I onda ti je Ivane ona očajna, užasna, diletatnska, jednolična Republikina boja koju nažalost imamo i u Klasiku (no kako nema alternative, za mene je to unatoč svemu najbolje izdanje na kioscima) bolja od ove??? Ma daj... Koji je ono biser izjavio da boja paše Galepu, majko Isusova Galep je bio jedan od najboljih crtača u SBE, i ako je ikoga uništila, uništila je njega. Ovo je pak iznimno fino, slažem se! Jedino me plaši ono glavno, a to je Ruju
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Meni jako dobro! Zuccheri bolja nego u Texovom albumu, kao i kolor. Priča dobra, dinamična, s dva rukavca koja se u drugoj polovici spajaju u New Orleansu za vrijeme Mardi Grasa. Divota!
Ima nešto s Texom i pticama. Posebna preporuka Cromwellu!
Priča čitljiva, ništa bolje niti lošije ne mogu reći. Najklasičniji mogući Tex u kojem Kit ima prominentniju ulogu. Sken kao da je provučen kroz nekakvu izmaglicu a 3-4 table su baš odrađene u nekoj niskoj rezoluciju. Prijevod: nije navedeno u impressumu ali sam potpuno siguran da je Ana Gaspar
meni je ovo bilo odlično, vrhunski zapravo, konačno netko da se fokusira na Kita i nacrta mu zanimljivo detaljno lice, jednog dana Kit bi mogao imati i vlastiti strip, mozda :D
Sta nije da se svojedobno tokom 50-ih nakon popularizacije Kapetana Mikija, Kita Tellera i "Un ragazzo nel far west" razmisljalo o tome da se napravi zasebna edicija s mladim Willerom?
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Kit Willer nema apsolutno nikakvog smisla dobiti vlastiti serijal. On je tu čisto zato što Tex ne može u isto vrijeme obavljati dvije stvari pa su si scenaristi tako olakšali stvar. Mladi Carson spinoff je već druga priča i to bi moglo imati potencijala.
Kit Willer nema apsolutno nikakvog smisla dobiti vlastiti serijal. On je tu čisto zato što Tex ne može u isto vrijeme obavljati dvije stvari pa su si scenaristi tako olakšali stvar. Mladi Carson spinoff je već druga priča i to bi moglo imati potencijala.
ima, jedino ako Tex stane i Kit nastavi :) al to se nece desiti