iskreno neka mi netko kaže za koga glasam ako želim da mi glas nije simbolički, ako želim što dalje od rusije, što dalje od desničara i katoličke crkve, i što dalje od rata iako ne vjerujem da za njega postoje šanse
nisam bio par godina u hrvatskoj pa nisam pratio (do tad sam stalno pratio, ali parlamentarna politika u kapitalističkim sustavima zasad nije toliko važna osim na lokalnoj razini plus određeni pokreti kao pro-gej referendum etc)
Ne pratim politiku, ni slovensku ni hrvatsku ali vidim da Zoran Milanović ima puno fanova u Sloveniji (pogotovo njegov stav prema Ukrajini itd,...) i ako ga nečete vi kao premiera onda neka dođe u Sloveniju pa čemo ga mi uzeti
iskreno neka mi netko kaže za koga glasam ako želim da mi glas nije simbolički, ako želim što dalje od rusije, što dalje od desničara i katoličke crkve, i što dalje od rata iako ne vjerujem da za njega postoje šanse
nisam bio par godina u hrvatskoj pa nisam pratio (do tad sam stalno pratio, ali parlamentarna politika u kapitalističkim sustavima zasad nije toliko važna osim na lokalnoj razini plus određeni pokreti kao pro-gej referendum etc)
Ovisi u kojoj izbornoj jedinici glasaš. Gdje ti je prijavljeno prebivalište?
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ne pratim politiku, ni slovensku ni hrvatsku ali vidim da Zoran Milanović ima puno fanova u Sloveniji (pogotovo njegov stav prema Ukrajini itd,...) i ako ga nečete vi kao premiera onda neka dođe u Sloveniju pa čemo ga mi uzeti
S obzirom da ga u 4 godine mandata nitko nije zvao u posjet, možda ga stvarno razveseli ovaj poziv.
Ovisi u kojoj izbornoj jedinici glasaš. Gdje ti je prijavljeno prebivalište?
Da, Andreye, Zagreb je podijeljen između tri izborne jedinice, tako da će nam biti potrebno više detalja na žalost. Ne moraš baš adresu, ali kvart će biti potreban.
prije su bile 4 'zagrebačke' jedinice, a sada su 3 posebno je zgodno kako je prekrojena 1. izborna jedinica točno tako da ispadne kako je AP osvojio u prvoj više nego što je hdz ikad prije uspio prije je bježao u dalmaciju, a sada je centar zagreba spojio s velikom goricom i južno do pripizdine donje
if you tolerate this, then your children will be next
Dost dobar manevar je prigodno učinjen na Tintonov rođoš, ovi njegovi, nakon što su se riješili komunjara iz jednadžbe, su baš danas, kao ošli, da će sami.
Uglavnom, stavljam deset hrvatskih kuna da će pritrčat stožernoj stranci.
Uostalom, đe i pripadaju.
Iako još im na stranicama stoji slijedeće:
Detaljan raspis programa po svim područjima poput mirovinskog i zdravstvenog sustava, prometa i energetike, javne uprave i pravosuđa, obrazovanja i znanosti, te svih drugih područja, biti će objavljen naknadno.
Ovo uopće nije iznenađujuće, od tebe što gore to bolje, da se kandidira Kublaj Kan bio bi za njega.
No, moram spomenuti da oni za koje si glaso, znaš oni što kao ne daju lovu za izbrisane i ljubljansku banku, e ti su te vaše pare potrošili na odštete.
Dost dobar manevar je prigodno učinjen na Tintonov rođoš, ovi njegovi, nakon što su se riješili komunjara iz jednadžbe, su baš danas, kao ošli, da će sami.
Uglavnom, stavljam deset hrvatskih kuna da će pritrčat stožernoj stranci.
Uostalom, đe i pripadaju.
Ovi 'moji' su napenalirali ove 'tvoje' iz koalicije, pa su i sami napenalirani (ili su se povukli, tko zna). Ja prihvaćam tvoju okladu u 1 euro i 34 centa da neće pritrčavati 'stožernoj stranci'. A naširoko je poznato da ja sve političke oklade na ovom forumu dobivam.
Ovo uopće nije iznenađujuće, od tebe što gore to bolje, da se kandidira Kublaj Kan bio bi za njega.
No, moram spomenuti da oni za koje si glaso, znaš oni što kao ne daju lovu za izbrisane i ljubljansku banku, e ti su te vaše pare potrošili na odštete.
Kako je ono bilo, "ni centa"
nemam pojma o čemu pričaš. I koji su to moji za koje sam glasao, kada uopšte ne idem na glasanje, ne idem ni na referendume ništa,...šteta vremena za politiku. Inače Kublaj Kan je bio pička, ako bi več glasao za nekog od "njih" onda su tu: -Timerlenko -Džingiskhan -Cubodaj -Džigme -Batu kan -Čatagaj -Ogedaj -Kaidan -Guyuk -Mongke -Ariq Boke
Slovenija kao mala zemlja pomaže Ukrajini. Korektni ste. Milanović radi cirkus jer bi navodno neki njegovi drugovi mogli doći pod povećalo/istrage, bumo vidli. On je u globalu cirkusant.