Šteta što ćemo se rasplinuti ovako, mi ljubitelji te serije. Meni je to jedna od najboljih serijalizovanih drama, ali u kontekstu istorijskih verovatno neću da glasam za nju.
Slično za Deadwood - jedna od najboljih serija koje sam gledao, ali u kontekstu istorije mi ne znači puno (i pored pojavljivanja nekih stvarnih ličnosti u scenariju, poput Bila Hikoka i Kalamiti Džejn).
Thought's the slave of life, and life Time's fool.
Šteta što ćemo se rasplinuti ovako, mi ljubitelji te serije. Meni je to jedna od najboljih serijalizovanih drama, ali u kontekstu istorijskih verovatno neću da glasam za nju.
Slično za Deadwood - jedna od najboljih serija koje sam gledao, ali u kontekstu istorije mi ne znači puno (i pored pojavljivanja nekih stvarnih ličnosti u scenariju, poput Bila Hikoka i Kalamiti Džejn).
Bitno da je The Knick spomenut više puta (a i Deadwood, naravno), možda to potakne nekog da ju pogleda.
Ništa, nisam ni znao da je najavljena. Ne pratim filmske i TV najave već nekoliko godina. Jel ista producentska ekipa?
Ista je ekipa s tim da neće režirati Soderbergh nego Barry Jenkins i radnja bi trebala biti fokusirana na Hollandovog lika. Navodno su neki scenariji već gotovi, ali se još traže pare pa se ne zna kada (ni gdje) bi mogla izaći ni tko će se sve još pojaviti od glumačke ekipe.
12 I, Claudius 10 Roots 8 Rome 7 The Tudors 6 TURN: Washington's Spies 5 Vikings 4 Noble House 3 Shogun (1980) 2 Victoria 1 Shaka Zulu
Ovde nije bilo dovoljno mesta - Babylon Berlin, Downton Abbey, Mad Men sam odbacio (iako su vrhunske) jer sam ih glasao u drugim kategorijama. Il segreto del Sahara je imala šansu za 1 bod, ali bolji je bio Šaka.
12 The English 10 I, Claudius 08 Godless 07 Band of Brothers 06 The Little Drummer Girl 05 SAS Rogue Heroes 04 Roots 03 Taboo 02 The North Water 01 Das Boot (1985)
12 - the english 10 - korijeni 8 - john adams 7 - band of brothers 6 - sjever i jug 5 - into the west 4 - downton abbey 3 - babylon berlin 2 - sandokan 1 - vjetrovi rata
if you tolerate this, then your children will be next
12 The Life and Times of Grizzly Adam 10 Kung Fu 8 Roots 7 Bonanza 6 Gunsmoke 5 Shogun 4 I, Claudius 3 Little House on the Prairie 2 North and South 1 Sandokan