Fibra je ove godine oborila sve rekorde svojih Interlibera, tako da ne mogu biti nego prezadovoljan. Hvala svima na podršci i kupovini.
Evo Top 10:
ORKA SP 53 Grička vještica 420
KLO SP 40 Superman za sva vremena 85
ORKA SP 57 Cesta: crno bijelo izdanje 77
REC 1 Reckless 76
KLO SP 39 Harleen 73
BAT 50 Pod crvenom krinkom 69
KLO 303 RIP: knjiga druga 68
KLO 288 Cesta 63
BAT 47 Šišmiševa sjena 62
Baš mi je drago pročitati ovako nešto. A sve skupa će se vjerujem još značajno povećati virtualnim interliberom za one izdaleka i one poput mene koji smo bili javnim prijevozom i samo smo prozujali sajmom jer puno toga želimo, a ne možemo puno toga nositi i ne poznajemo (skoro) nikoga.
Jbt, 420 komada Gricke na sajmu. Inace, interesantno mi je bilo da sam cuo podosta ljudi oko standa da gledaju sta da kupe nekom za Bozic. Tako da je tu bilo dosta kupaca koji nismo mi, specijalci :)
Inace, interesantno mi je bilo da sam cuo podosta ljudi oko standa da gledaju sta da kupe nekom za Bozic. Tako da je tu bilo dosta kupaca koji nismo mi, specijalci :)
Odlican interliber, samo zabiduci moram vec sada poceti stedjeti😅... pohvale svim strip standovima (strip agent, libellus, fibra itd...) Bilo je tu i dosta random standova koji su imali i nesto stripova
To su 993 knjige prodate za Interliber! Bravo Marko i Fibra!
Kako to mislis samo 993 stripa? To si racunao samo ove koji su gore navedeni kao top prodana izdanja, a gdje su jos svi ostali naslovi koji su se prodali. Npr., ja sam morao uzeti 35 kom., a samo 4 su na tom popisu.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
To su 993 knjige prodate za Interliber! Bravo Marko i Fibra!
Kako to mislis samo 993 stripa? To si racunao samo ove koji su gore navedeni kao top prodana izdanja, a gdje su jos svi ostali naslovi koji su se prodali. Npr., ja sam morao uzeti 35 kom., a samo 4 su na tom popisu.
Imas pravo! Meni je i 993 super, a to je ustvari “samo.”