Da..sve naslovnice tog mjeseca su bile ove pozerske, to je ciljano bilo...čudi me da se ljudi toga ne sjećaju, kao da je bilo prije 20 godina...biće i one naslovnice po uzoru na prvi broj tex, sa onim krugom u pozadini, pa onda isto u stilu pojedinih texovih naslovnica...
Zasad prilično solidno. Ono što me zapanjilo je da Verni, koji je sam sterilni kopirač, i Sedioli, koji je sam, pa, bolje da ne kažem što, zajedno kao da ispravljaju jedan drugome dobar dio mana te crtež djeluje pristojno i barem djelomično ferijevski. Dakle, dva loša ne ubiše Miloša nego postaju solidni.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Zasad prilično solidno. Ono što me zapanjilo je da Verni, koji je sam sterilni kopirač, i Sedioli, koji je sam, pa, bolje da ne kažem što, zajedno kao da ispravljaju jedan drugome dobar dio mana te crtež djeluje pristojno i barem djelomično ferijevski. Dakle, dva loša ne ubiše Miloša nego postaju solidni.
Da, bas tako! Sedioli je bolji u pripovjedanju, kadriranju, pa mu je olovka leprsavija od ukocenog Vernija, koji to fino tusira.
Da, bas tako! Sedioli je bolji u pripovjedanju, kadriranju, pa mu je olovka leprsavija od ukocenog Vernija, koji to fino tusira.
Sad mi palo na pamet kakva bi divota bila da je crtačko-tušerski duet Kerac-Plavšić. Nažalost, više nije ni u teoriji moguće...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Priča zasad jako dobra, glavni negativac u zadnjoj vinjeti očito je nadahnut Tomom Hiddlestonom kao Lokijem, ali naslovnica je promašena. Bila bi odlična za kakvu Zagorovu monografiju, ovdje baš i ne.
Najbolja naslovnica Zagora ikada???? To je neka sprdačina ili ozbiljna izjava? Mala opaska, pozicija sjekire izgleda nepraktično, kao da želi nešto pljoštimice udariti...