Author |
Topic  |
fandango
Senior Member

1676 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 15/05/2024 : 14:26:20
|
quote: Originally posted by sawitch
Nemojte mi komplikovati molim vas. Dele mesto i to je to. Kao da je bitno za bilo sta..
@Naker Koliko ima one shot dokumentaraca koji mogu uci u glasanje ovde a da su ljudi gledali. Od ovih do sada nominovanih ja gledao 2. Zato je razlika.
To si ti, a ti nisi svi  |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9274 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 15/05/2024 : 14:42:44
|
Nemojte mi komplikovati molim vas. Dele mesto i to je to. Kao da je bitno za bilo sta..
Ako dele, zaokruži prvih 11 debelom linijom, ipak to ostaje kao zvaničan rezultat. Ko će se setiti toga kasnije? |
 |
|
Zula
Senior Member

1637 Posts
Member since 07/10/2015 |
Posted - 15/05/2024 : 14:58:48
|
quote: Originally posted by alexts
Ako dele, zaokruži prvih 11 debelom linijom, ipak to ostaje kao zvaničan rezultat. Ko će se setiti toga kasnije?
Lawrence će se u grobu prevrtati ako bude ispod crte... 🤣 |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9274 Posts
Posted - 15/05/2024 : 15:14:07
|
Nije to zbog Lawrenca, ali ti nikad ne kapiraš baš najbolje.
Posle ćemo rezultate da pošaljemo u sve medije u ex-YU i biće to prvi zvanični, najveći i najznačajniji izbor najboljih filmova po žanrovima, na ovim prostorima, koji će ući u (h)istoriju, a usput popularizovati stripovi.com forum, a preko njega i strip umetnost, koja će doživeti novu renesansu ovde.
 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 15/05/2024 : 15:32:01
|
quote: Originally posted by fandango
@Naker Koliko ima one shot dokumentaraca koji mogu uci u glasanje ovde a da su ljudi gledali. Od ovih do sada nominovanih ja gledao 2. Zato je razlika.
To si ti, a ti nisi svi 
OK, povuci cu moju nominaciju. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Zula
Senior Member

1637 Posts
Posted - 15/05/2024 : 15:55:40
|
...ti nikad ne kapiraš baš najbolje.
Manhunteru, sad je samo pitanje jel ti kapiraš da je ovo vrijeđanje. Mogu i objasniti ako nije jasno.
Molim te javi, da znamo što se smije, a što ne smije i gdje je granica.
|
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9274 Posts
Posted - 15/05/2024 : 16:05:25
|
A uz to si i mnogo uvredljiv i preosetljiv.
Sad kad zoveš Manhuntera ispadaš i tužibaba i osvetoljubiv.
Spisak loših osobina ti se uvećava iz minuta u minut.

|
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9274 Posts
Posted - 15/05/2024 : 16:16:26
|
quote: Originally posted by Zula
Ako dele, zaokruži prvih 11 debelom linijom, ipak to ostaje kao zvaničan rezultat. Ko će se setiti toga kasnije?
Lawrence će se u grobu prevrtati ako bude ispod crte... 🤣
Hajde da prvo proanaliziramo, šta znači ovaj tvoj komentar.
Tvoj komentar se nije odnosio na pravila i rezultate izbora, kao neki prethodni, da predložiš rešenje, da se jedan prihvati (i zašto) ili oba, ili da se ponovo glasa itd.
Tvoj komentar je isključivo komentar mog komentara.
Tvojim komentarom "Lawrence će se u grobu prevrtati ako bude ispod crte... 🤣", na moj komentar da treba zaokružiti prvih 11 (uz eventualnu duplu numeraciju 10) ti bukvalno ismevaš mene i moj predlog, sa sve smajlijem, koji se smeje.
Između redova ti kažeš (ali tako da je iz kosmosa očigledno) - "Vidi budalu, traži da se prizna Lorens samo zato što ima isto bodova, kao 10-o mesto" - dodajući sulud komentar - Lorens se prevrće u grobu, kao da je njemu bitno.
Kad na tvoju PRVU provokaciju, neko odgovori, ti se onda ljutiš i tužakaš.
Najgora vrsta ljudi je ona koja voli da podjebava, ali šalu na svoj račun ne podnosi i zabranjuje, ljuti se i još žali i preti.
Ja nisam komentarisao prvi tvoje komentare, kao ni u 85% slučajeva do sada! U onih 15 sam možda reagovao na tvoje predloge o filmovima, ali to su bili komentari o žanrovskoj pripadnosti filmova, ne o tvom elementarnom filmskom neznanju. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/05/2024 : 16:27:35
|
Ljudi, hajde malo neki seks, priroda, šetnja, šoping, šta već... Mnogo ste napeti.
Alexts, zula se zezao(kao ja sad gore), a ti si ipak malo više od toga. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Zula
Senior Member

1637 Posts
Posted - 15/05/2024 : 17:09:31
|
Dakle da nastavimo malu školu što je sve vrijeđanje i nasilno ponašanje: Onaj tko se ponaša nasilno često tumači da nije prvi počeo već ga je netko drugi na to potakao tako da je njegova reakcija samo obrana. To mu daje pravo na osvetuo koja je vrlo nizak stupanj moralnog razvoja. Uglavnom zato što je subjektivna i dopušta uzvraćanje, a intenzitet i način osvete bira "osvetnik".
Nitko alextsa nije nazvao budalom, to je sam izmislio da bi umanjio težinu svoje uvrede. Nakon što je "objasnio" preuzima inicijativu i dopušta si nova vrijeđanja: Ti si takav, ti si onakav (osobna razina), ljutiš se, tužakaš, ti si najgora vrsta ljudi, žališ se, prijetiš, ništa ne znaš...
Eto, Manhunteru, nova vrijeđanja. Vrijeđanje je vrijeđanje, i tu nema da je to manje važno ili da je to neka dječja igra, i da su svi pomalo krivi i ajmo dalje... |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
ridiculus
Senior Member

1789 Posts
Member since 11/06/2008 |
Posted - 15/05/2024 : 17:50:27
|
Vrijeđanje je vrijeđanje, i tu nema da je to manje važno ili da je to neka dječja igra, i da su svi pomalo krivi i ajmo dalje...
Tačno. Evo jedne stvari gde se mogu složiti sa tobom.
Ti si krivlji od drugih. |
Thought's the slave of life, and life Time's fool. |
 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
|
Zula
Senior Member

1637 Posts
|
Zula
Senior Member

1637 Posts
Posted - 15/05/2024 : 18:32:49
|
A uz to si i mnogo uvredljiv i preosetljiv. Sad kad zoveš Manhuntera ispadaš i tužibaba i osvetoljubiv. Spisak loših osobina ti se uvećava iz minuta u minut.

I ovo je sve vrijeđanje, osobna razina. Nema veze s filmom, nominacijama i ocjenama. |
 |
|
naker
Advanced Member

5537 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9274 Posts
Posted - 15/05/2024 : 19:34:14
|
A uz to si i mnogo uvredljiv i preosetljiv. Sad kad zoveš Manhuntera ispadaš i tužibaba i osvetoljubiv. Spisak loših osobina ti se uvećava iz minuta u minut.

I ovo je sve vrijeđanje, osobna razina. Nema veze s filmom, nominacijama i ocjenama.
Pa kako je vređanje?! Tužibaba jer me jesi tužio (piše gore). Uvredljiv jer te ovo navodno vređa. Preosetljiv jer si na bezazlenu šalu reagovao kao na uvredu. Osvetoljubiv, jer ti je očigledno cilj obraćanja moderatoru da me on sankcioniše (možda i cilj svih tih sitnih provokacija, oko toga još nisam načisto). Sve to su neke konstatacije i kvalifikacije u tom kontekstu, to nisu uvrede.
Zna se valjda kakve se reči ubrajaju u uvrede, da ih sad ne navodim, jer ćeš i njih da mi prišiješ posle. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
|
Zula
Senior Member

1637 Posts
Posted - 15/05/2024 : 19:56:36
|
Ti nisi mjerilo stvari alexts! Ti ne znaš što je to uvreda, ali ne moraš sve ni znati. Nije grijeh ne znati, ali nije ni mudro misliti da o svemu sve znaš.
Ne možeš drugima reći što su i tko su, to je odmah vrijeđanje. Nije važno što ti misliš o tome. Ta generalizacija kreće već od rane dobi gdje učiteljice govore učenicima da su dobri, pametni, ništa ne znaju, bistri, glupi, zločesti, tužibabe, najbolji, preosjetljivi itd (etiketiranje). Pa se stječe dojam da je to u redu govoriti drugima.
Kao i ovo "zna se valjda". To znači da ti treba neka općenita potvrda pa uključuješ druge ljude da potvrde što misliš, iako niti znaš te ljude, niti znaš što misle. Recimo, u neko ranije doba ljudi bi rekli "Zna se valjda da se Svijet okreće oko Zemlje!", a nije baš tako...
Tvoj znanje o tome što je vrijeđanje je nepotpuno, ali bi ti, kao često do sada, htio uvijek biti u pravu. I braniš svoju nesavršenost tako da napadaš. |
 |
|
Zula
Senior Member

1637 Posts
Posted - 15/05/2024 : 20:07:11
|
quote: Originally posted by manhunter
Hoćete prestati?
Nikog ne vrijeđam, vrlo obazrivo objašnjavam. Ako opet relativiziraš kao i neki prošli put, onda ni ti ne razumiješ što govorim. Iz pozicije neke moći valjda možeš kako hoćeš. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41121 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Posted - 15/05/2024 : 20:33:11
|
Poslednje upozorenje, prestanite sa samom i offtopicom. Sve ovo možete i putem privatnih poruka, ali to vas ne pali, treba vam publika.
Zato, još jednom, poslednje upozorenje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Jozzinelli
Senior Member

1672 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 16/05/2024 : 02:37:59
|
A jebaga, umesto da ste prekontrolisali bodove u tabeli po članovima koji su glasali, lakše vam je izgleda bilo da odvedete topik u bespotrebnu raspravu...
Nema potrebe da se diskutuje hoće li prvih 10 mesta zauzimati 11 filmova, pošto 30 bodova ima samo jedan film - Lorens od Arabije! (Na moju žalost, pošto mi se više dopada da bude Indijana Džons II na toj poziciji, ali da ne bi alexts nastavio danima da kuka zbog svog favorita, pošteno ću reći kako stvari stoje. )
Indiana Jones and the Temple of Doom ima samo 29 bodova, pošto se sawitch zeznuo i od mene mu upisao 2 boda, a dao sam mu ipak samo 1 bod - pošteno! (Jebiga, da sam znao da će od toga zavisiti hoće li upasti u prvih 10, dao bih mu 3 boda, al' sad, šta je - tu je! )
|
Mek Koj nema alternativu |
 |
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2985 Posts
Member since 06/03/2012 |
|
Cromwell
Advanced Member