Author |
Topic |
IGMAN2
Senior Member
2419 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 17/09/2024 : 17:30:29
|
quote: Originally posted by Cromwell
Da li se radi o istaknutom članu iz pakla, čestim subjektom u raspravama na ovom podforumu?
E, nemoj mi Saleta dirat, ureći ćes ga, pa će opet biti problema
Iako sam i ja znao čekat i čekat da mi se Sale javi, moja zadnja aukcija kod njega- 25.05 (petak) javio mi se je u roku -odmah! 27.05 (pon)mu je plaćeno- U petak 31.05 paket u mojim rukama, s tim da je 30.05 je bio praznik! Di ste sad, A? Imal' 'ko brži? |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2419 Posts
Posted - 17/09/2024 : 17:38:54
|
quote: Originally posted by zeljko
obicno ljudi varaju kad dobiju lovu ili stripove ovaj vara kad ih plati ili pošalje
Je, a mu ni negativnu ocjenu ne mogu staviti- Čovjek je uredno platio stripove, i ne malo, jer radi se o hrpi stripova. Mislim, platio ih je i njegovi su, stoga s njima može radit što god hoće, ali bilo bi lijepo da to radi negdje drugdje a ne kod mene. |
|
|
Darchi
Starting Member
Croatia
67 Posts
Member since 06/02/2024 |
Posted - 18/09/2024 : 16:43:56
|
možda je čovjek preminuo...tko će ga znati |
My soul is painted like the wings of butterflies Fairy tales of yesterday, grow but never die I can fly, my friends... |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2419 Posts
Posted - 18/09/2024 : 18:28:27
|
Ma i ja sam prvo mislio da mu se nešto desilo, ono, bez ikakvog razloga prekine komunikaciju i neće preuzeti stripove koje je platio. Probam zvati na telefon koji mi je dao -broj se ne koristi.
Nije mu nista- čudan je I sad ima stripove koje prodaje na aukcijama
Sve OK, nek prodaje, samo ne znam sto napraviti s tim njegovim stripovima koji stoje mjesecima kod mene? |
|
|
Darchi
Starting Member
Croatia
67 Posts
Member since 06/02/2024 |
Posted - 18/09/2024 : 19:33:53
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Ma i ja sam prvo mislio da mu se nešto desilo, ono, bez ikakvog razloga prekine komunikaciju i neće preuzeti stripove koje je platio. Probam zvati na telefon koji mi je dao -broj se ne koristi.
Nije mu nista- čudan je I sad ima stripove koje prodaje na aukcijama
Sve OK, nek prodaje, samo ne znam sto napraviti s tim njegovim stripovima koji stoje mjesecima kod mene?
ako su Zagori ili Kit Telleri, slobodno pošalji meni |
My soul is painted like the wings of butterflies Fairy tales of yesterday, grow but never die I can fly, my friends... |
|
|
Topic |
|