Otisao je i on u sezdesetpetoj, nakon svih borbi, slomova i padova sa svojim demonima. Ali njegova poetika i 'tiha' borba za Irsku kroz svoje odlicne tekstove u onim grubim vremenima englesko-irskog otvorenog sukoba, ostat ce zauvjek.
Zao mi ha je iako sam ga samo slusao u duetu sa Cave-om i kao gosta u jedinoj pesmi od Cruachan koju volim (Ride On obrada).
Bedak je samo sto ovde niko nije napisao da je preminuo Geordie iz Killing Joke. Uz Mark Knofler-a i Kim Larsen-a meni omiljeni gitarista. I dalje ne mogu da se osvestim zato sto njega vise nema...
Zao mi ha je iako sam ga samo slusao u duetu sa Cave-om i kao gosta u jedinoj pesmi od Cruachan koju volim (Ride On obrada).
Bedak je samo sto ovde niko nije napisao da je preminuo Geordie iz Killing Joke. Uz Mark Knofler-a i Kim Larsen-a meni omiljeni gitarista. I dalje ne mogu da se osvestim zato sto njega vise nema...
Da, nekidan sam mislio postaviti 'osmrtnicu' za Gordiea, pa eto nisam. Pocivao u miru! Shanea nisam mogao preskociti, bar da bude javno...