Jucer sam vidio da ce u Italiji ovo izdanje prijeci u dvomjesecno sa iducim brojem. Broj 13 je Nathan Never - Sudnji dan. Nadam se da cemo i mi ubrzati
Nisam jos, Reem. Idem poslije Gospe. Dodjem na forum s vremena na vrijeme, procitam novosti, ali kako sam dobio drugog malca nemam bas vremena za forumiranje. Poceo sam prakticirati citanje stripova tek kada izadje kompletna prica. Promijene se prioriteti s obvezama
Jel ovo samo nekima problem ili svima? Dio stripa nedostaje (stranice 161-192) a zamijenjen je ponovljanjem stranica 129-160. Pitao sam Strip Agent što sad, ali mi se još ne javljaju pa me zanima imaju li svi koji su kupili strip takav problem.
Treba ti zamenit i bez računa... Jednog vratis, drugog uzmes... kupi tetici čokoladicu za 8 mart.. i sve ok... Taj falican dobit če neki srečnež u paketima nazimu...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Treba ti zamenit i bez računa... Jednog vratis, drugog uzmes... kupi tetici čokoladicu za 8 mart.. i sve ok... Taj falican dobit če neki srečnež u paketima nazimu...
Hmm... Vrijedi probat Ako uspijem, kupim joj 14. februara na 8. mart jedan Snickers
Hmm... Vrijedi probat Ako uspijem, kupim joj 14. februara na 8. mart jedan Snickers
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
stigao strip i u Sloveniju i to u glancer izdanju (bez utora, vezica, tragova rezanjem noža,...) vjerovatno kukanje urodilo plodom ili sam samo imao sreče.....sve u svemu, najbolja edicija svih vremena (posle ZS i LMS) i nadam se ubrzanju ritma!!!! Idemo na dvomijesečni ritam!??? Berni, ošini bičem svoje robove, treba to ubrzati!!!!
Ovo mi je jedna od najboljih i najdražih priča. Rekao sam si da neću više duplati, ali šteta je ne imati unutar jednih korica, da se čuva na drugom mjestu a ne između milijun drugh brojeva. Podržavam inicijativu da se ubrza edicija, samo neka opstane što duže u Italiji.
Kako je papir drugaciji od onog u Bonelliju, naravno da i otisak ne može biti bolji u Ludensu.. Ok je otisak u tom Zagoru.. neki se pogospodili čitajuci de lux izdanja..