Author |
Topic  |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2056 Posts
Member since 07/12/2015 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
5842 Posts
Member since 05/12/2016 |
|
Chui
Average Member

852 Posts
Member since 13/12/2020 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2056 Posts
Member since 07/12/2015 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
6577 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
tomoviolina
Starting Member
3 Posts
Member since 06/06/2023 |
Posted - 20/11/2023 : 01:50:13
|
pozdrav, ako netko ima nekakave stripove/albume/slicice/zapakiranje igracke od ninja kornjace nek mi se javi u inbox. Kupujem ili mijenjam |
 |
|
mladjo
Moderator

.jpg)
Croatia
19676 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/11/2023 : 05:03:50
|
quote: Originally posted by tomoviolina
pozdrav, ako netko ima nekakave stripove/albume/slicice/zapakiranje igracke od ninja kornjace nek mi se javi u inbox. Kupujem ili mijenjam
Tomo ne spamaj topice, hvala . Inače Chui svaka čast za stan! |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
5842 Posts
Posted - 20/11/2023 : 17:20:02
|
quote: Originally posted by Shaner
Točno se vidi da je intervju odrađen u zadnjih desetak dana, Spaghetti box već na polici. 
Inače, lijep je stan, iako malo previše bijel za moj ukus, ali Event Horizon? Zar stvarno? 
Ja baš volim bijelo, ali ni moja draga nije ljubiteljica previše bijele. A film, i meni čudan izbor, ali o ukusima se ne raspravlja.  |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
9781 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 20/11/2023 : 17:53:02
|
Chui, skoro smo pa susjedi (ja sam u Cvjetnom).
Lijepo uređen stan. Vidi se i tko je glavni u njemu.
Smjestio se na jastuku i zadovoljno prede. |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7010 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 20/11/2023 : 21:25:51
|
Odličan interview. Mene je moja žena sinoć pitala hipetetsko pitanje da sam doživotno u zatvoru i da moram izabrati samo jedno između muzike i stripova sto bih izabrao. Prvo sam rekao da mi je nemoguce izabrati, ali sam na kraju ipak rekao muzika jer mi ima jači utjecaj na raspoloženje, a u zatvoru bi mi trebalo pozitivnosti. Nisam još gledao Event Horizon, a obožavam Sci-Fi filmove. Morat ću to sto prije popraviti. |
Kompletni Alvar Mayor na Kickstarteru: http://kck.st/3Qp2rMS |
 |
|
Chui
Average Member

852 Posts
Posted - 21/11/2023 : 10:52:52
|
Hvala svima na lijepim komentarima. Eh stan je lijep i prozračan i ugodan ali to se niš ne vidi na slikama hahaha, na slikama su samo neki detalji. Zgrada je sedamdesetih iz doba kad se razmišljalo više o komforu i kvaliteti života a manje o maximalizaciji profita na svakom milimetru kvadratnom) Prijašnji vlasnici su imali nakrcan stan velikim starim ormarima što smo sve pobacali, nešto sitno još malo rastvorili i sad nam je baš lijepo. Drvenarija i parketi i kuhinjske pločice su sve ostale, samo je trebalo drvenariju pofarbati i parkete pobrusiti. Što se tiće Event horizonta, pitanje se bilo za kultni film, a pod kultnim filmom ne mislim na općeprihvaćene klasike nego na strogo žanrovske filmove koji imaju poseban status među određenim grupama ljudi koji briju na to nešto, a Event horizont je baš to, top SF B lige, znači nije A liga kao Alieni Blade Runneri itd itd. I baš guštam u njemu, baš je dobar horor SF na tragu aliena samo bez aliena. Da Ruby maca je kraljica naravno a mi smo samo njezini vjerni sluge hehehe. I naravno između glazbe i stripova biram glazbu, al nedaj bože da ikad budem morao imati taj izbor hehe. Ivi Skoj super za vikend onda se vidimo :) |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
5842 Posts
Posted - 21/11/2023 : 20:39:27
|
quote: Originally posted by Chui
Hvala svima na lijepim komentarima. Eh stan je lijep i prozračan i ugodan ali to se niš ne vidi na slikama hahaha, na slikama su samo neki detalji. Zgrada je sedamdesetih iz doba kad se razmišljalo više o komforu i kvaliteti života a manje o maximalizaciji profita na svakom milimetru kvadratnom) Prijašnji vlasnici su imali nakrcan stan velikim starim ormarima što smo sve pobacali, nešto sitno još malo rastvorili i sad nam je baš lijepo. Drvenarija i parketi i kuhinjske pločice su sve ostale, samo je trebalo drvenariju pofarbati i parkete pobrusiti. Što se tiće Event horizonta, pitanje se bilo za kultni film, a pod kultnim filmom ne mislim na općeprihvaćene klasike nego na strogo žanrovske filmove koji imaju poseban status među određenim grupama ljudi koji briju na to nešto, a Event horizont je baš to, top SF B lige, znači nije A liga kao Alieni Blade Runneri itd itd. I baš guštam u njemu, baš je dobar horor SF na tragu aliena samo bez aliena. Da Ruby maca je kraljica naravno a mi smo samo njezini vjerni sluge hehehe. I naravno između glazbe i stripova biram glazbu, al nedaj bože da ikad budem morao imati taj izbor hehe. Ivi Skoj super za vikend onda se vidimo :)
E kada si to već tako opisao, ja imam meni jedan jako drag trash/horor/SF i toplo preporučam ako nisi već gledao; Hardware:
https://www.imdb.com/title/tt0099740/ |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 21/11/2023 20:40:36 |
 |
|
Chui
Average Member

852 Posts
|
Vorador
Senior Member