelinu. Te pasice koje izbace su u biti nebitne. Puno ljudi i ne primjeti da ih nema. U tom je razlika. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/11/2023 : 00:39:06
|
A ima je i Ludens i drugih brljotina di su se isto citatelji ljutili pa ne bih baš rekao da su prošli lišo. A s druge strane nemoš se ni svađat s nekim s kime nemoš voditi prepirku. Doduše u zadnje vrime su aktivni na Facebooku/Instagramu pa se možda i to promjeni.Ali bar se ne obraćaju čitateljima s visoka kao VČ. Meni je zabavno citat FB Veselog jer ima toliko ludih komentara i odgovora ali da sam ja izdavač ne bi tako komunicirao s kupcima mojih izdanja. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 12/11/2023 : 10:55:24
|
quote: Originally posted by Ted Miller
Jako dobra epizoda, pustolovina puna svega, Zagor je po meni najbolji dok putuje daleko :) Ferrijev crtež na samom vrhuncu, atmosfera Nolitte bez konkurekcije, pogotovo dok se ekipa npr smije Digging Billu (Chico, Fishleg i ekipa), zajedno se drže i smiju, baš ono Nolitta i Ferri znali su prenijeti tu emociju, dobro društvo, zafrkancija, pustolovina.
Jesu, dobro si opisao. Vjerojatno, ustvari sigurno nikada više neće biti ovako dobrog Zagora i takvog tandema kao što su bili veliki Nolitta i Ferri. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 12/11/2023 : 11:14:58
|
Meni uz Americku Odiseju, Zimsku Zmiju, Distrojer... jedan top 5 Zagora..ako bojimo realne priče.. One Kandrakse i Helingene svrstavam u 2 ligu Zagor prica... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 12/11/2023 11:15:33 |
|
|
podviz
Starting Member
Slovenia
14 Posts
Member since 06/03/2018 |
Posted - 15/01/2024 : 16:07:38
|
Ja imam iz djetinstva jedno siječanje... Na brodu su u borbi Zagor i jedan gusar (Kapetan Zmija? - sada mislim, da ne): gusarov nož na Zagoru, kada on kaže: "Ne volim gledati krv, a pogotovo ne vlastitu." Nešto u tome smislu. Još nešto borbe na palubi, a onda: Nastaviće se ili Kraj u sledećem broju.
Ja sam mislio, da je to Kapetan Zmija odnosno Okean, ali sada se mi to siječanje ne uklapa. To je bilo otprilike pred 35 godina kada sam čitao (a nastavka nisam našao), a strip iz Zlatne serije možda još stariji...
Da li se ko sjeća, koja priča bi to mogla biti? |
|
|
peropero
New Member
Croatia
237 Posts
Member since 07/05/2023 |
Posted - 15/01/2024 : 21:31:51
|
quote: Originally posted by podviz
Ja imam iz djetinstva jedno siječanje... Na brodu su u borbi Zagor i jedan gusar (Kapetan Zmija? - sada mislim, da ne): gusarov nož na Zagoru, kada on kaže: "Ne volim gledati krv, a pogotovo ne vlastitu." Nešto u tome smislu. Još nešto borbe na palubi, a onda: Nastaviće se ili Kraj u sledećem broju.
Ja sam mislio, da je to Kapetan Zmija odnosno Okean, ali sada se mi to siječanje ne uklapa. To je bilo otprilike pred 35 godina kada sam čitao (a nastavka nisam našao), a strip iz Zlatne serije možda još stariji...
Da li se ko sjeća, koja priča bi to mogla biti?
"Ha-ha-ha! Nije prijatno videti sopstvenu krv." reče Kapetan Zmija Zagoru na 96-oj stranici stripa "Zlato Inka" u izdanju Zlatne serije. To je ovdje 344. stranica. |
|
|
podviz
Starting Member
Slovenia
14 Posts
Member since 06/03/2018 |
Posted - 16/01/2024 : 23:24:04
|
quote:
"Ha-ha-ha! Nije prijatno videti sopstvenu krv." reče Kapetan Zmija Zagoru na 96-oj stranici stripa "Zlato Inka" u izdanju Zlatne serije. To je ovdje 344. stranica.
Hvala! To je to, očito. Nije mi se uklapala 344. stranica jer je to prilično na kraju, a ja sam mislio, da je bio sledeči broj nastavak ove priče, a sada vidim, da u tom istom broju počinje nova priča. Ali mogao bih se kladiti, da sam imao u sečanju, da je Zagor pun bjiesa kazao ono što sam prije napisao... To je potvrdba kako se može sječanje tijekom godina promijeniti. |
|
|
peropero
New Member
Croatia
237 Posts
Member since 07/05/2023 |
Posted - 17/01/2024 : 00:10:30
|
quote: Originally posted by podviz
quote:
"Ha-ha-ha! Nije prijatno videti sopstvenu krv." reče Kapetan Zmija Zagoru na 96-oj stranici stripa "Zlato Inka" u izdanju Zlatne serije. To je ovdje 344. stranica.
Hvala! To je to, očito. Nije mi se uklapala 344. stranica jer je to prilično na kraju, a ja sam mislio, da je bio sledeči broj nastavak ove priče, a sada vidim, da u tom istom broju počinje nova priča. Ali mogao bih se kladiti, da sam imao u sečanju, da je Zagor pun bjiesa kazao ono što sam prije napisao... To je potvrdba kako se može sječanje tijekom godina promijeniti.
Za sjećanja nije toliko bitno da su točna, koliko da su lijepa. |
|
|
murdo
Average Member
Christmas Island
972 Posts
Member since 24/07/2002 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia