forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Noć knjige 2024.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Markos
WebmasterCroatia
29008 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/04/2024 : 09:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Noć knjige je manifestacija pokrenuta 2012. godine, kako bi se, bez zatvaranja očiju pred često nelijepom svakodnevicom, barem na jedan dan govorilo o čaroliji stvaranja i radosti čitanja knjiga. Cilj projekta je kroz jedinstvenu manifestaciju potaknuti kulturu čitanja i uvažavanja knjige kao civilizacijskog i kulturnog dosega te dati poticaj razgovoru o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu. Povod za to pružaju nam Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja) i Dan hrvatske knjige (22. travnja).

Ove godine se kao dio programa Noć knjige u Godini čitanja organizira i akcija Knjiga svima i svuda i to u terminu od 21. travnja. do 1. svibnja. Tako ćete u tih deset dana moći kupiti Fibrine naslove uz popust od najmanje 20% na Fibrinom webshopu, ali i svim većim knjižarama širom Hrvatske!

U slučaju da se odlučite na kupovinu na našem webshopu, imamo važnu obavijest vezanu za kartično plaćanje. Imamo tehničkih problema s RBA sustavom za kartično plaćanje, pa vas nakon izvršene uplate karticom na RBA stranicama njihov sustav ne vrati natrag na naš webshop i mi stoga ne dobijemo automatski obavijest o plaćanju. Samim time, vi ćete vidjeti da je vaša narudžba kod nas evidentirana kao neplaćena, iako ste je upravo platili. No, bez brige, mi ćemo tu uplatu naknadno vidjeti i provesti, tako da će sve biti u redu. Radimo na tome da se problem riješi, ali do tada vas molimo za malo strpljenja i razumijevanja.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe i da ćete uživati čitajući naša izdanja!

Vaša Fibrahttps://www.fibra.hr/vijesti/noc-knjige-2024/82/

Trouble will find me
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.03 seconds. Snitz Forums 2000