Author |
Topic |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/10/2023 : 13:46:24
|
Danas je točno 12 godina otkako sam se pridružio ovom forumu. Nije neka okrugla brojka (ljudi su ovdje prije slavili desetogodišnjice ili dvadesetogodišnjice), ali je posebno zanimljiva razmatrajući činjenicu da sam ranije ove godine navršio 24. Jednostavna matematika će reći da sam pola svoga života proveo na forumu. Ne kažem da je za pohvaliti se, ali je svakako interestantan podatak.
U međuvremenu sam živio u tri različite države, pohađao šest različitih obrazovnih ustanova, promijenio nekoliko radnih mjesta, zaslužio dvije sveučilišne diplome i napravio prve korake ka trećoj. Praktički u ovih 12 godina, osim najbliže obitelji, nema konstantnijeg faktora u mom životu od ovog foruma. Pored kratkih pauzi nakon dvije nesretne epizode (od kojih je jedna moja sramota, a druga nekih drugih ljudi na forumu), vjerojatno nije bilo dana, a da barem jednom nisam provjerio što se događa na stripovi.com. Kako rekoh možda nije nešto što bi trebalo javno govoriti, ali je istina.
Forum nije što je nekoć bio, ali još uvijek ustrajemo. Živio forum!
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 23/10/2023 20:27:58
|
|
1Euro
Advanced Member
12489 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 23/10/2023 : 14:11:32
|
quote: Originally posted by tinton
Danas je točno 12 godina otkako sam se pridružio ovom forumu. Nije neka okrugla brojka (ljudi su ovdje prije slavili desetogodišnjice ili dvadesetogodišnjice), ali je posebno zanimljiva razmatrajuči ćinjenicu da sam ranije ove godine navršio 24. Jednostavna matematika će reći da sam pola svoga života proveo na forumu. Ne kažem da je za pohvaliti se, ali je svakako interestantan podatak.
U međuvremenu sam živio u tri različite države, pohađao šest različitih obrazovnih ustanova, promijenio nekoliko radnih mjesta, zaslužio dvije sveučilišne diplome i napravio prve korake ka trećoj. Praktički u ovih 12 godina, osim najbliže obitelji, nema konstantnijeg faktora u mom životu od ovog foruma. Pored kratkih pauzi nakon dvije nesretne epizode (od kojih je jedna moja sramota, a druga nekih drugih ljudi na forumu), vjerojatno nije bilo dana, a da barem jednom nisam provjerio što se događa na stripovi.com. Kako rekoh možda nije nešto što bi trebalo javno govoriti, ali je istina.
https://tenor.com/sl/view/beer-its-a-party-cheers-celebrate-party-gif-16330666 |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4528 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47163 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/10/2023 : 16:45:29
|
Danas je točno 12 godina otkako sam se pridružio ovom forumu. Nije neka okrugla brojka (ljudi su ovdje prije slavili desetogodišnjice ili dvadesetogodišnjice), ali je posebno zanimljiva razmatrajuči ćinjenicu da sam ranije ove godine navršio 24. Jednostavna matematika će reći da sam pola svoga života proveo na forumu. Ne kažem da je za pohvaliti se, ali je svakako interestantan podatak.
Nije jerbo su ga moderatori sjebali do neprepoznatljivosti. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 23/10/2023 : 20:30:22
|
quote: Originally posted by jaki
Valjda ćeš izdržat još 12 godina
Misliš da ugasim svijetlo?
Hvala svima na čestitkama, a posebno lwoodu i supermarku što su ovu obljetnicu odlučili proslaviti vrstom prepirki koje su definitivno obilježile mojih proteklih 12 godina!
|
|
|
|
MD72
Average Member
676 Posts
Member since 05/10/2014 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 23/10/2023 : 22:05:00
|
Hvala svima na čestitkama, a posebno lwoodu i supermarku što su ovu obljetnicu odlučili proslaviti vrstom prepirki koje su definitivno obilježile mojih proteklih 12 godina!
Ma nije se to odnosilo lwooda Evo brišem da se ne shvati krivo |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 24/10/2023 : 09:36:04
|
Srdačne čestitke i moja sućut.
Ipak, mene najviše zanima hoćeš li se napokon vratiti stripovima ili si još uvijek u prirodnoj fazi alkohol+žene? |
Bok, kako si.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47163 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/10/2023 : 10:17:45
|
quote: Originally posted by supermark
Ma nije se to odnosilo lwooda Evo brišem da se ne shvati krivo
Ne znan sta si napisa al vec su krenile rakete zemlja-zemlja prema tvojoj lokaciji. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30978 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 24/10/2023 : 10:22:40
|
Čestitke tinton! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Posted - 24/10/2023 : 10:27:00
|
quote: Originally posted by Cromwell
Ipak, mene najviše zanima hoćeš li se napokon vratiti stripovima ili si još uvijek u prirodnoj fazi alkohol+žene?
Ovisi o tome što znači vratiti se stripovima. Jasno da bih volio čitati više (kao i što bih volio više vremena posvetiti i mnogim drugim hobijima), ali ikakvo kolekcionarstvo će morati ostati na čekanju još neko vrijeme.
|
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12489 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 24/10/2023 : 10:41:58
|
quote: Originally posted by Cromwell
Ipak, mene najviše zanima hoćeš li se napokon vratiti stripovima ili si još uvijek u prirodnoj fazi alkohol+žene?
Ovisi o tome što znači vratiti se stripovima. Jasno da bih volio čitati više (kao i što bih volio više vremena posvetiti i mnogim drugim hobijima), ali ikakvo kolekcionarstvo će morati ostati na čekanju još neko vrijeme.
opijanje po klubovima nije hobi |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8166 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 24/10/2023 : 16:38:54
|
čestitam tinton a meni treba još točno 12 godina pa da budem pola života na forumu omjer bi bio, odnosno, nadam se da će i biti :) 66:33 |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
|
Topic |
|