Upustio sam se u super projekat bojenja ove mozda i najduze Zagorove price. Posto nema na nasem jeziku kolori ce biti na italijanskom jeziku. Ovo bojim prvenstveno zato zelim da imam ovaj strip u boji, jer ko zna kada ce ga italijani obojiti. Treba istrajati i obojiti preko 500 i kusur stranica. Dugacak je to proces. Videcemo sta ce biti na kraju. Za sada pocinjemo s prvim nastavkom.
divota, to digitalno bojaš u Photoshopu ili nekom drugom programu ? :) kako si došao do c/b fajlova po kojima bojaš?
I ako može samo jedan mali savjet dobronamjerni, barem meni bi bilo još mrvicu bolje da dodaš barem jedno 10% grainy efekt da izgleda malo manje digitalno a više kao da čitaš sken sa papira :)
divota, to digitalno bojaš u Photoshopu ili nekom drugom programu ? :) kako si došao do c/b fajlova po kojima bojaš?
I ako može samo jedan mali savjet dobronamjerni, barem meni bi bilo još mrvicu bolje da dodaš barem jedno 10% grainy efekt da izgleda malo manje digitalno a više kao da čitaš sken sa papira :)
Hvala! Sve radim u Photoshopu. Cuvam radni materijal, pa na kraju mogu da dodajem te ili neke druge efekte i jos svasta ponesto. Videcemo... Za sada mi je akcenat da ovo izguram do kraja.