forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Kupujem dragonero, idealno u zamjenu nudim Fibru
 New Topic  Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

AlienSB
Starting Member

30 Posts

Member since 23/11/2014

Posted - 04/08/2024 : 06:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send AlienSB a Private Message  Reply with Quote
Imam od Libellusovog Dragonera prvih 19 knjiga, i prve 4 specijala pa bi ostatak nabavio kroz neko vrijeme kako se budem rješavao ostalih stripova, pa mi je zamjena idealna.

Nudim Sadndman, batman (4 knjige), kraljevstvo tvoje, mi mrtvi, y posljednji muškarac (komplet), punisher (6 knjiga), hitman (komplet), neglyod, čuvari.

Također u zamjenu i nudim Marvel engleske stripove

Edited by - AlienSB on 05/08/2024 06:55:15

Caglio
New Member

188 Posts

Member since 03/03/2021

Posted - 05/08/2024 : 13:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Caglio a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AlienSB

Imam od Libellusovog Dragonera prvih 19 knjiga, i prve 4 specijala pa bi ostatak nabavio kroz neko vrijeme kako se budem rješavao ostalih stripova, pa mi je zamjena idealna.

Nudim Sadndman, batman (4 knjige), kraljevstvo tvoje, mi mrtvi, y posljednji muškarac (komplet), punisher (6 knjiga), hitman (komplet), neglyod, čuvari.

Također u zamjenu i nudim Marvel engleske stripove

Totalno random pitanje, al ima li slucajno u tim Marvelima i nesto Ultimate universea ?
Hvala
Go to Top of Page

AlienSB
Starting Member

30 Posts

Member since 23/11/2014

Posted - 05/08/2024 : 16:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send AlienSB a Private Message  Reply with Quote
Nazalost ne, stariji su naslovi, najvise ima Deadpoola
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000