Drazi su mi ovi maxiji s jednom cjelovitom pricom na 300+ stranica od onih izmisljenih s vise prica kako bi se nabio broj stranica za potrebe edicije. Dobro je pa se i iduca dva izasla maxija u Italiji takoder sastoje od jedne duze price.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Onako. Jos jedan "zlato juga" fazon maxi. Citao sam jedan za drugim Old South i ovo.
Uvek neka zadrska kad su juznjaci u pitanju. Najebu oni i sve to, ali odlaze kao dzentlmeni. Uvek se nesto provuce vezano za njihovu čast.
Je li bar na toj razini ili je samo na taj fazon?
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ma mislim da je Ted kad je rekao "zadnji" mislio na zadnji koji je dosad izasao u Italiji (a ne zadnji uopce), vjerojatno nije znao da je jos par ovih izaslo u meduvremenu. Nema straha za Texa, on ostaje zadnji, kad krecu gasenja edicija, prvo ce nastradati drugi manje popularni serijali u Italiji. Dok god ide Tex, idu i drugi stripovi.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Katastrofa od Nizzija. Sve slučaj do slučaja i ostale kretenarije. Casertano me vratio u osamdesete. Što kod Texa nije dobro... Prevoditeljica ima bisera;bojnik i kapetan.Neka se odluči koje će činove pisati.Uz jos par nezgrapnih izraza a i u jednom oblaku skroz promijenjeno značenje. Loš Maxi.