Ja baš volim što "švrljaju". Malo stare, malo nove, malo ove na 100 i nešto, malo ove na 200 i nešto, malo one na 700 i nešto i sve tako...
Dobro je što nisu po svaku cenu želeli da objavljuju knjige iz istog perioda sve dok se ne završe krajem epizode. Tako bi morali da objave sve od broja 101 do 115, pet knjiga zaredom iz istog perioda. Bude to malo monotono, skoro sve do kraja godine bi samo to objavljivali.
Gde imaju ti nastavci nek se vrate kad objave 2 knjige iz nekog drugog perioda, i sve tako.
Što se tiče jubilarnih brojeva u boji, po načinu numeracije izgleda mi da će se oni objavljivati pojedinačno a ne kao trobroji. I to mi je dobra odluka.
Osim zloglasnog razdoblja 500-570 ostalo je skroz dobro, iako ima dosta vrhunskih priča u razdoblju 600-700, ipak glas za 400-500 za najbolje od spomenutih. Tko voli Bosellija doći će na svoje od 570 na dalje. 700 sam pročitao samo prvu priču s El Moriscom, ali svako malo pojavljuju se Texovi prijatelji i povratci neprijatelja i to mi zvuči super. O crtežu da ne pričam, sjajni crtači danas na serijalu!
S obzirom na tako veliki serijal,a Talijani su ispred nas 20-30 godina,ovo povremeno objavljivanje odličnih novijih priča nije ni loše od strane Colosseuma a i od strane Bonelija s Velikim Bonelijevim pričama jer vidim da će bit dosta Teksa iz svih razdoblja premda mi je prioritet razdoblje od broja 100 do 160 Talijanskog orginala.
fino što će biti miks priča, za svakog ponešto onda.
nego, gledajući ove postavljene slike i listajući prvu knjigu još onda kad je izašla, imam utisak kao da dpi prilikom štampe nije najbolji. kao da nedostaje oštrine i detalja u crtežu.
ili su takvi materijali dostavljeni od strane SBE?
"Experience is simply the name we give our mistakes"
fino što će biti miks priča, za svakog ponešto onda.
nego, gledajući ove postavljene slike i listajući prvu knjigu još onda kad je izašla, imam utisak kao da dpi prilikom štampe nije najbolji. kao da nedostaje oštrine i detalja u crtežu.
ili su takvi materijali dostavljeni od strane SBE?
Slikao sam telefonom koji i nije baš najnoviji tako da sigurno slike nisu najoštrije.
They have money for wars, but can't feed the poor!
Izdanje je u živo jos bolje... Nemam zamerke na nista, ama bas nista... Da se mene pita tako bi trebao i Libellus...super da idu i nove epizode, ovo najavljenu bas hvale...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!