Jedna od najboljih priča definitivno u TOP 5 Nekad najosakaćenija priča od strane DNEVNIKA,gdje je cenzuriran cijeli onaj napad ljudi iz podzemlja I ne treba naglašavati Ferijev vrhunski crtež .
Uzimam prvu naslovnicu u 3 primjerka,mat verziji,puna podrška Ludensu.
Legendarni Zagor.. Pun emocija... Naslovnice vrhunske.. Ferri u punom pogonu.. Probat cu sve tri naslovnice uhvatit.. Ona za Sura stena je vrh.. besni Zagor, to se ne vida cesto..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Svaka cast jaki. Ne smijes nista o plagijatima, a cijeli zagor je plagijat. U normalnim drzavama se za ovo placa ohoho kazna. Ali Europa je to, nista od toga. A i Tex je tu haha, za nevjerovati. Navalite dusebriznici,da cujemo koju pametnu.
Zaostao na LMS I ZS i nepoznavanje osnovnih elemena zivota - citat odredenih
Svaka cast jaki. Ne smijes nista o plagijatima, a cijeli zagor je plagijat. U normalnim drzavama se za ovo placa ohoho kazna. Ali Europa je to, nista od toga. A i Tex je tu haha, za nevjerovati. Navalite dusebriznici,da cujemo koju pametnu.
Ne razumijem? Netko je tužio Ferrija, a Europa ništa? Ili bi ga Europa trebala tužiti? Evo ti još jedna kopija da se razveseliš.
Ako ne razumijes to je tvoj problem. Sta se to mene tice. Jbt ne mozes nista napisati da se neko ne naljuti. Forum funkcionira jedino kad se netko svada sa nekim.
Zaostao na LMS I ZS i nepoznavanje osnovnih elemena zivota - citat odredenih
Ako ne razumijes to je tvoj problem. Sta se to mene tice. Jbt ne mozes nista napisati da se neko ne naljuti. Forum funkcionira jedino kad se netko svada sa nekim.
Sam si tražio da navale dušobrižnici. Ili i ne znaš što pišeš? Europa nije normalna država? Ovo je nacrtano i prije Europske unije ako pod tim misliš državu.
ja bih rekao, i malo provocirao, da je teško ne očekivati plagijate u super hiperprodukcijskom stripu kao bonelijevim, posebice kada dugo sve crta jedan autor i piše jedan autor, to je onda dovedeno do postmodernih omaža u sclavijevom DDu, 100 ne-siromašnih a5 stranica mjesečno je nevjerojatan ritam
ali crtači poput galepa i ferija nikada nisu bili previše inventivni iako su simpatični, iako, nije li isto radio i Giraud/Moebius, sto puta bolji western i tisuću puta bolji umjetnik, bio je jako stari topic o tome ovdje ali ga sada nemogu naći
možda je to bio dio dogovara talijanskih i američkih obavještajnih službi (projekt Gladio)