Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/01/2024 : 14:04:11
|
quote: Originally posted by mladjo
Ha ništa, trebali su je u HC i u 500 primjeraka Nego stvarno mi je žao Stripoteke, bila je to kvalitetna edicija...
Je. S naglaskom na bila. Nekad davno u jugi. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8032 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 09/01/2024 : 16:04:26
|
quote: Originally posted by Promys
Koliko se ja sećam, bilo je neko objašnjenje od strane DW ekipe na njihovom sajtu neposredno nakon gašenja Stripoteke. Pomenuli su da je Stripoteka neposredno pre gašenja bila dovedena na finansijski održiv nivo i mogla je i dalje da izlazi, ali da je glavni uzrok gašenja bio problem distribucije na kioscima jer veliki distributivni kiosk lanci nisu bili zainteresovani za njenu distribuciju. Tako nešto.
To jeste bio jedan od razloga, ali i činjenica da DW jeste zapao u teškoće. Dobar deo ljudi koji je tada u DW radio na Stripoteci, više nije u toj kući, prešli su u druge ili ih osnovali.
Ali, ponavljati ovo nema svrhe iz dva razloga:
1. Skoro svi, sem kimbe, to znaju. 2. Kimba više veruje svojim "zaključcima", nego činjenicama, i baš mu lepo služe, da se nasmeje na račun drugih, koji ne dele takve zaključke. |
|
|
borg
Senior Member
Serbia
2142 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 09/01/2024 : 16:14:42
|
Možda nije prikladna tema, al da pitam. Jel ima neka knjiga o mangama? Analize, preporuke, klasifikacije, razvoj itd... Na našim jezicima ili na engleskom. |
Resistance is futile. |
|
|
night
Senior Member
Serbia
1615 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
borg
Senior Member
Serbia