Nema šanse za Obojeni program. To će biti specijalno kolekcionarsko izdanje istog formata kao Veliki Teks i Bubnjevi u Darkvudu. Isto važi i za Zagorovu jubilarni #700. Mislim nemam proverene informacije ali sam ubeđen da će tako biti.
Nema šanse za Obojeni program. To će biti specijalno kolekcionarsko izdanje istog formata kao Veliki Teks i Bubnjevi u Darkvudu. Isto važi i za Zagorovu jubilarni #700. Mislim nemam proverene informacije ali sam ubeđen da će tako biti.
Odlicno! Tacno 3 meseca nakon izlaska Kapetana Dzeka, ovo je sjajna vest! Kad bi se ustalio tromesecni ritam Velikog Teksa to bi bilo ludilo!
Nadam se i skorom izlasku Gerinog Najveceg Teksa, bas danas sam kopajuci po starim Politikinim Zabavnicima naisao na Zabavnik od 26.07.2019.godine sa Gerinom naslovnom stranom za Zlatnu seriju i unutra veliki tekst na 4 strane o Geri i prevashodno njegovom radu na Skalpiranima ali ima malo i o Teksu i tu stoji najava da ce luksuzno izdanje Rujuovog i Gerinog albuma ,,Covek sa zlatnim pistoljem`` pracen brojnim dodatnim materijalima izaci u septembru 2019.godine. Znaci kasne gotovo 5 punih godina!
SCENARIO Giovanni Gualdoni Giancarlo Marzano CRTEŽ Ugolino Cossu Montanari&Grassani NASLOVNICA Claudio Villa BROJ STRANICA 190 ORIGINALNI NASLOV La convocazione - Gli “Untori” ORIGINALNI BROJ 70
Morgan Lost #34 - Anjin povratak - Drugi mi Forma B
25.03.2024.
SCENARIO Claudio Chiaverotti CRTEŽ Alfredo Orlandi Valentina Romeo NASLOVNICA Fabrizio De Tommaso BROJ STRANICA 200 ORIGINALNI NASLOV Il ritorno di Anja - Gli altri di noi